Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Sty 2011 16:03 

Witam
Szukam taniego lotu Polska - Hong kong, może być z przesiadką. Znajomy latał już kilka razy za około 1200-1300zł w dwie strony...
Ponoć już tych linii nie ma, szukam innego połączenia, on miał przesiadkę w Londynie, linie podajże Oasis...

Termin nie jest sztywny, może być pod koniec lutego, nawet początek marca... powrót za około 7-10 dni.

Znalazłem tydzień temu lot za 1600zł, teraz już mam z tym problem...

Za pomoc z góry dziękuję!

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝 🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝
Zatańcz salsę w jej ojczyźnie 💃🍹 Tanie loty na Kubę od 2069 PLN ✈☀️ Zatańcz salsę w jej ojczyźnie 💃🍹 Tanie loty na Kubę od 2069 PLN ✈☀️
#2 PostWysłany: 27 Sty 2011 23:31 

Póki co znalazłem FinnAir'a za 1717 złotych 16.02-23.02, ale może jakieś kombinowane połączenia by się znalazły...
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 06 Lut 2011 01:22 

WItam,
podłącze sie do tematu co by nie zaśmiecać forum. Szukam lotu do Hong Kongu. Na koniec lipca początek sierpnia. Lot w jedną stronę. Obserwuje ostatnio strony linii lotniczych i zauważyłem że często są promocję w dwie strony, gdy sprawdzam w jedną cena nie jest już atrakcyjna. Może poradzicie mi gdzie szukać? Albo podpowiecie jakąś opcję. Wylot z każdego miejsca w PL może być również z zagranic. Byle cena była zadowalająca:)
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Lut 2011 02:18 

Na wstępie rozumiem, że jesteś zdecydowany na lot w jedną stronę i nie masz zamiaru wracać stamtąd (przynajmniej nie drogą powietrzną)? :)

Co do połączeń to znalazłem lot Warszawa-Bangkok-Hong Kong za ok 420$ (ok.1200zł) 25 lipca 2011 (jest też opcja 20 lipca).
Przelot Warszawa-Bangkok AeroSvit'em z przesiadką w Kijowie, a Bangkok-Hong Kong tanimi liniami AirAsia.
Jest też opcja Aeroflotu przez Moskwę, ale to musisz sprawdzić. Cena chyba podobna.
Jeżeli zależy Ci na niskiej cenie to te opcje z tego co widzę najtańsze, choć z warunkami może być różnie ;) Jakby co, zawsze można szukać dalej ;)

Pozdrawiam i powodzenia!
Krzysiek
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 13 Lut 2011 20:22 

Tak interesuje mnie lot tylko w jedną stronę do PL zamierzamy wrócić drogą lądową:)
Dziękuje za pomoc. Muszę chyba jeszcze poczekać, bo chciałbym ustrzelić promocję za powiedzmy ok 600-800zł w jedną stronę może się uda:)
Także jak będziecie coś wiedzieć to dajcie znać :)
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości