Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Polska - Teneryfa
#1 PostWysłany: 05 Lip 2011 15:25 

Witam wszystkich.

To mój pierwszy post na forum. Proszę o pomoc ponieważ poszukuje lotu na Teneryfe.
Plan jest następujący:
Wylot: Wrocław (WRO) / Katowice (KTW) / Kraków (KRK) / Poznań (POZ) / Warszawa (WAW)[w kolejności od najlepszego]
Przylot: Teneryfa (TFS)/(TFN)
Termin: październik 2011, 14 dni, preferowana pierwsza połowa
Ilość osób: 4
Bilety: W dwie strony
Bagaż: Podręczny + dwie walizki rejestrowane

Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.
Karbonado.
 Profil Relacje PM off  

Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
Bali w sezonie za 3727 PLN❗️❤️ Loty Etihad Airways + 4 ⭐ hotel z basenem 🌊☀️ Bali w sezonie za 3727 PLN❗️❤️ Loty Etihad Airways + 4 ⭐ hotel z basenem 🌊☀️
 Temat postu: Re: Polska - Teneryfa
#2 PostWysłany: 05 Lip 2011 16:43 

Witam

Najbardziej sensownym wyjsciem jesli mieszkam w zachodniej Polsce bedzie Easyjet z Berlina na Teneryfe,sprawdz ceny sobie.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Lip 2011 16:55 

Na stronie easyjet znajdziesz bezpośrednie połączenie berlin- teneryfa. W pażdzierniku jest to koszt najmniej 180e za osobę w listopadzie jest srednio o 20 e taniej. Jeśli nie boisz się przesiadek to na 100% znajdziesz coś taniej. W tamtym roku leciałem w listopadzie przez londyn na gran canarie za około 360 zł, a wtym roku kupiłem w easyjet za 53 Euro od osoby berlin-teneryfa -berlin. Proponuje darmową wyszukiwarkę skyskaner. ;)

#4 PostWysłany: 07 Lip 2011 10:51 

Dzięki za wskazówki.
Z berlina tak jak mówisz są ale w cenie około 1k.
Więc poszukam czegoś z przesiadką mam tylko pytanie co myślicie o locie przez londyn(STANSTED) z ryanair'em?
Czy na pierwszy lot może jakieś mniejsze gdzie trudniej się zgubić?A i najważniejsze czy jak wyjdę z lotniska to znowu odprawa celna?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 07 Lip 2011 13:18 

niebieski
karbonado napisał(a):
Dzięki za wskazówki.
Z berlina tak jak mówisz są ale w cenie około 1k.
Więc poszukam czegoś z przesiadką mam tylko pytanie co myślicie o locie przez londyn(STANSTED) z ryanair'em?
Czy na pierwszy lot może jakieś mniejsze gdzie trudniej się zgubić?A i najważniejsze czy jak wyjdę z lotniska to znowu odprawa celna?

Tak będziesz mieć dwie odprawy celne.

Stansted jest duże, ale nie ma się co bać - spokojnie sobie dasz radę.

Ja bym właśnie leciał na Twoim miejscu przez Stansted.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 5 gości