Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Lut 2014 10:02 

Kochani,
załaożyłam w Citibanku karte kredytową korzystając z promocji Karta Kredytowa Citi i karta WizzAir. Szczesliwie otrzymalam konto Wizz i teraz od 2 tyg mam problem. Po poprawnym zalogowaniu na Wizz Air pojawia mi się komunikat "Please note that a new Privacy Policy is effective which you can accept here before proceeding. " Oczywiście klikam akceptację i wtedy wyrzuca mnie na stronę z treścią "Sorry, something is wrong. 500 Internal server error.
An error has occurred. Please try again. If the error persists, please contact the airline." WYpróbowałam 3 rózne przeglądarki (Firefox, Chrom i Internet Explorer). Wypróbowałam również różne komputery i różne połączenia do internetu. Bez skutku

Po skontaktowaniu się ze złodziejsko płatną infolinią otrzymałam poradę "Proszę wyczyścic historię i skorzystać z innej przeglądarki". Oraz pani w call center nie może mi nic pomóc.

Czy ktoś miał podobny problem? Serce mi się kraje bo przechodza mi pod nosem kolejne ciekawe promocje. Czy to jest taki trick Wizz Air żeby utrudnić korzystanie z tego promocyjnego konta i nie stracić za dużo na tej promocji? Odczuwam bezgraniczna bezsilność a jedynym kanałem komunikacji jest niekompetenta ale płatna 4.20 zł za minute infolinia
A może znacie jakiś email na który mozna wysłac reklamację? Albo jakiś adres pocztowy?
 Profil Relacje PM off  

City break, który się nie przeje 😋 Wycieczka do Apulii za 826 PLN ✈️🏨 City break, który się nie przeje 😋 Wycieczka do Apulii za 826 PLN ✈️🏨
Wygodnie do raju 😎 Seszele z Etihad Airways w sezonie za 2136 PLN 🔥✈️ Wygodnie do raju 😎 Seszele z Etihad Airways w sezonie za 2136 PLN 🔥✈️
#2 PostWysłany: 06 Lut 2014 10:09 
Awatar użytkownika

Przed chwilą normalnie zalogowałam się do konta Wizz, mam dostęp do rezerwacji itp, żadnych błędów

Image
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 06 Lut 2014 10:15 
Awatar użytkownika

srebrny
Według mnie to nie wynika z jakiejś blokady Wizza, tylko faktycznie z problemu z twoim oprogramowaniem. Też od czasu do czasu miewałem takie błędy ale wtedy faktycznie pomagało wyczyszcznie ciasteczek w przeglądarce. Pamiętam też, że w pewnym momencie musiałem uaktualnić wersje przeglądarki bo na starej strona Wizz nie chodziła. Może to właśnie jest powód i musisz zainstalować nowszą wersję przeglądarki.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości