Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Polska-Kanada
#1 PostWysłany: 17 Lut 2023 10:30 

Loty: 23
Kilometry: 76 062

Dokąd
  • YOW

Data wylotu
  • 05.06.2023

Data powrotu
  • 18.06.2023

Długość pobytu
  • Około 2 tygodnie

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 3100

Dodatkowe informacje
  • Dobry

szukam lotów na czerwiec z Krakowa albo Warszawy, warunek jest taki że lądujemy w Ottawie, a wylatujemy spowrotem z Vancouver, sam znalazłem KLMem z WAW w dniach 04.06-18.06 za 3200zł bezpośrednio na stronie KLMu, no nie jest to najgorsza cena zakładając że to lot openjaw, no ale jakby urwać z tego kilka stówek to byłoby spoko.

Na tej trasie w tych pieniądzach dwie przesiadki to raczej norma z tego co widzę, więc to już przeżyjemy
    Jedna osoba musi mieć bagaż rejestrowany

Z Ottawy do Vancouver znalazłem jakieś ultra-tanie-linie za 220zł~, więc to już mam.

Z góry dzięki
 Profil Relacje PM off  

Lądujesz w raju podwójnie 👙🏖️🌊 Mauritius + Seszele za 3792 PLN Lądujesz w raju podwójnie 👙🏖️🌊 Mauritius + Seszele za 3792 PLN
Plażowanie bez dzieci 👒✈️ Grecja 18+ w czerwcu od 1599 PLN Plażowanie bez dzieci 👒✈️ Grecja 18+ w czerwcu od 1599 PLN
 Temat postu: Re: Polska-Kanada
#2 PostWysłany: 08 Mar 2023 09:02 

Jestem w trakcie planowania podróży po Kanadzie. Też kupiłam loty open jaw tylko na innych trasach, cena była podobna (Lufthansa). Mój reaserch pokazał, że bez jakiejś cudownej promocji udało by się zejść do 2700zl, ale z bagażem podręcznym. No, ale promki się trafiają, jak masz czas i cierpliwość to czekaj na okazję :) Ja mam to utrudnienie, że lecę w wakacje, czyli w szczycie sezonu.
Ale do rzeczy - ten tani lot za 220 zł to dokładnie sprawdź, bo zazwyczaj to są takie nasze Ryanairy - czyli w tej cenie masz lot z mikro bagażem, a ostateczna cena może być 2-3 razy wyższa :) tez myślałam, ze będzie tanio. Czasem warto też sprawdzić połączenia AirCanada - tam masz bagaż podręczny w cenie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości