Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Lut 2014 11:45 

Witam,
czy ktoś był albo zna jakąś stronkę gdzie proponują pokój z wanną 2-osobową z hydromasażem tudzież z jackuzzi ? W Ppolsce kilka znalazłem ale gdzieś za granicą w Europie nic takowego nie rzuciło mi się w oczy w normlanych pieniądzach :) Za każdą propozycję baardzo dziękuję :)

Ostatnio edytowany przez Abcn, 05 Lut 2014 18:13, edytowano w sumie 1 raz
jednak poprawiam
 Profil Relacje PM off  

City break na innym kontynencie 🌏 Marrakesz za 766 PLN ✈️🌅 City break na innym kontynencie 🌏 Marrakesz za 766 PLN ✈️🌅
📍 Na styku tradycji i nowoczesności 🏙️ Loty do Szanghaju (z bagażem) od 1823 PLN ✈️ 📍 Na styku tradycji i nowoczesności 🏙️ Loty do Szanghaju (z bagażem) od 1823 PLN ✈️
#2 PostWysłany: 05 Lut 2014 11:58 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 532
Kilometry: 1 264 907
Po pierwsze prośba o większą staranność językową. Masz błąd w tytule, dodatkowo pytanie jest sformułowane w sposób niejasny. Zakładam, że szukasz czegoś poza Polską.

Moja propozycja

http://www.cpantalya.com/main/pages/corner_suite_room

Antalya, wysoki standard w bardzo dobrej cenie

Załączniki:
Clipboard01.png
Clipboard01.png [ 53.19 KiB | Obejrzany 3374 razy ]

#3 PostWysłany: 05 Lut 2014 16:55 

Kamilu dokładnie o takie coś mi chodziło :) Czasami za szybko piszę stąd błędy :)

Jak ktoś jeszcze coś takowego zna to proszę o info bo w Turcji już kilka razy byłem :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Lut 2014 17:26 

Loty: 66
Kilometry: 93 454
niebieski
Pamiętam, że jak kiedyś szukałem noclegu w Czechach w okolicy aquaparku w Libercu, to widziałem takie propozycję.
Pokój z jacuzzi i to w bardzo dobrej cenie, jednak nie skorzystałem.
Poszperałem trochę, ale nie mogę jakoś znaleźć tego hotelu.
Jeśli interesuje Cie ten kierunek, to możesz przekopać internet ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości