Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Pogoda w UAE
#1 PostWysłany: 11 Mar 2016 19:03 
Awatar użytkownika

Ostrzeżenia: 1
srebrny
była krótka dyskusja w jednej z relacji nt. czy deszcze w UAE się zdarzają czy też nie, a jeśli tak, to jakie to deszcze.

W związku z powyższym krótka relacja z tego, co się tam działo w minioną środę/czwartek:

http://gulfnews.com/news/uae/weather/tr ... -1.1687066

przy czym, oczywiście, to jest sytuacja mocno nienormalna --- od prawie 4 lat jestem na codzień na bierząco z tym co się tam dzieje, zwłaszcza jeśli zakłóca to normalne funkcjonowanie firm, z którymi współpracujemy, i czegoś takiego nie pamiętam

ale silne, ulewne deszcze w marcu już tak, na własnej skórze zdarzyło mi się doświadczyć [w 2014]
 Profil Relacje PM off  

Francuski duet od 544 PLN 🇫🇷 Lazurowe Wybrzeże i Korsyka w jednej podróży 😍🏝️ Francuski duet od 544 PLN 🇫🇷 Lazurowe Wybrzeże i Korsyka w jednej podróży 😍🏝️
Zacznij nowy rok w tropikach 🌴🇻🇳 Sylwester w Wietnamie od 4678 PLN 🎇 Zacznij nowy rok w tropikach 🌴🇻🇳 Sylwester w Wietnamie od 4678 PLN 🎇
 Temat postu: Re: Pogoda w UAE
#2 PostWysłany: 12 Mar 2016 01:12 

Loty: 23
Kilometry: 72 725
niebieski
Rzeczywiście te potopione samochody robią wrażenie. Ale dlaczego na drogach, po kilku godzinach ulewy, stoi z metr wody? Czyżby ze względu na małą ilość deszczy, nie było przy ulicach studzienek odpływowych? A ten wiatr gnający z prędkością 130 km/h to też ewenement?
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Emiraty pogoda
#3 PostWysłany: 10 Sty 2018 01:05 

Hej!
Jestem zainteresowany wakacjami w Dubaju (może Abu Zabi). Chcę lecieć tam w lipcu/sierpniu. Mam upatrzony hotel z basenem blisko centrum. Głównie chciałbym wypoczywać z rodziną ( 2 os dorosłe i 15-latek) na plaży, basenie ale też zobaczyć co nieco, ( Burj Khalifa, Marinę, Dubai Mall itd) i gdzieś pojechać ( aquaparki, park rozrywki, Dubai Ski może Abu Zabi). Byliśmy już w wielu ciepłych krajach w najcieplejsze miesiące i temperatury raczej nam nie przeszkadzaja. Niestety nie mam możliwości jechać tam w innym miesiącu ze względu na pracę. Był może ktoś tam w tym okresie? Da się wytrzymać? Pilne!
Dzięki za pomoc!
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Emiraty pogoda
#4 PostWysłany: 10 Sty 2018 01:11 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 554
Kilometry: 1 159 632
30-35 odczuwalna pewnie jeszcze wiecej, to nie odpoczynek to piekło, na plazy nie polezysz pol dnia bo sie spalisz mimo blokerow
Akna lubi ten post.

Temat postu: Re: Pogoda w UAE
#5 PostWysłany: 10 Sty 2018 08:13 

platynowy
30-35 to chyba w marcu :)
Szczerze, to osobiście, w tych miesiącach to nawet za darmo nie chciałbym się tam znaleźć
Poszukajcie sobie coś innego, bo to będzie koszmar a nie wypoczywanie/zwiedzanie.

Załącznik:
lipiec_Weather_for_Dubai,_HISTORY.state_Weather_Underground_-_2018-01-10_07.05.16a.jpg
lipiec_Weather_for_Dubai,_HISTORY.state_Weather_Underground_-_2018-01-10_07.05.16a.jpg [ 124.72 KiB | Obejrzany 1855 razy ]
 Profil Relacje PM off
rw30 lubi ten post.

Temat postu: Re: Emiraty pogoda
#6 PostWysłany: 20 Sty 2018 01:00 
Awatar użytkownika

Ostrzeżenia: 1
srebrny
Szymiofficial napisał(a):
Hej!
Głównie chciałbym wypoczywać z rodziną ( 2 os dorosłe i 15-latek) na plaży, basenie ale też zobaczyć co nieco, ( Burj Khalifa, Marinę, Dubai Mall itd) i gdzieś pojechać ( aquaparki, park rozrywki, Dubai Ski może Abu Zabi). Byliśmy już w wielu ciepłych krajach w najcieplejsze miesiące i temperatury raczej nam nie przeszkadzaja

LOL

meanwhile na tym samym forum:

dubaj-ile-pieniedzy,1213,95104&start=20#p1031169
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość