Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Lis 2011 22:37 
Awatar użytkownika

Może nie jakaś megapromocja (w zeszłym roku o tej porze też kupowałam bilety w tej cenie) ale jak na taki wybór dat i wygodne połączenie myślę że jest ok.

z warszawy lub z pragi do shanghaju (rzuciłam okiem też na Pekin i tu ceny też sa ok - chociaż do Pekinu bywają lepsze)

1774zł w lutym/marcu/kwietniu

przykłady na marzec:

[Edit: Tu Kamil. Podawajcie link do najtańszej możliwej opcji zakupu. Taką na pewno nie jest w tym przypadku strona pośrednika bilety są dostępne na Aeroflot.com. Wadą tego połączenia jest nocny stopover na lotnisku Szeremietiewo]

🚨 Malta w supercenie 🚨 6 dni na słonecznej wyspie za 649 PLN 🔥 🚨 Malta w supercenie 🚨 6 dni na słonecznej wyspie za 649 PLN 🔥
Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN
#2 PostWysłany: 22 Lis 2011 22:51 

Zbanowany
niebieski
ladna cena, jak ostatnio szukalem to nic ponizej 2200 nie znalazlem
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Lis 2011 22:52 

niebieski
strach latac Aeroflotem
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 22 Lis 2011 23:01 
Awatar użytkownika

tomasz.tomczuk napisał(a):
strach latac Aeroflotem

:roll: strach wychodzić z domu

Mam jak najbardziej pozytywne doświadczenia z aeroflotem (może poza tym że nie bylo darmowych znieczulaczy w postaci whisky/ginu ;) ) i polecam wszystkim - nie było opóżnień, bagaż cały doleciał, obsługa b. miła

#5 PostWysłany: 22 Lis 2011 23:12 

Loty: 200
Kilometry: 409 881
niebieski
potwierdzam! leciałem z nimi do Indii i absolutnie żadnych problemów. Obsługa ok, jedzenie super i cała masa picia, które leżało zaraz obok mnie:)

#6 PostWysłany: 23 Lis 2011 00:04 

Zbanowany
niebieski
a skad ten strach przed ta linia?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 23 Lis 2011 00:45 

Bo to ze wchodu, Ruskie, beee, brud syf kiła i mogiła :mrgreen: (ironia)
Oczywiście, moim zdaniem, chociaż linii tym wiele brakuje do naszych zachodnich (jak to dumnie brzmi :lol: ), szczególnie jeżeli chodzi o lotniska które wyglądem przypominają nasze PKP (nie dotyczy, bo tu wylot z Pragi) czy marne wyposażeniu samolotu, ale czego oczekiwać za taką cenę??
Zawsze można polecieć klasycznymi liniami biznesową klasą, gdzie Pani stewardessa, gdy ją poprosisz wyczyści ci buciki, a to że zapłacisz kilka razy więcej... live is brutal :P
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 23 Lis 2011 11:15 

Leciałem Aeroflotem na lini Warszawa - Pekin, Shangai - Warszawa w marcu 2011 z przesiadką w Moskwie.
Bardzo ładny nowy Boeing 737. Na pokładzie 2 posiłki + darmowe drinki, fajny system audio/wideo z licznymi filmami i grami. Naprawdę bardzo dobre warunki.
Jedyny minus to średnio uprzejma obsługa oraz długi stopover w Moskwie oraz nieprzysosowanie tego lotniska do odprawy pasażerów (myśle tu o locie powrotnym). Ceny na lotniskach sa zawsze wysokie ale w Moskwie wrecz zabójcze.
Generalnie cały samolot odprawiał jeden celnik. Panował straszliwy ścisk w kolejce, miejsca było bardzo mało, częśc ludzi nie mogła wyjść z rękawa samolotu bo nie dość że celnik był jeden to jeszcze był strasznie powolny. Dochodziło wręcz do przepychanek bo ludzie spieszyli się na inne loty a czasu było mało.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Aron, Bing [Bot], maxima oraz 9 gości