Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Mar 2011 19:25 

Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów : )

W sierpniu organizuję wyjazd na Światowe Dni Młodzieży do Hiszpanii. Program wyjazdu zaczyna się w Niemczech, potrzebuję więc przerzucić grupkę 20 osób do Frankfurtu-Hahn. Wybrałem połączenie KTW-HNH. Problem w tym, że po kupnie biletów dla kilku pierwszych osób (179 i 129 zł) na 2 i 23 sierpnia cena połączenia w pierwszą stronę skoczyła do 219 zł. To już zdecydowanie za dużo, biorąc pod uwagę, że rok temu w podobnym terminie na tej samej trasie zapłaciłem niewiele ponad 200 zł za przelot w obu kierunkach z bagażem rejestrowanym.

Tu pojawia się moje pytanie - czy warto czekać na obniżkę cen i jakąś promocję, czy też brać pozostałe 15 biletów w aktualnej cenie.?
 Profil Relacje PM off  

Kreta all inclusive od 2097 PLN ☀️💙 Tydzień w 4* hotelu z parkiem wodnym 🌊🏊 Kreta all inclusive od 2097 PLN ☀️💙 Tydzień w 4* hotelu z parkiem wodnym 🌊🏊
Teneryfa all inclusive za 2449 PLN🍹🍴 Tygodniowy relaks na Wyspach Kanaryjskich 🌴☀️ Teneryfa all inclusive za 2449 PLN🍹🍴 Tygodniowy relaks na Wyspach Kanaryjskich 🌴☀️
#2 PostWysłany: 22 Mar 2011 19:35 

niebieski
Może być już ciężko zwłaszcza że lecisz taką grupą. system jest tak skonstruowany że przy dużym popycie w krótkim czasie czyli to co Ty zrobiłeś mocno podwyższa cenę. Odczekaj parę dni może cena się zmieni. Jeśli się nie zmieni w ciągu tygodnia to podejrzewam że już nie wróci do niższych cen.

I nie porównuj kosztu biletu dla 20 osób z kosztem biletu dla jednej osoby.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Mar 2011 19:43 

W tym sęk, iż rok temu również leciałem z dwudziestoosobową grupą.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 22 Mar 2011 21:05 
Awatar użytkownika

niebieski
dru napisał(a):
W tym sęk, iż rok temu również leciałem z dwudziestoosobową grupą.

to znaczy, ze firma sie uczy ;-)
moze wtedy nie przewidzieli, ze beda latały grupy, a teraz juz wiedza i chca na tym troche wiecej, niz standardowo, zarobic ;)

buisnessssss...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości