Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 569 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 23 Gru 2011 13:20 

mam pytanie proszę o odpowiedź jeśli ktoś się orientuje
np szukam hotelu wpisuje 1 pokój 2 osoby na 3 noce wyskakuje mi 51 funtów , to znaczy że co nie dostane zniżki na pokój 2 osobowy , czy mogą normalnie zameldować się 2 osoby a ja zapłace 1 funtu , proszę o wytłumaczenie
 Profil Relacje PM off  

First minute w 5* hotelu na Riwierze Tureckiej 🏖️🏊‍♀️ All inclusive w Side za 2210 PLN First minute w 5* hotelu na Riwierze Tureckiej 🏖️🏊‍♀️ All inclusive w Side za 2210 PLN
🚨Ostatni dzień – nie przegap🚨 Promocja Turkish Airlines od 2293 PLN ⚡🔥 Loty do Azji, Afryki i Ameryki Południowej ✈🌏 🚨Ostatni dzień – nie przegap🚨 Promocja Turkish Airlines od 2293 PLN ⚡🔥 Loty do Azji, Afryki i Ameryki Południowej ✈🌏
#42 PostWysłany: 23 Gru 2011 13:22 

niebieski
Zapłacisz funta
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 23 Gru 2011 13:51 

Niestety ze źródeł bardzo wiarygodnych wiem ,że rezerwacja musi być za kwotę min 100 funtów żeby uzyskać zniżkę 50 funtów a to już nie wygląda rewelacyjnie . No ale nikt nie robi za darmo to nie Caritas :)
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 23 Gru 2011 13:53 

Kadex: na ile pewne jest to info?
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 23 Gru 2011 13:58 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Kadex napisał(a):
Niestety ze źródeł bardzo wiarygodnych wiem ,że rezerwacja musi być za kwotę min 100 funtów żeby uzyskać zniżkę 50 funtów a to już nie wygląda rewelacyjnie . No ale nikt nie robi za darmo to nie Caritas :)

Bardzo dziwne, bo na swoim oficjalnym profilu facebook hotels4u.com piszą zupełnie coś innego:

Image
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 23 Gru 2011 14:16 

niebieski
Polecam też drugą odpowiedź hotels4you - nawet mąż i żona mogą zrobić oddzielne rezerwacje na jeden pobyt.
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 23 Gru 2011 17:25 

gdzie jest haczyk?
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 23 Gru 2011 17:34 

HON fly4free
DMac napisał(a):
gdzie jest haczyk?

Moim zdaniem, po analizie całości, są 3 opcje:
1) mają luźny budżet na marketing do wydania do końca roku i stąd ta akcja (dzięki temu wzrośnie im globalna liczba rezerwacji zrobionych w ciągu roku, poprawią się wyniki sprzedaży, ilość klientów itd. -> z tego agent czy pośrednik czerpie potem korzyści w relacjach z kontrahentami);
2) jest juz tak fatalnie w całej grupie TC, że to ostatnie próby utrzymania się na powierzchni i pobudzenia sprzedaży (nie każdy klient będzie celował w noclegi za 5 funtów) i zdobycia dzięki temu nowych klientow, którzy wrócą później już bez kuponów i zniżek;
3) w dniu promocji podwyższą ceny, znikna bardziej atrakcyjne hotele, zmniejszy sie dostępność miejsc zwłaszcza w hotelach pozwalających na rezerwacje za kilka funtów po odjęciu tych 50 : w efekcie promocja będzie mało uzyteczna dla wszystkich tych, ktorzy chcą za kilka groszy zdobyc gdzies tam nocleg więc ta grupa potencjaklnych klientow nie skorzysta .
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 23 Gru 2011 17:43 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
możecie nie gdybać, pamiętacie co się działo przy ostatniej promocji Tunehotels ?
moim zdaniem, natężenie ruchu będzie tak duże, że ciężko będzie coś zarezerwować (Tunehotels miał tylko Londyn, a tutaj mamy całą Europe do wyboru)

Tak czy siak, życzę każdemu powodzenia.

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 23 Gru 2011 17:48 

ale tunehotels deklarowal od poczatku ograniczona ilosc pokoi, a tutaj nie wspominaja o niczym takim. mam nadzieje, ze uda sie cos zarezerwowac, chociaz zablokowanie strony tuz po polnocy jest niemal pewnikiem.

#51 PostWysłany: 23 Gru 2011 18:31 

niebieski
Więcej optymizmu :roll: obniżona cena za hotele będzie obowiązywała przez całą dobę i nie wiem czemu mają być obciążone serwery - każdy z Nas leci w innym kierunku i wybiera różnej klasy hotele--- dla każdego starczy 8-) Ja mam upatrzone i nawet bez promocji są tańsze niż oferuje booking :lol: 25 grudnia wszystko się wyjaśni :roll: Wesołych Świąt :D
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 23 Gru 2011 19:11 

Zbanowany
,,w dniu promocji podwyższą ceny, znikna bardziej atrakcyjne hotele, zmniejszy sie dostępność miejsc zwłaszcza w hotelach pozwalających na rezerwacje za kilka funtów po odjęciu tych 50 : w efekcie promocja będzie mało uzyteczna dla wszystkich tych, ktorzy chcą za kilka groszy zdobyc gdzies tam nocleg więc ta grupa potencjaklnych klientow nie skorzysta,,

hotels4u ma tylko dobre ( bardzo dobre ) ceny na południową Europę i na pobytu w bardzo popularnych miejscach na świecie na minimum tydzień . Przy pojedyńczych noclegach maja 5 % hoteli które ma 1 lepsza duża wyszukiwarka i ceny sa z 20% wyższe . Kombinatorów jak ja i na tego typu forach jest wśród ich klientów góra z 0.02 % .Teraz cały ich system monitoruje , gdzie jest największe zainteresowanie i tak zostaną skalkulowane ceny,że mało komu się trafi dziki fart a normalni klienci sporo kupią na zasadzie ,że dają coś za free

w hotels4u wystarczy tylko regularnie monitorować ich stronę i rezerwować z dużym wyprzedzeniem , kupiłem 3 tygodnie temu znajomym tydzień w Portimao w Portugalii 5* apartament za 270 funtów - w LIPCU na booking pokazywało cos równowartość 630 Euro -

w Październiku byłem tydzień na teneryfie - Santa Barbara Golf and Ocean Club , naprawdę piekny apartament z 55 m2- kosztowało około 240 Euro - apartament typu villa , kupione z 7 miesięcznym wyprzedzeniem - proponuje sprawdzić sobie ceny np na booking

w lutym będe w Macau - ile hotels4uoferuja hoteli - 4 najtańszy 57 funtów a poniewaz to sieciowy BEST WESTERN to absolutnie nie wierzę ,że zarezerwuję 1 noc za cenę do płacenia te 7 funtów w dniu promocji
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 23 Gru 2011 20:21 

niebieski
Aż się czytać Was nie chce. Szukacie dziury w całym a tymczasem hotels4u sam sobie podkłada świnię pisząc o promocji:
1) Take a look around our website at the fantastic deals we have on beach, city and ski hotels.
2) Come back on Christmas Day through the link that you were given for the £50 voucher to apply.

Sprawdź, poczekaj do 25.XII, rezerwuj i ciesz się wypoczynkiem.
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 23 Gru 2011 20:23 

gwzd napisał(a):
ale tunehotels deklarowal od poczatku ograniczona ilosc pokoi, a tutaj nie wspominaja o niczym takim. mam nadzieje, ze uda sie cos zarezerwowac, chociaz zablokowanie strony tuz po polnocy jest niemal pewnikiem.

z tego co widze promocja rusza pólnocy czasu GMT, czyli u nas bedzie 1.
Analizuje wlasnie booking conditions: http://www.hotels4u.com/BookingConditions.aspx
Poki co jedna ciekawostka:
"If you pay for your booking using a credit card, you will be asked to pay a fee. Bookings made by debit cards like Visa electron will not incur a fee. Bookings made by Visa Credit Card or MasterCard will incur an additional fee of 2.0% of the total booking value, with a minimum charge of £4.50, whichever is greater."
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 23 Gru 2011 21:40 

To trzeba uzywać debetówki Visa Electron i po kłopocie;)
 Profil Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 23 Gru 2011 21:48 
Awatar użytkownika

Jakieś ciekawe i godne polecenia hotele w Londynie można tam zarezerwować ?
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 24 Gru 2011 00:41 

Zbanowany
Wg mnie za 2 godz. jest Wigilia, ale mogę się mylić ;) :D
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 24 Gru 2011 00:42 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Robin napisał(a):
no, to już za niecałe 2 godziny...

Robin 25 grudnia i o 1 w nocy czasu polskiego.
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 24 Gru 2011 01:17 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
niebieski
czyli z tego wynika, że nie ma co czuwać o 1 bo zniżka będzie obowiązywać cały dzień BEZ LIMITÓW?
to jest jakieś naprawdę podejrzane :)
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 24 Gru 2011 01:43 

Jednak jak wstaniesz to się może okazac że wszystko wykupione :D
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 569 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości