Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Lip 2014 23:22 

Witam, planuje zabookowac hostel dla 6 osob, pokój jest typu drom 6 osobowy. Jesli wybiore ten pokój i zaznacze ze chce miejsce dla 6 ludzi to jaka mam pewnosc ze wszyscy trafimy do jednego pokoju a nie ze nas rozdziela z innymi ludzmi? Jeśli wszystkie 6 łóżekbbędzie zajętych przez moich znajomych to dostaniemy jakiś klucz do tego pokoju czy pokoje typu drom nie maja zamków w drzwiach i kazdy może do takiego pokoju wejsc?
I jeszcze jedno. Można placic depozty na stronie hostelbookers za pomocą karty visa debit? Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Lato nad Morzem Czerwonym 🌊☀️ Tydzień z all inclusive w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 1740 PLN Lato nad Morzem Czerwonym 🌊☀️ Tydzień z all inclusive w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 1740 PLN
Wakacje w Rzymie ☕🍕 Loty piątek-poniedziałek i pobyt w hotelu ze śniadaniami za 1269 PLN 💚🤍❤️ Wakacje w Rzymie ☕🍕 Loty piątek-poniedziałek i pobyt w hotelu ze śniadaniami za 1269 PLN 💚🤍❤️
#2 PostWysłany: 01 Lip 2014 23:34 

Możesz zapłacić depozyt zwykłą debetówką,ale doliczy "kilka groszy" za przewalutowanie itp Cena na Hostebookers jest w pln w/g kursu NBP. Przy 6 osobach w 6-os dormie napewno będziecie razem, jeśli dokonasz rezerwacji wszystkich osób razem. Co do drzwi ,to przeważnie każdy dostaje w recepcji klucz /niekiedy za kaucją ok 10e/
 PM off  

#3 PostWysłany: 01 Lip 2014 23:44 

Loty: 178
Kilometry: 234 181
niebieski
Ja bym nie był taki pewien czy będziecie razem. W lutym bookowałem 4 osoby w 4-osobowym w Mediolanie (nie pamiętam jaki pośrednik) i byliśmy podzieleni na dwa dormy 4 - osobowe. Może warto się skontaktować bezpośrednio z hostelem w tej sprawie?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości