Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 66 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 05 Sty 2025 14:16 

złoty
marrak napisał(a):
Ja też pewnie będę miał podobny problem: też lot na maj godzina wylotu do WRO 13:15, ale już w rezerwacji jest równoległy o 9:00 dodany później więc pewnie pierwszy wywalą lada dzień. Tego samego dnia jest powrót do POZ o 16 co już bardziej by mi pasowało ale ciekawe czy dadzą możliwość takiej zmiany czy nie.

Według mnie się zdziwisz, jak pozostawią oba.
Zobaczymy
 Profil Relacje PM off  

🚨 Malta w supercenie 🚨 6 dni na słonecznej wyspie za 649 PLN 🔥 🚨 Malta w supercenie 🚨 6 dni na słonecznej wyspie za 649 PLN 🔥
Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN
#62 PostWysłany: 05 Sty 2025 14:55 

Loty: 16
Kilometry: 26 175
@dg72 raczej nie bo wyloty z WRO oba mają godzinę 11:05 więc musiały by 2 maszyny w tym samym czasie lecieć w to samo miejsce (BGY). Wygląda tak że wcześnie planowali przez Buzz 11:05 i powrót 13:30 a dodali MaltaAir 9:00 z BGY i powrót o 11:05. Pewnie wywalą Buzz.

#63 PostWysłany: 11 Kwi 2025 00:22 
Awatar użytkownika

srebrny
Czy to tylko u mnie, czy w ostatnim tygodniu Ryanair usunął dodawanie karty pokładowej do Google Pay i znów trzeba jak zwierzę skakać w tym celu po aplikacji?

#64 PostWysłany: 11 Kwi 2025 00:59 

srebrny
U mnie działa na jutrzejszy lot.
kameander lubi ten post.

#65 PostWysłany: 01 Maj 2025 12:38 

Loty: 143
Kilometry: 301 528
Może ktoś wie, co oznacza ten ruch Ryanair . Ponieważ interesuje się kierunkiem do Malagi na początku lutego, wczoraj w aplikacji pojawiły się loty z Modlina, Łodzi i Okęcia do marca - poszczególne dni oraz godziny a pod każdym rejsem info,że wszystkie bilety wysprzedane. Wg. mnie to przymiarka do nowego zimowego rozkładu lotów. A jak wy sądzicie ?
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 01 Maj 2025 12:55 

Loty: 16
Kilometry: 26 175
Tak, zaczęli już coś grzebać z zimowym rozkładem 25/26, tak jak informował w innym wątku @skrzat - usunęli część rozkładu który wcześniej już był dodany dla niektórych kierunków.
Poczekaj, za jakiś czas powinny być dostępne, np w zeszłym roku rozkład pojawił się w okolicach 10 maja.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 66 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości