Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Kontakt telefoniczny z Wizzair

kontakt-telefoniczny-z-wizzair,15,23835

Telefon alarmowy (skasowane loty/zmiana godzin)
22 128 49 05

Tani numer ogólny do Wizzair:
32 213 29 16

wizzair-zakup-biletow-odprawa,225,46492

Zwrot pieniędzy na konto / kartę / wizzair / zwrot za bilet
viewtopic.php?f=15&t=20384&p=1320536#p1320278

Doładowanie konta
pytania-doladowania-konta-itd,181,24060

Przepisanie bagażu rejestrowanego na drugą osobę w rezerwacji- możliwe -> dzwoń do callcenter

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5373 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 269  Następna
Autor Wiadomość
#281 PostWysłany: 23 Kwi 2013 10:48 

Dziękuję, za odpowiedź. Cóż, myślałem ze jak wybiore odprawe na lotnisku to unikne tego, ale jak widac przeliczylem sie. No coz, chyba dam rade.
 Profil Relacje PM off  

Porto okołoweekendowo za 859 PLN 💛🇵🇹 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel Mercure w centrum 😍 Porto okołoweekendowo za 859 PLN 💛🇵🇹 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel Mercure w centrum 😍
Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎 Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎
#282 PostWysłany: 23 Kwi 2013 12:19 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
No to jak masz odprawę na lotnisku, to zrobisz to na lotnisku.
 Profil Relacje PM off  

#283 PostWysłany: 23 Kwi 2013 14:36 

A dostanę jeszcze od nich wiadomość z kartami pokładowymi na maila ?
 Profil Relacje PM off  

#284 PostWysłany: 23 Kwi 2013 14:39 
Awatar użytkownika

srebrny
Jak masz odprawę na lotnisku to Ci je wydrukują na lotnisku.

A przy normalnej trzeba się tym zająć samemu - odprawić na stronie, podać swoje dane i wydrukować pdfy.
 Profil Relacje PM off  

#285 PostWysłany: 23 Kwi 2013 15:51 

Aby nie zanudzić, nie będę opisywać mojej przygody z rezerwacją biletów. w skrócie - na jednego pasażera zostały zarezerwowane dwa bilety. Pani w telecentrum powiedziała, że danych nie może zmienić (taka procedura), ale otrzymam pełny zwrot kosztów. podalam numer konta, itp. kilka dni później dostałam fakturę (pieniadze od soboty jeszcze nie wpłynęły, no ale może taki przelew trwa długo), ale jedynie na zwrot za bilet w stronę powrotną. Stąd moje pytanie - czy zwracają osobno za kazdy bilet, czy Pani się pomyliła? Dzwonienie tam po raz 4 to naprawdę spory koszt. Czy jeżeli zrobili błędy w reklamacji mogę się ubiegać o zwrot za rozmowę? Oraz kolejne - ile się czeka na odpowiedź na maila z reklamacją?
 Profil Relacje PM off  

#286 PostWysłany: 24 Kwi 2013 15:26 

zbyhu napisał(a):
Jak masz odprawę na lotnisku to Ci je wydrukują na lotnisku.

A przy normalnej trzeba się tym zająć samemu - odprawić na stronie, podać swoje dane i wydrukować pdfy.

A orientujesz się może Ty, czy ktoś z forumowiczów - czy dostanę coś jeszcze od nich ? bo przysłali mi fakture, a wlasciwie rachunek. No i wiadomosc z kodem rezerwacji.

Na ich stronce mam cos takiego :

Cytuj:
Aktualny status:
Potwierdzony
Oczekiwanie na odprawę
Kolejny krok:
Aby kontynuować, musisz dokonać odprawy lotu wychodzącego. Potem możesz wydrukować kartę pokładową i ruszać w drogę.

I teraz zgłupiałem, bo skoro zaznaczyłem ze chce odprawe na lotnisku, to na jakiej podstawie mi tam wydrukuja karty pokladowe?

Czy mam wziasc ze soba ten rachunek czy moze wydrukowac ta cala wiadomosc z kodem rezerwacji?
 Profil Relacje PM off  

#287 PostWysłany: 24 Kwi 2013 15:34 
Awatar użytkownika

srebrny
Przychodzisz, pokazujesz dowód i mówisz że chcesz się odprawić. Na wszelki wypadek może jeszcze numer rezerwacji możesz znać, ale nie jest to im raczej potrzebne. Po nazwisku Cię zidentyfikują.

Nigdy tego nie robiłem to nie wiem jakie cuda ten system tam wyświetla na stronie. Z tego co widze to możesz też się sam tą odprawą zająć, ale po co skoro zapłaciłeś żeby ktoś za Ciebie to na lotnisku zrobił.
 Profil Relacje PM off  

#288 PostWysłany: 24 Kwi 2013 21:24 

Zauważyłem dzisiaj i uznałem, że warto wspomnieć.
To chyba dobre miejsca na umieszczenie informacji o tym, że WIZZ przedłużył stacjonowanie na lotnisku Chopina do 26 października.
Jakoś nie zwróciłem uwagi żeby ktoś o tym pisał wcześniej (?).

#289 PostWysłany: 24 Kwi 2013 21:47 

Loty: 35
Kilometry: 94 159
niebieski
Przecież zrobił to już 2 miesiące temu.
 Profil Relacje PM off  

#290 PostWysłany: 25 Kwi 2013 11:48 

Loty: 31
Kilometry: 89 760
niebieski
Wizzair zaczął rozsyłać vouchery na kwotę 60 PLN na wybrane destynacje. Właśnie dostałem maila z informacją, że mogę 60 zł zaoszczędzić na locie do Glasgow.
 Profil Relacje PM off  

#291 PostWysłany: 25 Kwi 2013 12:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Chyba słabo przędzie ta trasa bo ja też dostałem voucher na lot do Glasgow:

Cytuj:
Drodzy Pasażerowie,

Nareszcie mamy wiosnę! Czas wyjść z domu i pooddychać świeżym powietrzem! Jeśli macie ochotę wyjść poza swoje bezpośrednie otoczenie, skorzystajcie z naszych niskich cen i przekonajcie się, co Europa ma do zaoferowania!

Mężczyźni w kraciastych spódniczkach i wspaniała scena muzyczna, czyli witamy w Glasgow!

Na podstawie Twoich wcześniejszych zakupów wiemy, że kiedyś byłeś fanem tego szkockiego miasta, ale w ostatnim czasie nie widzieliśmy Cię na pokładzie.

Poleć z nami teraz i skorzystaj z vouchera o wartości 60 zł , który możesz wykorzystać przy następnym przelocie do Glasgow z lotnisk w Warszawie i Gdańsku.

Wystarczy wpisać kod

XXXXXXXX

przy dokonywaniu następnej rezerwacji online. Voucher jest ważny do końca października 2013. To nie koniec dobrych wiadomości – Wizz Air lata teraz do głównego lotniska Glasgow, położonego w odległości zaledwie 25 minut od centrum miasta!

Mniej czasu na dojazd, więcej czasu na zabawę z przyjaciółmi!

Udanej wiosny!

Zespół WIZZ

#292 PostWysłany: 25 Kwi 2013 12:16 

snooka, kerad - rezerwowaliście kiedyś bilety na tej trasie, jak można zrozumieć z treści emaila?

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#293 PostWysłany: 25 Kwi 2013 12:19 

Loty: 31
Kilometry: 89 760
niebieski
Ja w zeszłym roku leciałem z PIK do WAW OW
 Profil Relacje PM off  

#294 PostWysłany: 25 Kwi 2013 12:52 

Hej, mam pytanie o dokupowanie bagażu. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy duży podręczny bagaż trzeba dodać w czasie rezerwacji, czy też można później dokupić. Wiem, że bagaż rejestrowany można dokupić po rezerwacji, a jak to jest z podręcznym?
 Profil Relacje PM off  

#295 PostWysłany: 25 Kwi 2013 12:55 
Awatar użytkownika

srebrny
Jusi napisał(a):
Hej, mam pytanie o dokupowanie bagażu. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy duży podręczny bagaż trzeba dodać w czasie rezerwacji, czy też można później dokupić. Wiem, że bagaż rejestrowany można dokupić po rezerwacji, a jak to jest z podręcznym?

Tak samo.
 Profil Relacje PM off  

#296 PostWysłany: 25 Kwi 2013 14:34 
Awatar użytkownika

srebrny
Czyli osoby, które kiedyś pomagały unikać tego haraczu będą miały tych kuponów na pęczki :D Ja też kupowałem lot do PIK z WAW, ale przez kogoś z forum, więc bonu nie dostanę, a szkoda, bo niedługo będę kupował lot powrotny.

#297 PostWysłany: 25 Kwi 2013 14:52 
Awatar użytkownika

Loty: 187
Kilometry: 302 324
Zbanowany
szymonpoznan1 napisał(a):
Czyli osoby, które kiedyś pomagały unikać tego haraczu będą miały tych kuponów na pęczki :D Ja też kupowałem lot do PIK z WAW, ale przez kogoś z forum, więc bonu nie dostanę, a szkoda, bo niedługo będę kupował lot powrotny.

raczej wątpie. Ja zawsze kupuje bilety na maila klienta, więc się nie łudzę że do mnie coś przyjdzie. A vouchery dostają tylko nieliczni :(

#298 PostWysłany: 25 Kwi 2013 14:52 

Szymon, chyba jednak nie na peczki. Ja zawsze podawalem i podaje adres email osoby kupujacej bilet. Zatem cala korespondencja, takze vouchery dotrą bezpośrednio - nie do mnie. Nie mniej inne osoby pomagające nie musiały tak robić.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#299 PostWysłany: 25 Kwi 2013 15:01 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Kazdorazowo wykonujac rezerwacje wprowadzam email osoby zlecającej.

Nigdy do Glasgow nie lecialem, voucher otrzymalem.
 Profil Relacje PM off  

#300 PostWysłany: 25 Kwi 2013 20:12 

Loty: 53
Kilometry: 55 261
Też dostałem taki voucher a do Glasgow leciałem rok temu.
Zastanawia mnie pomysł i sens takiej promocji,Glasgow nie jest jakąś super turystyczną destynacją,wręcz przeciwnie jest to trasa głównie zarobkowa, z Polski Wizz lata tam tylko z 2 lotnisk i jeszcze ma dość silną konkurencje Ryana(w tym loty do Edynburga),do tego jeszcze jakiś czas temu zmienili lotnisko z prowincjalnego Prestwick na Glasgow International, co pewnie logicznie biorąc wiąże się z większymi kosztami.
Jestem ciekaw dlaczego tak im zależy na odgrzewaniu i utrzymaniu tego kierunku,skoro kilka nie rentownych po prostu zamknęli albo ograniczyli połączenia.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5373 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 269  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: marek2011 oraz 10 gości