Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Kwi 2010 15:12 

"Wystąpił nieznany błąd wybranej formy płatności.
Twoje konto nie zostało obciążone, ale ze względu na awarię systemu nie możemy w tej chwili zaakceptować tej formy płatności.
Wybierz inną formę płatności lub spróbuj ponownie później."

Czy macie jakieś pomysły z czego może wynikać taki błąd?
Próbuję od paru dni kupić bilet (dwoma różnymi kartami MasterCard) i za każdym razem wyświetla się w/w informacja.
Za wszelkie sugestie bardzo dziękuję, bo potrzebuję kupić bilet powrotny a nie mogę..
Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#2 PostWysłany: 29 Kwi 2010 17:22 

Dokładnie mam ten sam problem . Próbuje kupić bilet na stronie ryanaira i cały czas wyskakuje ten błąd ? Spotkał się ktoś z podobną sytuacją?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 29 Kwi 2010 17:43 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Próbowaliście z innej przeglądarki?

#4 PostWysłany: 29 Kwi 2010 22:08 

teraz spóbowałem inną i nadal ten sam błąd wyskakuje. Z różnych komputerów próbowałem i też nie pomogło. Ehh ma ktoś może jeszcze jakiś pomysł ?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 30 Kwi 2010 08:53 

Tak, ja też próbowałam z różnych przeglądarek i komputerów, i kart płatniczych. I ciągle ten błąd techniczny.
W każdym razie już chyba zrezygnowałam z tych biletów i poczekam na inne promocje.
Mam nadzieję, że już przy kupnie innych biletów nie będzie tego problemu.
pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 30 Kwi 2010 09:23 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Szukałem w Google, sporo osób o to pyta, nikt nie znalazł rozwiązania uniwersalnego. Czasem pomaga zmiana komputera, a kiedy indziej karty. Zdecydowanie Ryanair ma jakiś błąd w systemie rezerwacyjnym.

#7 PostWysłany: 01 Maj 2010 08:15 

Acha, czyli nic nie mogę z tym zrobić.
No trudno, w każdym razie dziękuję bardzo za zainteresowanie i chęć pomocy.
Widocznie te bilety nie są mi przeznaczone ;)

pozdrawiam, maar.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 01 Maj 2010 13:51 

Ciekawe czy takie problemy wystepuja takze z kartami Visa. Czyzby Ryanair chcial zniechecic do korzystania z kart Mastercard, aby jednak zarabiac na prowizji?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 30 Maj 2010 12:11 

Owszem ;) Visy i Visy Electron również nie trawi...

tak z ciekawości, problemy pojawiły się przy kupnie pierwszego biletu, czy np. robicie lot z przesiadką i problem jest dopiero z drugim biletem?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości