Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 16 Sty 2016 21:09 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 35 620
Ja wybrałem najtańszy nocleg w mieście na dzielnicy Botafogo - Rio Nature Hostel (niecałe 40zł) - śniadanie w cenie. Pierwszy raz w życiu spaliśmy na sali 16osobowej, wszędzie torby ręczniki i ubrania. Spaliśmy na piętrowych łóżkach i to nam przypadły te górne. Ja akurat spałem przy wielkim otwartym oknie przez które jakby się za bardzo wychylić to leciało by się dłuuugo długo. Nad nami kręcił się wielki wiatrak hałasując przy tym niemiłosiernie atmosferę również robiło światło - takie szpitalne, które paliło się do około 2 w nocy bo po ciemku by się ludzie pozabijali o te torby. Fajnie ulokowany był ten hostel na takim wzniesieniu, dużo roślinności rosło w około wśród której biegały małpeczki ale po kilka razy dziennie trzeba było pokonywać schody na to wzniesienie także zasypialiśmy w sumie padnięci i żaden wiatrak ani światło nam nie przeszkadzały.
Także jeśli jesteś minimalistą i nie oczekujesz luksusów to okey, dasz radę:)

Pełna relacja z podróży po Brazylii na http://www.hawaj.pl
 Profil Relacje PM off  

Francuski duet od 544 PLN 🇫🇷 Lazurowe Wybrzeże i Korsyka w jednej podróży 😍🏝️ Francuski duet od 544 PLN 🇫🇷 Lazurowe Wybrzeże i Korsyka w jednej podróży 😍🏝️
Zacznij nowy rok w tropikach 🌴🇻🇳 Sylwester w Wietnamie od 4678 PLN 🎇 Zacznij nowy rok w tropikach 🌴🇻🇳 Sylwester w Wietnamie od 4678 PLN 🎇
#22 PostWysłany: 16 Lut 2016 12:51 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 110 566
Korzystając z dobrej promocji w MakeMyTrip mieliśmy okazję nocować 4 nocki w Majestic Rio Palace Hotel. https://pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g303506-d305732-Reviews-Majestic_Rio_Palace_Hotel-Rio_de_Janeiro_State_of_Rio_de_Janeiro.html

Jeśli ktoś szuka noclegu niedaleko Copacabany to śmiało mogę polecić. Na wielki plus są śniadania - BARDZO duży wybór i smaczne (kilka rodzajów pieczywa, jajecznica, boczek, paróweczki, jogurty etc + dużo owoców). Pokoje w porządku - czystko, sejf, lodówka. WIFI jest dość szybkie - bez problemu można pogadać przez Viber/Skype. Nasza cena to ok 65zł/os/noc w pokoju 3 osobowym - korzystając oczywiście z MMT promo. Cena bezpośrednio w hotelu dużo mniej korzystna, na bookingu też było znacznie gorzej.

Zachęcam jednocześnie do polowania na noclegi w Brazylii podczas promo MMT. Nam udało się ustrzelić bardzo dobrą cenę w ww. hotelu jak również w Foz do Iguacu. MMT + Majestic Rio Palace Hotel i mamy świetny stosunek cena/jakość.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 10 Mar 2016 22:49 

Loty: 68
Kilometry: 171 612
Polecam Mambembe Hostel, przy Lapie. Świetni ludzie, super śniadania, bardzo blisko do barów i pubów.

http://mambembehostel.com/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość