Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Wrz 2015 16:36 

Loty: 718
Kilometry: 1 247 800
srebrny
Pytanie do tych co byli -czy ktos robił rzekę w drodze do El Nido z bagażem? My wyruszamy rano z PPS do Sabang a pozniej od razu do El Nido. Czy jest możliwosc zostawienia gdzies w Sabang plecaka(nawet za oplatą)? Srednio mi sie usmiecha targanie go ze sobą,tym bardziej ze w jedną stronę chcemy zrobic jungle trail :?

#2 PostWysłany: 04 Paź 2015 09:30 
Awatar użytkownika

niebieski
Jest tam coś takiego jak biuro, gdzie się płaci, toalety i zaplecze. Nawet jakiś funkcjonariusz policji tam był. Ciężko powiedzieć czy się zgodzą przechować. Jak nie to w pobliżu są hotele i jakieś agencje turystyczne ale w tym biurze, gdyby oczywiście się zgodzili byłoby chyba najbezpieczniej. Zapytam znajomej w Puerto i dam Wam znać na priv.
 Relacje PM off
OSK uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 04 Paź 2015 10:22 

niebieski
Wjeżdżając do Sabang, po lewej stronie jest taki bar na plaży (wieczorem może ustalę jak się nazywa), z bardzo miłą obsługą i b. tanimi i dobrymi drinkami - polecam. Jestem przekonana, że się zgodzą na przechowanie, jak u nich coś zamówisz. Generalnie Filipińczycy to bardzo mili i przyjaźni ludzie, więc myślę, że nie będziecie mieli problemu. Dodam jeszcze, że do Sabang z Puerto Princessa kursują takie lokalne autobusy, za grosze, typu "ogórek". Przejazd nimi razem z lokalsami to też fajna sprawa, choć jadą chyba 2.30 -3.00 h. To wersja dla tych co nie mają bardzo napiętego planu.
 Relacje PM off
OSK uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 04 Paź 2015 18:15 

Loty: 718
Kilometry: 1 247 800
srebrny
@grzesiekc - super byloby gdybys cos dowiedzial,byloby info z pierwszej reki :D

@lia - poprosze nazwe tego baru,jesli ustalisz.zbadam temat na miejscu. Opcja z ,ogorkiem' nie przejdzie bo z Sabang smigamy od razu na polnoc.

[ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości