Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 99 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 24 Kwi 2014 19:05 

Zbanowany
Czy ktoś z biorących udział w promo otrzymał ekspres Tchibo do kawy ?
W warunkach promo napisali że do 30 czerwca będą wysyłać " nagrody " :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#82 PostWysłany: 24 Kwi 2014 23:26 

Ja dostałem ekspres zdecydowanie wcześniej, ale powiem Ci, że nie ma co się nim podniecać... ;)
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 24 Kwi 2014 23:57 

Zbanowany
kuba201 napisał(a):
Ja dostałem ekspres zdecydowanie wcześniej, ale powiem Ci, że nie ma co się nim podniecać... ;)

A jeżeli można zapytać : ile wcześniej i jaki model ekspresu dostałeś ? Jak długo czekałeś na dostawę od spełnienia warunków promocji ?
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 25 Kwi 2014 00:51 

Podczas wczorajszej rozmowy z konsultantką (na inny temat niż Tchibo), zapytałem o to czy wiadomo już kto dostanie ekspresy, odpowiedziała że niewiadomo, i że dopiero pod koniec czerwca będzie lista osób które się zakwalifikowały.
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 25 Kwi 2014 23:16 
Awatar użytkownika

niebieski
adijopomidorre napisał(a):
adijopomidorre napisał(a):
witekkowal napisał(a):
Konta mam już w kilku bankach. To konto będę chciał zamknąć jak tylko otrzymam nagrodę.

Popieram , lecz chciałbym zauważyć że w Raiffeisen jest długi okres na otrzymanie umowy , a jeszcze dłuższy na kartę do bankomatu około 1 tydzień od wysyłki zwykłym listem Pocztą Polską .

Dokładnie z otrzymaniem karty na adres podany do korespondencji czas był diametralnie dłuższy niż dokumenty do podpisu dostarczone przez kuriera DPD .
Natomiast po 6 dniach od podpisania dokumentów BANK zażądał przesłania rachunków za prąd i/lub faktur za paliwo gazowe . Stwierdzili że mój drugi dokument / paszport / jest po terminie i nie ważny ! No i co wy o tym sądzicie ? Jakby specjalne przedłużanie otwarcia rachunku w związku z promocją ekspresu do kawy Tchibo :?

U mnie nie było problemu, po telefonie +2 dni umowa przez kuriera +6 dni karta, +2 dni na spełnienie warunków.
Mi w callcenter mówili że lista powinna być w połowie maja. Czekam cierpliwie. Jak nie dostanę ekspresu to się odwołuję ( w załączonych do umowy materiałach była ulotka raczej zapewniająca o wygranej).
 Profil Relacje PM off  

#86 PostWysłany: 28 Kwi 2014 09:59 

Zbanowany
w związku z promocją ekspresu do kawy Tchibo :?[/quote]

Dokładnie - wraz z kompletem dokumentów również otrzymałem taką kartkę A4 z info , iż już niebawem otrzymasz od nas ekspres Tchibo do kawy 8-)
 Profil Relacje PM off  

#87 PostWysłany: 28 Kwi 2014 12:20 

O ile dobrze pamiętam to na tej ulotce był nagłówek w stylu "juz wkrótce otrzyma Pan ekspres", a na dole dopisek o szczegółach w regulaminie, w którym to już jest wiadomość o tym że ekspres dostanie nie pierwsze 1000osób które założy konto tylko pierwsze 1000os które spełnią warunki (chyba to był 1000, nie pamiętam już dokładnie).
Przy zakładaniu konta, na koniec, zapytałem konsultanta czy dostanę ekspres :D , odpowiedział mi że nie jest w stanie zapewnić mnie że go otrzymam, ale istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo że go dostanę. Próbowałem na różne sposoby wyciągnąć od niego coś więcej, ale za każdym razem odpowiadał mniej więcej w ten sam sposób , że "nie ma 100% pewności, ale istnieje bardzo duża szansa" , albo że "nie chce powiedzieć że napewno pan go otrzyma, bo później pan zarzuci nam że konsultant panu powiedział że ekspres Pan dostanie, a nie dostał go Pan" itp itd. Podzieliłem się z konsultantem moją opinią że skoro banki taką uwagę przywiązują do regulaminów i reguł, to przy podpisywaniu umowy powinny być jasne warunki "założysz konto ,zrobisz to to to i to, dostaniesz od nas to i to" , a nie "załóż konto, zrób to i to, czekaj 2miesiące czy coś dostaniesz".
Konto zakładałem gdy na liczniku było jeszcze kilkaset ekspresów do rozdania.
Miałem problem z założeniem konta. Skan paszportu który przekazałem kurierowi był wg Raiffeisen nie wystarczająco czytelny, i po podpisaniu umowy, powiedzieli mi o tym mniej więcej po tygodniu, po kolejnym tygodniu otrzymałem przesyłkę z kartą.

PS. Pomijam już fakt że na karcie jaką otrzymałem jest dosyć poważna literówka w moim nazwisku, co zresztą zgłaszałem odrazu po podpisaniu umowy, gdy dostrzegłem ten fakt. Osoba z działu kart powiedziała ze przyjęła zmianę i zrobiła korektę. Jak widać - nie zrobiła.
 Profil Relacje PM off  

#88 PostWysłany: 12 Maj 2014 11:45 

Zbanowany
Dokładnie - wraz z kompletem dokumentów również otrzymałem taką kartkę A4 z info , iż już niebawem otrzymasz od nas ekspres Tchibo do kawy a tu echo ?

Ostatnio edytowany przez adijopomidorre, 12 Maj 2014 11:50, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#89 PostWysłany: 21 Maj 2014 05:35 

niebieski
Witam,

Pewnie jeszcze nikt nie otrzymał ekspresu, ale może ktoś się dowiadywał czy stworzyli już listę osób, które otrzymają nagrodę?

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

#90 PostWysłany: 21 Maj 2014 07:58 

prosze cie - jesli nikt nie otrzymal to jeszcze nic nie wiadomo
nie wiem dlaczego ludzie pytaja o oczywiste rzeczy - jesli bylaby lista zwyciezcow - na pewno sam bys ja znalazl
raifaa sie nauczyla po grudniowej akcji ze ludzie uciekaja wiec wyslac ekspresy pewnie w czerwcu jak nie pozniej (ostatnio tez mieli opoznienia)
 Profil Relacje PM off  

#91 PostWysłany: 24 Maj 2014 10:23 

Zbanowany
witekkowal napisał(a):
Witam,

Pewnie jeszcze nikt nie otrzymał ekspresu, ale może ktoś się dowiadywał czy stworzyli już listę osób, które otrzymają nagrodę?

Rozmawiałem z infolinią : nie mają żadnej listy osób , będą wysyłać ekspresy do końca miesiąca czerwca 2014 roku dla osób które spełniły warunki promocji .
Tyle mi powiedzieli - koniec i kropka .
 Profil Relacje PM off  

#92 PostWysłany: 30 Maj 2014 09:46 

Zbanowany
Od dzisiaj wysyłają : otrzymałem i to full wypas 2 sztuki , a mam 1 konto :P
To jest fart weekandowy / chyba na Children's Day / .
Życzę wszystkim po 2 sztukasy :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#93 PostWysłany: 30 Maj 2014 10:49 

Ja tylko jeden, ale potwierdzam, że już dostałem egzemplarz zgodny z umową :-)
 Profil Relacje PM off  

#94 PostWysłany: 31 Maj 2014 10:31 

niebieski
Ja tez dostałem :-)

#95 PostWysłany: 04 Cze 2014 13:57 
Awatar użytkownika

niebieski
Razem z żoną wzięliśmy udział w promocji ekspressowej (zakupy na kartach wykonaliśmy na święta wielkanocne), obydwa ekspressy doszły. Przy likwidacji konta nie było problemu (musiałem dopłacić 4 PLN za nieużywanie konta). Polecam Raiffeisen Polbank, solidna firma.
 Profil Relacje PM off  

#96 PostWysłany: 05 Cze 2014 11:19 

radzę dokładnie sprawdzać transakcje na karcie kredytowej reiffaisen polbank. Do czasu ich połączenia wszystko funkcjonowało ok. Teraz na ostatnim wyciągu kwota otwarcia po uwzględnieniu wszystkich transakcji nie zgadza się z kwotą zamknięcia o jakieś 100 zł. Uwzględniłem wszelkie blokady i możliwe transakcje zrobione przed dniem wyciągu a księgowane po nim. Sprawa sprowadza się do tego, że wg nich 2+2 = 6 ot taki klimat. Na infolinii twierdzą że wszystko jest ok ale nie potrafią wytłumaczyć skąd różnica. Reklamacja złożona 2 tygodnie temu i cisza. Ja rozumiem pomyłki ale żeby tak na bezczelnego człowieka w wała robić?
 Profil Relacje PM off  

#97 PostWysłany: 16 Cze 2014 11:13 
Awatar użytkownika

Hej, konto można zamknąć tylko osobiście w placówce banku?
 Profil Relacje PM off  

#98 PostWysłany: 16 Cze 2014 17:06 

Loty: 17
Kilometry: 15 969
Konto można zamknąć tylko telefonicznie. 801 180 801, taki numer otrzymałem w placówce.
 Profil Relacje PM off
milek00 lubi ten post.

#99 PostWysłany: 16 Cze 2014 19:26 

niebieski
Katamaran napisał(a):
Konto można zamknąć tylko telefonicznie. 801 180 801, taki numer otrzymałem w placówce.

... Lub 22 549 99 99

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 99 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości