Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: PROBLEM czyli RYANAIR
#1 PostWysłany: 25 Maj 2011 15:34 

Witam.
Potrzebuję szybkiej pomocy, może miał ktoś podobny problem..

Od paru dni probuje kupic bilet, najpierw kartą visa electron ale ją odrzuca.. pózniej przelałam kase koledze który ma karte debetową w Fortis Banku.. i przy tym wyswietlił mi się numer rezerwacji, ale NIEPOTWIERDZONO bo ani nie dostalam meila ani kasy nie zabrało.. :/
Przelałam z powrotem kase na swoje konto...

dzisiaj poszłam do WBK i kupiłam tą kartę mastercard prepaid

robie przed chwilą rezerwację i wyswietliło się:

Wykryto podwójną rezerwację.

Sprawdź pocztę e–mail: jeśli mamy już Twoją rezerwację, niedługo otrzymasz od nas Potwierdzenie e–mail.

Jeśli chcesz dokonać dodatkowej rezerwacji na ten sam lot i to samo nazwisko pasażera, używając tej samej karty kredytowej, musisz poczekać 60 minut lub skorzystać z innej formy płatności.

NIE rezerwuj ponownie, opłaty za podwójne rezerwacje nie podlegają zwrotowi.
Kliknij ten przycisk, aby powrócić do strony płatności.

Meila nie dostałam i środki na koncie dalej są takie same jak byly..
a jak wchodzę w zarządzaj rejestracją to wyskakuje ze dane wprowadze są inne niż przy rejestracji, bla bla bla..
i co mam robić? :( proszę o jaką kolwiek pomoc:(
 Profil Relacje PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#2 PostWysłany: 25 Maj 2011 20:07 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Sprawdziłeś folder spam w swojej poczcie?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 25 Maj 2011 20:27 

Sprawdzilam nic nie było!

Zamowiłam juz ponownie bilety i jest wszystko dobrze :) i odrazu email przyszedl i kase pobralo :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Cze 2011 00:36 

to ja sie podepne pod watek ze swoim problemem: mam kupiona w anglii karte mastercard prepaid escape. kupilem na nai kilkadziesiat biletow ryanair bez haraczu za platnosc karta, ale ostatnio nie moge nic kupic gdyz wyswietla sie komunikat: blad, sprawdz dane karty, sprawdzam i znow to samo...na karcie sa dostepne srodki, wczoraj ta karta placilem za bilet wizzaira i poswzlo bez problemu...gdzie jest problem? czyzby ryanair blokowal mozliwosc kupna ta karta biletow? bo innego rozwiazania nie widze, karta dziala u wizzaira, sa na niej srodki, a kilka tygodni temu dzialala tez u ryanaira...
czy ktos mial taki problem?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Cze 2011 03:04 
Awatar użytkownika

srebrny
Problem systemu kart Escape bym wykluczyl, bo kupilem nia w tym tygodniu 8 biletow.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 25 Cze 2011 23:36 

to juz nie wiem co jest grane...ja moja wczesneij tez sporo kupilem, ale teraz nie da sie...i trzeba haracz placic...
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 26 Cze 2011 00:12 
Awatar użytkownika

srebrny
Polecam wejsc na konto i zobaczyc czy wszystko gra, bo dzis znow robilem rezerwacje i bez problemu. Na pewno wybierasz Mastercard Debit?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 26 Cze 2011 12:06 
Awatar użytkownika

Może limity transakcji internetowych się zresetowały? Działa przy innych zakupach online?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 27 Cze 2011 01:47 

dzis udalo mi sie kupic bilet wiec karta znow dziala! dziekuje wszystkim za zainteresowanie moja sprawa...pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości