Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Kontakt telefoniczny z Wizzair

kontakt-telefoniczny-z-wizzair,15,23835

Telefon alarmowy (skasowane loty/zmiana godzin)
22 128 49 05

Tani numer ogólny do Wizzair:
32 213 29 16

wizzair-zakup-biletow-odprawa,225,46492

Zwrot pieniędzy na konto / kartę / wizzair / zwrot za bilet
viewtopic.php?f=15&t=20384&p=1320536#p1320278

Doładowanie konta
pytania-doladowania-konta-itd,181,24060

Przepisanie bagażu rejestrowanego na drugą osobę w rezerwacji- możliwe -> dzwoń do callcenter

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5371 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 269  Następna
Autor Wiadomość
#661 PostWysłany: 07 Sie 2014 09:14 

bratdominik napisał(a):
Z końcem sierpnia kończą się w systemie bilety z Polski do Tel-Awiwu.moja rezerwacja na styczeń zniknęła.

Dzwoniłem przed chwilą na infolinię wizzair w sprawie usuniętej mojej marcowej rezerwacji RT Katowice - Tel Awiw - Katowice, doradzono mi wstrzymanie się, gdyż loty na tym kierunku mają wrócić zarówno z Warszawy i Katowic od kwietnia 2015r. (z Warszawy Chopin są i już można na loty od 31.03.2015r. rezerwować, choć ceny na teraz nieatrakcyjne)
 PM off  

🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN 🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN
Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN
#662 PostWysłany: 07 Sie 2014 09:26 

Zbanowany
Anonymous napisał(a):
bratdominik napisał(a):
Z końcem sierpnia kończą się w systemie bilety z Polski do Tel-Awiwu.moja rezerwacja na styczeń zniknęła.

Dzwoniłem przed chwilą na infolinię wizzair w sprawie usuniętej mojej marcowej rezerwacji RT Katowice - Tel Awiw - Katowice, doradzono mi wstrzymanie się, gdyż loty na tym kierunku mają wrócić zarówno z Warszawy i Katowic od kwietnia 2015r. (z Warszawy Chopin są i już można na loty od 31.03.2015r. rezerwować, choć ceny na teraz nieatrakcyjne)

Do stycznia jeszcze trochę czasu. Mam nadzieję, że jednak je przywrócą.
 Profil Relacje PM off  

#663 PostWysłany: 07 Sie 2014 11:50 

Witam.

Miałem zaplanowany lot Waw - Tel aviv na 4 - 9 września. Dziś dostałem maila o przesunięciu wylotu na 2 września. W systemie nie ma jednak żadnych powrotów do Polski po 2 września a w mailu nie było słowa o jakiś zmianach z lotem powrotnym. Jakieś pomysły ? :roll: W związku ze zmianą wylotu mam opcję anulowania czy zmiany lotu ale do 30 dni wprzód. Nie ma więc opcji żeby zmienić rezerwację np.: na Lizbonę w styczniu? :D Mój zmysł zakupowy mówi mi że w takiej sytuacji najlepiej poprosić o zwrot 120% na konto wizz i tymi środkami opłacić kolejną rezerwację - mam rację?

Ostatnie pytanie - przy rezerwacji lotu do tel avivu wykupiłem WDC. Dostanę za niego zwrot czy pozostanie on aktywny na obecnych zasadach?
 Profil Relacje PM off  

#664 PostWysłany: 07 Sie 2014 12:04 

Oczywiście TAK, prosisz skoro ci to najbardziej pasuje o anulowanie rezerwacji i przelanie 120% kwoty rezerwacji tj. biletów RT do/z tel Awiwu na wskazane konto mywizz, konto wdc masz opłacone na rok i pozostanie aktywne
 PM off  

#665 PostWysłany: 08 Sie 2014 11:48 

Anonymous napisał(a):
Oczywiście TAK, prosisz skoro ci to najbardziej pasuje o anulowanie rezerwacji i przelanie 120% kwoty rezerwacji tj. biletów RT do/z tel Awiwu na wskazane konto mywizz, konto wdc masz opłacone na rok i pozostanie aktywne

Dzisiaj gosc z w6 zadzwonil w sprawie anulowania lotu do Tel-avivu.
Wybrałem opcje przelania 120% na konto mywizz.
Rozmowa byla 3h temu a ja do tej pory nie widze kasy na koncie mywizz. Rezerwacji do tel-avivu tez nie ma.
Ile trzeba czekac na kase na koncie mywizz ?

Przy poprzednim anulowaniu lotu przez formularz internetowy kasa na koncie mywizz była automatycznie przelana bez opoznien.
 Profil Relacje PM off  

#666 PostWysłany: 08 Sie 2014 11:52 
Awatar użytkownika

Pewnie mają teraz sporo zamieszania z tymi lotami i z racji, że muszą to robić 'manualnie' to zajmuje im to wiecej czasu... jak do jutra nie przejdzie to zadzwoń do nich znowu, i ciśnij ich, żeby nie zapomnieli.

#667 PostWysłany: 08 Sie 2014 14:25 

To ze mają teraz zawieruchę w bok to mogę się tego spodziewać.
Nie rozumiem dlaczego zdecydowali się tym razem rozwiązać to manualnie/telefoniczne.

Przy poprzednim odwołaniu lotu dostałem mail-a z 3 opcjami, jeżeli wybieram odpowiednią opcje klikam w odpowiedni link i po sprawie. Kasa od razu znalazła się na koncie mywizz.
Rozwiązanie szybkie i tanie.

W przypadku Tel-avivu konsultant poświęca czas żeby zadzwonić do mnie i nawet to nie działa na razie jak należy.
 Profil Relacje PM off  

#668 PostWysłany: 09 Sie 2014 18:41 

Hej, jaki bagaż mogę zabrać posiadając bilet jak poniżej ? Nie ja go kupowałem i nie mam możliwości kontaktu z osobą która go kupowała.

Załączniki:
wizzair.jpg
wizzair.jpg [ 185.97 KiB | Obejrzany 1008 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#669 PostWysłany: 09 Sie 2014 18:48 
Awatar użytkownika

Loty: 284
Kilometry: 456 536
niebieski
tak jak zaznaczone:

Załączniki:
asa.jpg
asa.jpg [ 195.51 KiB | Obejrzany 981 razy ]

Ostatnio edytowany przez szczotek99, 09 Sie 2014 18:50, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#670 PostWysłany: 09 Sie 2014 18:48 

Zbanowany
stanley___ napisał(a):
Hej, jaki bagaż mogę zabrać posiadając bilet jak poniżej ? Nie ja go kupowałem i nie mam możliwości kontaktu z osobą która go kupowała.

Mały podręczny i jeden rejestrowany o wadze do 32 kg (bagaż:1)
 Profil Relacje PM off
stanley___ lubi ten post.

#671 PostWysłany: 09 Sie 2014 18:56 

szczotek99 napisał(a):
Ale, że co? Nie umiemy czytać czy jak?

He he. Widzę, że mogę zabrać jeden mały podręczny ale nie jestem pewny odnośnie "Bagaż:1" . Nie wiem czy chodzi już o ten podręczny czy jednak duży rejestrowany. Przeglądając w internecie karty pokładowe wizzair widzę informację "Bagaż rejestrowany".

-- 09 Sie 2014 19:20 --

szczotek99 napisał(a):
tak jak zaznaczone:

Czyli jedynie co muszę jeszcze zrobić to oddać jeszcze bagaż rejestrowany i okazać powyższą kartę pokładową tak ? Nie muszę już niczego odprawiać online ? Wybacz za tak banalne dla Ciebie pytania ale dostałem na maila bilet w pdf. z informacją, że w poniedziałek lecę i tyle, a że zielony w tych sprawach jestem to muszę się upewnić by nie było niespodzianek na lotnisku typu 40euro extra :)
 Profil Relacje PM off  

#672 PostWysłany: 09 Sie 2014 20:06 
Awatar użytkownika

Loty: 284
Kilometry: 456 536
niebieski
sorki nie zauwazylem ze masz "tyle" postów ;-) widzisz że edytowałem zebyś opacznie mnie nie zrozumiał. ;-)

Tak, bagaż oddajesz w punkcie nadania bagażu a mały podręczny ze sobą.
stanley___ lubi ten post.

#673 PostWysłany: 09 Sie 2014 22:43 

Loty: 40
Kilometry: 40 763
Odnośnie Gruzji, wczoraj znalazłam loty z Warszawy na grudzień, dziś ostatni lot do Kutaisi to 27 października, a na stronie wizzair jest informacja z maja, że ogłosili siatkę połączeń na sezon zimowy 2014/2015 i w związku z dużym zainteresowaniem loty do KUT będą wykonywane, czy ktoś wie coś więcej??

wklejam link do informacji. http://wizzair.com/pl-PL/about_us/news/wizzpl181
 Profil Relacje PM off  

#674 PostWysłany: 09 Sie 2014 22:51 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Widzę w systemie loty na listopad, styczeń, itp. Raz w tygodniu, ale są. W czym problem?
 Profil Relacje PM off  

#675 PostWysłany: 09 Sie 2014 23:01 

Źle popatrzył, bo rozkład lotów na tym kierunku kończy się obecnie w październiku. 2015r (ale ceny na teraz jak na ten kierunek są kosmiczne)
 PM off  

#676 PostWysłany: 10 Sie 2014 00:29 

Zbanowany
stanley___ napisał(a):
szczotek99 napisał(a):
Ale, że co? Nie umiemy czytać czy jak?

He he. Widzę, że mogę zabrać jeden mały podręczny ale nie jestem pewny odnośnie "Bagaż:1" . Nie wiem czy chodzi już o ten podręczny czy jednak duży rejestrowany. Przeglądając w internecie karty pokładowe wizzair widzę informację "Bagaż rejestrowany".

-- 09 Sie 2014 19:20 --

szczotek99 napisał(a):
tak jak zaznaczone:

Czyli jedynie co muszę jeszcze zrobić to oddać jeszcze bagaż rejestrowany i okazać powyższą kartę pokładową tak ? Nie muszę już niczego odprawiać online ? Wybacz za tak banalne dla Ciebie pytania ale dostałem na maila bilet w pdf. z informacją, że w poniedziałek lecę i tyle, a że zielony w tych sprawach jestem to muszę się upewnić by nie było niespodzianek na lotnisku typu 40euro extra :)

Rejestrowany.na pewno.gdyby go nie było to by na karcie nic nie było napisane
 Profil Relacje PM off  

#677 PostWysłany: 12 Sie 2014 09:41 

Zeus napisał(a):
24 Października W!zz Air ma ostatni lot do Baku.

Właśnie: mam pytanie o Baku. Czy wiecie coś, aby to połączenie miało wrócić? Kiedy?
Dziękuję za wszystkie info.
 Profil Relacje PM off  

#678 PostWysłany: 12 Sie 2014 19:49 

Loty: 7
Kilometry: 10 978
Witam, czy ktoś wie co z rozkładem z Katowice do Kutaisi, rozkład kończy się pod koniec października?
Zawieszają, czy nie dodali jeszcze nowego rozkładu?
 Profil Relacje PM off  

#679 PostWysłany: 12 Sie 2014 19:52 

spyke napisał(a):
Witam, czy ktoś wie co z rozkładem z Katowice do Kutaisi, rozkład kończy się pod koniec października?
Zawieszają, czy nie dodali jeszcze nowego rozkładu?

Połączenie zawieszone na sezon zimowy. Podawałem informację na forum.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#680 PostWysłany: 12 Sie 2014 22:03 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 23 172
Cześć,
Za tydzień po raz pierwszy lecę samolotem i potrzebuję paru odpowiedzi na bardzo podstawowe pytania. Lecę WizzAirem WAW-NYO (jeżeli jest gdzieś napisany taki poradnik od A do Z dla takich nowicjuszy jak ja, to byłabym wdzięczna za linka)
1. Czy potrzebuję czegoś poza kartą pokładową? Są jakieś bilety, które też muszę wydrukować?
2. Jeśli już jesteśmy odprawieni przez internet, ile czasu przed odlotem powinniśmy przyjechać, żeby się nie stresować?
3. Co robię po przybyciu na lotnisko? Na pewno będę kierować się tam, gdzie będę widzieć "Stockholm Skavsta 11:00" :D ale tak ogólnie, gdzie mniej więcej się udać?
4. Czy do samolotu wchodzi się przez ten jakby rękaw, czy jedzie się autobusem?
5. Jak dostać miejsce przy oknie? :lol:

Z góry ogromne dzięki i mam nadzieję, że nie piszę po raz setny tego samego pytania. Starałam się odnaleźć potrzebne informacje, ale nie udało mi się napotkać postów takich kompletnych świeżynek w lataniu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5371 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 269  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości