Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 569 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 29  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 24 Gru 2011 01:54 

niebieski
:lol:
 Profil Relacje PM off  

First minute w 5* hotelu na Riwierze Tureckiej 🏖️🏊‍♀️ All inclusive w Side za 2210 PLN First minute w 5* hotelu na Riwierze Tureckiej 🏖️🏊‍♀️ All inclusive w Side za 2210 PLN
🚨Ostatni dzień – nie przegap🚨 Promocja Turkish Airlines od 2293 PLN ⚡🔥 Loty do Azji, Afryki i Ameryki Południowej ✈🌏 🚨Ostatni dzień – nie przegap🚨 Promocja Turkish Airlines od 2293 PLN ⚡🔥 Loty do Azji, Afryki i Ameryki Południowej ✈🌏
#62 PostWysłany: 24 Gru 2011 02:16 
Awatar użytkownika

niebieski
Cahir napisał(a):
Jednak jak wstaniesz to się może okazac że wszystko wykupione :D

moze nie do konca, ale zauwazcie, ze wiekszosc hoteli w h4u w tej chwili ma udostepniony np tylko jeden pokoj (nie pojawia sie jak wyszukujemy np dla 2x2osoby).
Sam chcialem tak zakwaterowac 11 osobowa ekipe, ale zabraknie niestety pokoi - kazdy hotel ma tylko po jednym, a 6 hoteli to jednak troche za duzo zabawy (i odleglosci miedzy soba ;P)
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 24 Gru 2011 06:15 
Site Admin

A to nie do końca zawsze tak jest - mają trochę popsute wyszukiwanie i czasem sytuacja jest trochę lepsza niż wygląda - np różnego typu pokoje dla tej samej liczby osób liczy osobno wyszukiwarka - więc jeśli są po jednym pokoju np 1xtwin, 1xdouble i 1xtwin delux to gdy da się wyszukiwanie 3pokojex2osoby to wyjdzie że żadne nie są dostępne, i niestety trzeba osobno rezerwować pojedynczo pokój trzy razy.

#64 PostWysłany: 24 Gru 2011 13:01 
Awatar użytkownika

niebieski
Washington napisał(a):
A to nie do końca zawsze tak jest - mają trochę popsute wyszukiwanie i czasem sytuacja jest trochę lepsza niż wygląda - np różnego typu pokoje dla tej samej liczby osób liczy osobno wyszukiwarka - więc jeśli są po jednym pokoju np 1xtwin, 1xdouble i 1xtwin delux to gdy da się wyszukiwanie 3pokojex2osoby to wyjdzie że żadne nie są dostępne, i niestety trzeba osobno rezerwować pojedynczo pokój trzy razy.

dobrze wiedziec :)
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 24 Gru 2011 14:30 
Awatar użytkownika

niebieski
btw, ktos wie jak sprawa wyglada z prepaidem bzwbk? Mozna bez problemu nim rezerwowac?
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 24 Gru 2011 15:23 

platynowy
JIK napisał(a):
natężenie ruchu będzie tak duże, że ciężko będzie coś zarezerwować (Tunehotels miał tylko Londyn, a tutaj mamy całą Europe do wyboru)

Jak to Europę? Na USA i inne kontynenty zniżka nie działa?

#67 PostWysłany: 24 Gru 2011 15:45 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Podczas rezerwacji trzeba koniecznie podac dane karty ?
Valid From
Expires End

Data waznosci wytłoczona na karcie, ale klopot mam z tym ze nie bardzo wiem kiedy mi ją przysłali :) rachunek mam od bardzo dawna w mbanku. Orientujecie sie na jaki czas waznosci mbank dawał karte 2,3,4 lata ??
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 24 Gru 2011 15:47 

pole "valid from" dotyczy kart, ktore maja te informacje wytloczona na sobie. jak jej nie ma to nic nie wpisujesz

#69 PostWysłany: 24 Gru 2011 16:05 
Awatar użytkownika

niebieski
correos napisał(a):
Podczas rezerwacji trzeba koniecznie podac dane karty ?
Valid From
Expires End

Data waznosci wytłoczona na karcie, ale klopot mam z tym ze nie bardzo wiem kiedy mi ją przysłali :) rachunek mam od bardzo dawna w mbanku. Orientujecie sie na jaki czas waznosci mbank dawał karte 2,3,4 lata ??

3 lata

a czy podawac czy nie - ja rezerwowalem ostatnio i podalem (-3 lata od expiry) i bylo ok
generalnie algorytm zapewne olewa te dane, jesli nie da potrzebne (typ karty ktory tego nie wymaga) ;)
 Profil Relacje PM off  

#70 PostWysłany: 24 Gru 2011 17:02 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Przegladam interesuajce mnie hotele na Lanzarote w lutym 2012:
- cena z piątku 68 funtów obecnie 90,23 funta

Otworze strone po połnocy cena 118 funtów :) z promocja 68 :D:D
 Profil Relacje PM off  

#71 PostWysłany: 24 Gru 2011 17:11 

nie podniecaj sie tyle. pewnie ktos wykupil czesc pokoi i cena poszla samoistnie w gore. obserwuje pare hoteli w kilku panstwach, wszedzie ceny sa identyczne od samego poczatku.

BTW - hotels4u zapowiadaja po nowym roku styczniowa promocje - znizka na hotel 50% kwoty rezerwacji. dla czesci moze sie okazac bardziej pozyteczna, niz ta z voucherem na 50 funtow.

#72 PostWysłany: 24 Gru 2011 17:21 

andachiel napisał(a):
Jakieś ciekawe i godne polecenia hotele w Londynie można tam zarezerwować ?

Tez jestem ciekaw, najbardziej zależy mi na dobrej lokalizacji no i cenie.
 Profil Relacje PM off  

#73 PostWysłany: 24 Gru 2011 17:39 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
gwzd napisał(a):
nie podniecaj sie tyle. pewnie ktos wykupil czesc pokoi i cena poszla samoistnie w gore. obserwuje pare hoteli w kilku panstwach, wszedzie ceny sa identyczne od samego poczatku.

BTW - hotels4u zapowiadaja po nowym roku styczniowa promocje - znizka na hotel 50% kwoty rezerwacji. dla czesci moze sie okazac bardziej pozyteczna, niz ta z voucherem na 50 funtow.

Juz sa wypisane hotele i wysokosc znizki, wiec mozna sprawdzic co sie bedzie bardziej oplacalo.
 Profil Relacje PM off  

#74 PostWysłany: 24 Gru 2011 17:45 
Awatar użytkownika

HON fly4free
:) gwzd

pożyjemy zobaczymy w Wigilię nie ma sie co stresowac :)
 Profil Relacje PM off  

#75 PostWysłany: 24 Gru 2011 18:44 
Site Admin

Cytuj:
btw, ktos wie jak sprawa wyglada z prepaidem bzwbk? Mozna bez problemu nim rezerwowac?

tak, nie ma żadnych problemów

#76 PostWysłany: 24 Gru 2011 21:03 

niebieski
Czy jak kupię pokój z terminem np. maj dla czterech osób o wart. np. 20 to pobiorą depozyt 240 czy to znaczy,że można rezerwować tylko do 56-u dni naprzód.
 Profil Relacje PM off  

#77 PostWysłany: 24 Gru 2011 23:08 
Awatar użytkownika

niebieski
a ja mam pytanie dotyczące kart. Czy mogę jedna kartą zapłacić za kilka noclegów na różne osoby? Na ich profilu facebookowym ktoś o to pytał ale hotels4u nie odpowiedziało.
I jeszcze jedno pytanie. Gdzie na karcie maestro (mam wydaną przez Pekao SA) znajduje się Issue Number? Znalazłem w internecie jakąś informację, że powinien być zapisany przy dacie ważności lecz ja nic poza numerem, data ważności i właścicielem karty nic więcej nie mam. Czy w takim wypadku nic nie wpisuje w polu Issue Number?
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 24 Gru 2011 23:35 
Awatar użytkownika

niebieski
mordek napisał(a):
a ja mam pytanie dotyczące kart. Czy mogę jedna kartą zapłacić za kilka noclegów na różne osoby? Na ich profilu facebookowym ktoś o to pytał ale hotels4u nie odpowiedziało.

4. Only one £50 voucher to be used per customer. If multiple bookings are made by one customer Hotels4u.com reserves the right to cancel the booking(s) of the lowest value.

czyli zapłacić zapłacisz, ale co dalej z tym zrobi hotels4u - tego nikt ci nie powie, ciezko przewidziec jak to beda weryfikowali.
Dlatego my bedziemy rezerwowac na zasadzie jedna karta = jedna rezerwacja
 Profil Relacje PM off  

#79 PostWysłany: 25 Gru 2011 02:09 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Działa na kartach Mastercard - kredytówka?

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 25 Gru 2011 02:12 

Cały czas nie chce autoryzowac mojej karty .Próbowałem dwie karty i nie udaje się.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 569 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 29  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości