Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Maj 2018 18:11 
Awatar użytkownika

Podróż niejedno ma imię. Jedni podróżują na stopa, inni samolotem, tramwajem, pociągiem, autobusem. Ja najczęściej podróżuję właśnie autobusem i dzięki tym podróżom zauważyłam jak różne i ciekawe są polskie bilety komunikacji miejskiej.

A Ty pamiętasz jak wygląda bilet w Twoim mieście? Przecież codziennie kasujesz go jadąc autobusem, tramwajem, metrem, trolejbusem do pracy czy szkoły. A może masz bilet miesięczny, który po zużyciu zalega w Twoim portfelu? Ile ich już tam leży? Co najmniej z 5?

Zazwyczaj wyrzucasz te bilety, bo są Ci niepotrzebne. Dla mnie to część przygody, którą ktoś z nas odbył. Może niewielkiej - tylko do pracy, a może dużo większej - jadąc na pierwszą randkę ze swoją przyszłą żoną. Każdy bilet to mała, zawarta w nim historia.

Ja w swojej kolekcji mam już ponad 4 tysiące małych historii ze 144 miast Polski.

Gdyby nie tacy ludzie jak Ty, nie udałoby mi się zebrać tylu wspomnień w jednym miejscu. Dlatego, jeśli masz w portfelu jakieś używane bilety komunikacji miejskiej, a może jakieś walają się w Twoim kredensie, podaruj im drugie życie w mojej kolekcji. Gwarantuję, że zaopiekuje się nimi :)

Tu masz kontakt do mnie:
E-mail: biletykomunikacyjne@wp.pl
Facebook: https://www.facebook.com/Kolekcja-bilet ... 427103808/

Będę bardzo wdzięczna za każdą wiadomość!

Ostatnio edytowany przez Abcn, 20 Maj 2018 19:33, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off
e-prezes lubi ten post.

Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę) TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę)
#2 PostWysłany: 18 Sie 2019 14:47 
Awatar użytkownika

Cześć Podróżnicy!

Mam nietypowe hobby - kolekcjonuję bilety komunikacji miejskiej z całej Polski. W kolekcji mam już ponad 5000 biletów. Niektóre z nich możecie już obejrzeć na mojej stronie http://biletykomunikacyjne.pl/
Jeśli macie jakieś niepotrzebne bilety komunikacyjne to nie wyrzucajcie ich! Dla Was to nieprzydatny skrawek papieru, a dla mnie kolejny krok w uzbieraniu całej kolekcji!
Będę wdzięczna za każdą wiadomość i każdy bilet!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości