Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 187 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Puchar Polski
#81 PostWysłany: 04 Maj 2015 11:03 
Awatar użytkownika

niebieski
ta kolejka była jakaś dziwna , 6 czy 7 bramek a kolejka do pierwszej od lewej długa na 60 metrów :D poszedłem koło toi toi i wbiłem po 5 min

piłkarsko jak zwykle kopanina, na trybunach za to europejsko. Byłem na neutralu ale przynajmniej trafiłem na grupkę której chciało się dopingowac. Młodzież w rurkach niżej dośc bierna postawa...Byli tez lechici , nikt nie został pobity ,pełna kulturka.

Pierwszy raz byłem na Narodowym, wrażenia pozytywne , jedyny minus to murawa.

Oby więcej takich meczów. Zibi Boniek zrobił dobrą robotę. Niezadowolone tylko pseudo media z dupy, miały byc rozróby a tu nic :mrgreen:
 Profil Relacje PM off
wojtkow lubi ten post.

HIT🔥 Loty (z bagażem) do Tokio od 1396 PLN 😲😲 Wylot z Mediolanu HIT🔥 Loty (z bagażem) do Tokio od 1396 PLN 😲😲 Wylot z Mediolanu
Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
#82 PostWysłany: 04 Maj 2015 11:11 

niebieski
H778 napisał(a):
Medialnie to niewątpliwy prztyczek w nos dla wszystkich szukających sensacji, ale ja się nie w takiej atmosferze wychowałem.

Na neutralnych mogli siedzieć kibice - sympatycy np. z innych stron Polski, którzy nie są jakimiś, wybitnymi fanatykami. Dlatego np. na mecz pojechało kilku kolegów np. z Rzeszowa, dwóch kibicuje Legii, a dwóch Lechowi, wzięli szale, siedzą razem, nie patrzą na siebie wrogo, no a dla kogoś postronnego dziwnie to wygląda.
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 04 Maj 2015 11:19 

Loty: 74
Kilometry: 132 685
Na sektory Lecha, można spokojnie było wbić bez żadnej kontroli, niektórzy nawet nie odbili biletu ;)

#84 PostWysłany: 04 Maj 2015 11:40 

Anonymous napisał(a):
beskidnik napisał(a):
macio106 napisał(a):
Na neutralnym/czerwonym sprawdzali dokładnie dane. Czyt. musiałeś pokazać dowód że ty to ty. ;)

Ale porównywali te dane z danymi wydrukowanymi na bilecie?

Tak, sprawdzali dokładnie ( z tego też powodu była spora kolejka na bramce 11 sektory neutralne, ja siedziałem na C1 prawie środkowe dół)

Byłem na neutralnym i stwierdzam, że nie było jakimś dużym problemem wejść na nie swoje dane. Moja żona weszła na bilet z nazwiskiem wujka - nie zgadzała się płeć, nazwisko inne, znaczna różnica w wieku. Choć przyznam, że mieliśmy obawy i świadomie podeszliśmy do młodego (i z wyglądu mało rozgarniętego ochroniarza) :)

#85 PostWysłany: 04 Maj 2015 11:59 

niebieski
Na sektor Legii wszedłem bez jakiegokolwiek sprawdzania danych na bilecie z danymi z dowodu.
 Profil Relacje PM off  

#86 PostWysłany: 07 Maj 2015 19:21 

niebieski
dexMorgan napisał(a):
ta kolejka była jakaś dziwna , 6 czy 7 bramek a kolejka do pierwszej od lewej długa na 60 metrów :D poszedłem koło toi toi i wbiłem po 5 min

piłkarsko jak zwykle kopanina, na trybunach za to europejsko. Byłem na neutralu ale przynajmniej trafiłem na grupkę której chciało się dopingowac. Młodzież w rurkach niżej dośc bierna postawa...Byli tez lechici , nikt nie został pobity ,pełna kulturka.

Pierwszy raz byłem na Narodowym, wrażenia pozytywne , jedyny minus to murawa.

Oby więcej takich meczów. Zibi Boniek zrobił dobrą robotę. Niezadowolone tylko pseudo media z dupy, miały byc rozróby a tu nic :mrgreen:

Image
 Profil Relacje PM off  

#87 PostWysłany: 07 Maj 2015 22:17 

Loty: 207
Kilometry: 431 453
niebieski
maczala1 napisał(a):
Oby jak najszybciej przejęty został ten model zachodni, np. niemiecki, bo oglądanie ich trybun, czy to na żywo, cz w TV, to czysta przyjemność.

Na szczęście polskim kibicom ligowym bliżej do Bałkanów niż do bundesligopodobnych...
Wprowadzenie na siłę modelu zachodniego nie bardzo się udaje- jak choćby na Zawiszy w Bydgoszczy.

Choć na meczach u siebie polskiej reprezentacji Bundesligę już dawno przebito i osiągnięto nawet poziom NBA. :lol:
2 ludzi lubi ten post.

#88 PostWysłany: 07 Maj 2015 23:40 

NBA to jest po wygranym meczu z Niemcami!
Po porażkach to nawet Wimbledon idzie wyczuć...
 Profil Relacje PM off  

#89 PostWysłany: 08 Maj 2015 00:15 
Awatar użytkownika

niebieski
@luke_ro własnie o tym mówiłem, za czym ta kolejka stała? bo do dziś nie wiem
 Profil Relacje PM off  

#90 PostWysłany: 08 Maj 2015 14:10 

niebieski
ja tez nie mam pojęcia ale chyba to ich pierwszy kontakt ze wejściem na stadion.

swoja droga jaka służba porządkowa powinna przez megafon ogłosić żeby ustawiali sie do bramek a nie jednej bramki
 Profil Relacje PM off  

#91 PostWysłany: 08 Maj 2015 14:40 
Awatar użytkownika

Loty: 29
Kilometry: 73 985
niebieski
Tu działa klasyczny mechanizm psychologiczny: ludzie widząc kolejkę stają w niej. Widać to często w marketach, gdzie do kilku kas stoi kolejka a do jednej nikt się nie ustawia bo ludzie "nie wiedzą że można".
 Profil Relacje PM off  

#92 PostWysłany: 01 Mar 2017 14:04 

Cytuj:
Zarząd Polskiego Związku Piłki Nożnej ustalił ceny biletów na trzy najbliższe finały Pucharu Polski – 2017, 2018, 2019. Wejściówki będą dostępne w dwóch kategoriach cenowych: 30 złotych i 40 złotych. Sprzedaż biletów na najbliższy finał, który zostanie rozegrany 2 maja o godzinie 16:00 na PGE Narodowym, zostanie uruchomiona 4 kwietnia. Bilety sprzedawane będą tylko i wyłącznie za pośrednictwem portalu www.kupbilet.pl

W poniższym linku w dołączonym pdf-ie można znaleźć grafikę z informacją po ile będą bilety na konkretne sektory:
https://www.pzpn.pl/federacja/sedziowie ... -trzy-lata
 Profil Relacje PM off  

#93 PostWysłany: 04 Kwi 2017 02:40 

Już w sprzedaży bilety na finał PP.

https://kupbilet.onet.pl/finalpucharupolski2017/

Szybko znikają miejsca. Nie ma już dostępnych najlepszych sektorów...
 Profil Relacje PM off  

#94 PostWysłany: 04 Kwi 2017 07:10 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Była już taka sytuacja w historii PP, że zwycięzca spadł do I ligi?
Całkiem realny scenariusz, chociaż mam nadzieję, że Lech jednak wygra. :D
 Profil Relacje PM off  

#95 PostWysłany: 04 Kwi 2017 12:56 
Awatar użytkownika

Loty: 317
Kilometry: 619 201
niebieski
@‌JarekGdynia‌
takiej sytuacji raczej nie bylo, ale była sytuacja, ze pierwszoligowy (wtedy drugoligowy) zespół był w finale PP i został mocno przekręcony.
Aluminium Konin vs Amica Wronki czasy fryzjera itp.

http://pilkarskamafia.blogspot.com/2013 ... ronki.html
JarekGdynia uważa post za pomocny.

#96 PostWysłany: 04 Kwi 2017 13:05 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
Chyba Leszki masowo kupują "neutrale", bo jeszcze nie ma decyzji czy im zawieszą karę 8-)

#97 PostWysłany: 04 Kwi 2017 13:58 

HON fly4free
Robaku napisał(a):
była sytuacja, ze pierwszoligowy (wtedy drugoligowy) zespół był w finale PP i został mocno przekręcony.
Aluminium Konin vs Amica Wronki czasy fryzjera itp.
sytuacje, że zespoły z niższych klas były w finale PP zdarzały się kilkukrotnie i nie zawsze zespoły te były "przekręcane" ;)
ewenementem niewątpliwie był finał 82/83 gdzie III ligowa Lechia Gdańsk wygrała z II ligowym Piastem Gliwice
dla przypomnienia w I rundzie PZP odpadła z późniejszym triumfatorem rozgrywek, Juventusem, tocząc w rewanżu w Gdańsku wyrównany mecz, przegrywając 2:3 (fakt, że w I meczu dostali bęcki 0:7...)
 Profil Relacje PM off  

#98 PostWysłany: 04 Kwi 2017 19:04 

pemat napisał(a):
sytuacje, że zespoły z niższych klas były w finale PP zdarzały się kilkukrotnie i nie zawsze zespoły te były "przekręcane"

do przerwy półfinałowego meczu rewanżowego (pierwszy mecz 3:0):
Arka Gdynia 0-2 Wigry Suwałki :)
 PM off  

#99 PostWysłany: 04 Kwi 2017 19:52 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
niebieski
Ale Wigry postraszyły fatalna Arkę...
Bramkarz Arki chyba odpocznie od gry...
 Profil Relacje PM off  

#100 PostWysłany: 04 Kwi 2017 19:55 

niebieski
Szkoda Wigier. Trochę wyszła farsa z tym pucharem w tym roku biorąc pow uwagę drogę Arki do finału i co sobą prezentują.
PZPN chyba musiałbym ludziom płacić żeby taki finał ktoś przyszedł oglądać.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 187 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość