Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
https://www.bookryanair.com/SkySales/bo ... -pl#Search

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 266 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autor Wiadomość
#261 PostWysłany: 31 Maj 2025 08:58 

złoty
Spróbuj jeszcze on-line
Wszystko masz w temacie z linku i w poście 3 tego tematu.
Możesz też złożyć reklamację.
 Profil Relacje PM off  

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#262 PostWysłany: 31 Maj 2025 09:10 

Czytalem ten temat wczesniej. Nie rozwiazuje problemu bo ja nie mialem opcji wyboru.

Gdyby to byla wieksza suma na pewno skladalbym reklamacje ale za te pieniadze nie chce mi sie wisiec na infolini.
Bardziej chcialem wiedziec czy cos spieprzylem zeby nie popelnic tego bledu w przyszlosci .

Ostatnio edytowany przez Kashpir, 01 Cze 2025 22:22, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#263 PostWysłany: 31 Maj 2025 10:13 

złoty
Powtórzę po raz kolejny, spróbuj przeklikać zakup jeszcze raz na stronie internetowej Ryanair. Zawsze opcja wyboru opcji przewalutowania tj aktywny tekst do kliknięcia musi się pokazać!!!!!
 Profil Relacje PM off  

#264 PostWysłany: 31 Maj 2025 10:21 

ja tego nie kupowalem przez strone internatowa. Nie potrzebuje kupic nastepnego biletu tylko dowiedziec sie jak Ryanair zajumal moja kase :-D . Niewatpie ze strona internetowa dziala poprawnie. W apce kiedys tez nie bylo takich problemow.

Ostatnio edytowany przez Kashpir, 01 Cze 2025 22:23, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#265 PostWysłany: 31 Maj 2025 10:24 

złoty
To teraz idź na spacer.
A kolejny raz bilety lotnicze Ryanair w innej walucie niż waluta karty kup online :!:
 Profil Relacje PM off
oskiboski lubi ten post.

#266 PostWysłany: 31 Maj 2025 11:04 
Awatar użytkownika

platynowy
Offline bedzie ciezko
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 266 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości