Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Kontakt telefoniczny z Wizzair

kontakt-telefoniczny-z-wizzair,15,23835

Telefon alarmowy (skasowane loty/zmiana godzin)
22 128 49 05

Tani numer ogólny do Wizzair:
32 213 29 16

wizzair-zakup-biletow-odprawa,225,46492

Zwrot pieniędzy na konto / kartę / wizzair / zwrot za bilet
viewtopic.php?f=15&t=20384&p=1320536#p1320278

Doładowanie konta
pytania-doladowania-konta-itd,181,24060

Przepisanie bagażu rejestrowanego na drugą osobę w rezerwacji- możliwe -> dzwoń do callcenter

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5373 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 269  Następna
Autor Wiadomość
#1221 PostWysłany: 06 Sie 2016 09:20 

23-latka dziękuje za poradę :lol:
 Profil Relacje PM off  

Etihad Airways + Sheraton = urlop w Katarze za 2790 PLN 🌤️⛱️😎 Etihad Airways + Sheraton = urlop w Katarze za 2790 PLN 🌤️⛱️😎
Zimowy relaks w Agadirze 🌴🌊 Stylowy 4* hotel blisko centrum za 1929 PLN Zimowy relaks w Agadirze 🌴🌊 Stylowy 4* hotel blisko centrum za 1929 PLN
#1222 PostWysłany: 06 Sie 2016 09:28 

asialla napisał(a):
Dziękuję, ja mam kredytówkę, opłacenie to nie problem. Po prostu nie lubię z niej korzystać, wolę płacić przelewami :)

Przenieś i zmień na kredytówkę Raiffeisen Wizzair, wtedy twoje dylematy pójdą w zapomnienie, a i forum przestaniesz zaśmiecać dziwnymi dylematami, zamiast załatwić problemy rozwiązaniami będącymi w zasięgu ręki
Sprawdź, może dziś przelew już wskakuje, bo ci promocja przeminie na tym rozważaniu "młoda niedoświadczona podróżniczko"
Pozdrawiam i powodzenia w skutecznym zakupie bagażu
 PM off
wersus79 lubi ten post.

#1223 PostWysłany: 06 Sie 2016 10:20 

Witam, jestem tu nowy i mam pytanie związane z lotami wizz. Mam już kupiony bilet ale chciałbym zabrać ze sobą jeszcze jedną osobę, czy dokupując bilet mogę go wykupić przez swoje konto dla członków WDC? Czy raczej nie jest to możliwe i ta osoba powinna sama sobie wykupić ten bilet?
 Profil Relacje PM off  

#1224 PostWysłany: 06 Sie 2016 10:23 

przez twoje konto mywizz z twoim wdc musisz być na rezerwacji czyli rezerwacja na 2 osoby, chyba taniej wyjdzie kupić osobny bilet bez wdc
sprawdź i policz
 PM off  

#1225 PostWysłany: 06 Sie 2016 10:26 

Czyli tak jak myślałem.
Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez krasnal, 06 Sie 2016 10:37, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#1226 PostWysłany: 07 Sie 2016 22:33 
Awatar użytkownika

Loty: 554
Kilometry: 853 041
niebieski
Trochę kultury. Jak nie podobają Ci się odpowiedzi @gorny77 to zadzwoń na infolinię wizza i się dowiesz.
W FAQ wizzair jest napisane wszystko. Przeczytaj i jak napisał przedmówca nie zaśmiecaj tematu.
 Profil Relacje PM off
miriam lubi ten post.

#1227 PostWysłany: 07 Sie 2016 22:35 

asialla napisał(a):

Kij Ci do tego jakie mam problemy, forum jest publiczne, wątek do takich pytań służy. Nie podoba się to nie zaglądaj i nie czytaj, nie będą Cię niedoświadczeni denerwować.

:lol: :lol: :lol:

ale bagaż kupiłaś opłacając go przelewem, czy nie, bo promocja się kończy :)

Co najważniejsze, ty zapytałaś, ty zaglądasz tu sporadycznie i ty "zabłysnęłaś" sprawnością w zakupie, mając rozwiązanie na wyciągnięcie ręki
 PM off  

#1228 PostWysłany: 07 Sie 2016 22:43 

srebrny
Nie tak ostro siostro ;) Przecież nie musisz korzystać z rad udzielonych w dobrej wierze.Takim wstępem-występem wiele tu nie zdziałasz,ale powodzenia na przyszłość w szukaniu ew. pomocy. ;)
 Profil Relacje PM off  

#1229 PostWysłany: 08 Sie 2016 09:39 

hubson napisał(a):
Trochę kultury. Jak nie podobają Ci się odpowiedzi @gorny77 to zadzwoń na infolinię wizza i się dowiesz.
W FAQ wizzair jest napisane wszystko. Przeczytaj i jak napisał przedmówca nie zaśmiecaj tematu.

Co jest napisane? W FAQ jest napisane, że wyjątkowo przez TRZY dni ostatniej promocji nie można opłacić przelewem bagażu?
I skoro jest FAQ to po co jest ten wątek? Każde pytanie, które się w wątku przewija ma swoją odpowiedź w FAQ przecież.
 Profil Relacje PM off  

#1230 PostWysłany: 08 Sie 2016 09:41 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Wątek jest, po większość ludzi, nie chce czytać FAQ, i woli zrobić konto, napisać tutaj i czekać na gotowe.
 Profil Relacje PM off  

#1231 PostWysłany: 08 Sie 2016 11:47 
Awatar użytkownika

Loty: 554
Kilometry: 853 041
niebieski
asialla napisał(a):
hubson napisał(a):

Co jest napisane? W FAQ jest napisane, że wyjątkowo przez TRZY dni ostatniej promocji nie można opłacić przelewem bagażu?
I skoro jest FAQ to po co jest ten wątek? Każde pytanie, które się w wątku przewija ma swoją odpowiedź w FAQ przecież.

Jak Ci się nie podobają odpowiedzi to naprawdę nie musisz się tu udzielać.

Za dodatkowe usługi możesz zapłacić tylko kartą, bądź saldem na koncie wizz - wystarczy sprawdzić opcję płatności po dodaniu dodatkowych usług.
Zajmuje to dwie minuty.
 Profil Relacje PM off  

#1232 PostWysłany: 09 Sie 2016 23:05 

Przepraszam jeśli takie pytanie już padło, ale czy płacąc przelewem za bilet można zrobić to z innego banku niż CITY handlowy tak jak oni mi to narzucają? Mam konto w PKO. Jeśli tak, to jest na to jakiś specjalny formularz czy schemat postępowania? Z góry dziękuję.
 Profil Relacje PM off  

#1233 PostWysłany: 09 Sie 2016 23:14 

srebrny
Z każdego banku możesz zapłacić na podany nr konta Wizzair ,oni Ci niczego nie narzucają ;) Zwyczajnie wykonujesz przelew elektroniczny tak jak każdy inny pamiętając by w polu tytułem podać otrzymany 6-cio znakowy kod potwierdzenia lotu.
 Profil Relacje PM off  

#1234 PostWysłany: 11 Sie 2016 09:29 

hubson napisał(a):

Jak Ci się nie podobają odpowiedzi to naprawdę nie musisz się tu udzielać.

Ale to przecież dotyczy wszystkich i działa w każdą stronę, prawda? Ja nie muszę, jak mi się nie podobają odpowiedzi, a osobie, która mi tak odpowiada można napisać, że nie musi się udzielać skoro nie podobają mu się pytania. Różnica jest taka, że ja czekając na odpowiedź muszę przeczytać je wszystkie, żeby się dowiedzieć, tego czego chcę, nie mam wyjścia. A jak ktoś taki wrażliwy i nie może ścierpieć głupich pytań to naprawdę nie musi ich czytać.

Jestem od 7 lat moderatorem na forum Wizaż.pl, a więc tworu o podobnym, a może i większym przemiale użytkowników jak tutaj i to w dodatku na dosyć wrażliwym podforum, gdzie przewijały się pieniądze. Jestem wyczulona na rumakowanie starych stażem użytkowników, którzy w ten sposób odpowiadają świeżakom, to jest po prostu niegrzeczne i żadne bronienie kolegi z podwórka tego nie zmieni.

A przy okazji Twoja odpowiedź była treściwa i jakościowa, więc da się. "Za dodatkowe usługi możesz zapłacić tylko kartą, bądź saldem na koncie wizz" - o to chodziło i tego nie wiedziałam, dziękuję. To że sobie spojrzałam w kartę płatności nic nie zmieniło, bo widziałam że nie ma przelewów, ale nie wiedziałam dlaczego i właśnie po to przyszłam tutaj :) Tak czy siak zapłaciłam moją straszną kartą kredytową za promocyjny bagaż, brrrrrrrrr!
 Profil Relacje PM off  

#1235 PostWysłany: 11 Sie 2016 12:10 

srebrny
asialla napisał(a):
Na pewno można płacić przelewem za bagaż dokupiony do rezerwacji pózniej bo prawie zawsze tak robię i płaciłam przelewami. Pewnie cos z ta promocja związanego.

To wprowadza w błąd,tylko kupując bagaż łącznie z rezerwacją biletu mamy opcję przelewu.Później musiałaś użyć karty lub środków z konta ;) Myślę,że kol.@hubson oprócz dziękuję należy się lajk pomógł bo uświadomił ci ,że błądzić jest rzeczą ludzką i mimo wieloletniego moderowania tworu o podobnym, a może i większym przemiale użytkowników jak tutaj można się mylić i być pewnym tego co pewne nie jest ;)
 Profil Relacje PM off  

#1236 PostWysłany: 11 Sie 2016 14:06 
Awatar użytkownika

Czy upgrade WDC ze Standard na Grupa przedłuża jakkolwiek datę ważności WDC?

#1237 PostWysłany: 11 Sie 2016 14:09 

Oficjalnie nie, jest wazne tyle ile było ważne wdc standard
 PM off
herki99 uważa post za pomocny.

#1238 PostWysłany: 17 Sie 2016 23:02 

Witam,

Pierwszy raz będę leciał z Wizzair, rezerwacje i odprawę zrobiłem przez Internet. Wykupiłem również bagaż o wadze 32 kg. Otrzymałem do wydrukowania karty pokładowe, ale nie ma nic co mógłbym nakleić na bagaż. Otrzymam to na lotnisku, czy po prostu tego nie widzę?

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#1239 PostWysłany: 17 Sie 2016 23:04 

To są tanie linie lotnicze, z kartą pokładową i dokumentem podróży podejdziesz do stanowiska nadawania bagażu nadawanego i oni juz tam nalepią co trzeba
 PM off  

#1240 PostWysłany: 18 Sie 2016 00:32 

Dokument podróży?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5373 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 269  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 6 gości