Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Cze 2011 20:54 

Witam,

szukam taniego polaczenia na wyspy kanaryjskie z Polski/Niemiec/Holandii na wyspy kanaryjskie
w drugiej polowie sierpnia, aby dzieciaki zdazyly do szkoly :). Wylot najlepiej Wroclaw/Warszawa,
Niemcy to Monachium/Frankfurt a Holandia ro Asterdam. Data wylotu najlepiej w okolicach 14 sierpnia.
a powrot ~ 30 sierpnia. Oczywiscie +- kilka dni.

Wiem, ze pozno na planowanie taniego lotu, ale moze cos sie znajdzie?
Cena maks to 1500 zl (cztery osoby). A moze jakies promocje do Azji?

Pozdrawiam i
dzieki za info.

Ps. Szukalem wstepnie na ryanair, wizzair, lot, lufthansa, etc, ale ciezkie ceny oferuja, albo kiepskie polaczenie.
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#2 PostWysłany: 27 Cze 2011 21:33 
Awatar użytkownika

1500/pp czy na 4 os?

#3 PostWysłany: 27 Cze 2011 23:55 

1500/pp
Ale to i tak drogo. Wiem, ze mozna za polowe tego dostac, ale ciezko znalezcz na sierpien

Pozdraiwam
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 28 Cze 2011 00:11 
Awatar użytkownika

niebieski
w szukaniu sa lepsi ode mnie i zapewne cos ktos znajdzie (Ryanair) ale pamietaj ze jest opcja np. leciec z lturem. Lasty na kanary maja za ok 100-200€ RT, nawet mniej (choc nie w sierpniu) i wtedy elegancko lecicie z bagazem itp.
Warto wtedy tez skorzystac z lasta z hotelem - ceny niewiele wyzsze (300-500€) a macie calosc z glowy.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 28 Cze 2011 00:41 
Awatar użytkownika

srebrny
nie wiem jak gdzie indziej ale akurat na gran canarii w lipcu i w sierpniu jest najgorsza pogoda w calym roku.... wiec przemysl to :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 28 Cze 2011 01:12 

Nie zamierzam siedziec tylko na plazy :) akurat w tym roku wybralem ten kierunek.
Oczywiscie jesli uda mi sie kupic taniej jakies bilety poza europe to chetnie
skorzystam, plecaki na plecy i w droge :)

Pozdrawiam

M.M.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 28 Cze 2011 07:19 

http://www.condor.com/ibe/cfi/pl/flight/search.xhtml tutaj masz link do condora, 378E dorosły, dziecko ok. 50 E mniej. Wylot z berlina.

#8 PostWysłany: 28 Cze 2011 09:14 

Z Magdeburga za 4 osoby w terminie 14 - 28 sierpień zapłacisz 352 Eu + opłata ;)

Pozdrawiam Darek
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 28 Cze 2011 13:42 

Witam,

a jakies szczegoly? Jakie linie z Magdeburga? gdzie szukac?

Pozdraiwam

M.M.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 28 Cze 2011 14:28 
Awatar użytkownika

Loty: 54
Kilometry: 87 634
Z Magdeburga masz Ryana za ok. 360zł RT, termin 11.08 lub 14.08 - 28.08.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 28 Cze 2011 17:26 
Awatar użytkownika

niebieski
rw30 napisał(a):
nie wiem jak gdzie indziej ale akurat na gran canarii w lipcu i w sierpniu jest najgorsza pogoda w calym roku.... wiec przemysl to :)

wtf????

http://www.holiday-weather.com/playa_de ... ecast.html to jest zła pogoda? :> bo wg mnie to idealna pogoda na wakacje. Lece na kanary piąty raz, srednio latam co 2-3 miesiące więc widziałem praktycznie każdą możliwą pogodę (no, moze jeszcze teide totalną zimą bym zaliczyl) i najgorsza pogoda IMO to jest styczen-luty kiedy temperatura to ok 19-23 stopnie i jak zawieje lekki wiaterek i zajdzie słonce za chmury to na plazy robi sie lekko "zimno". Swoja droga az sobie przypomnialem jak lezelismy tak w lutym i jedyny problem jaki mielismy to za ile zajdzie/wyjdzie slonce zza chmury.. ehh wakacje ;-)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 29 Cze 2011 10:16 

Witam

dzieki za pomoc, kupilem lot Magdeburg - Gran Canaria x4 + parking na lotnisku 2tyg. Podroz zamknie
sie w granicach 2000zl w obie strony -> Wroclaw -GC-Wroclaw. Teraz tylko noclegi.

Pozdrawiam

M.M.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 14 Sie 2011 19:38 

Nie wiem o co chodzi, bo ja mieszkam na Gran Kanarii i w lipcu i sierpniu pogoda jest super, ba caly rok jest super. Moze nie w stolicy Las Palmas, ale na poludniu wyspy gdzie sa wlasnie wszystkie te kurorty wypoczynkowe - San Agustin, Playa del Ingles, Maspalomas, Puerto Rico, Mogan etc. wszystko zalane sloncem i... turystami. Po poludniu ciezko na plazy sie przemiescic bo wszedzie tlumy turystow...
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 14 Sie 2011 21:11 

Dharma --> Ty tak na stałe na Kanarach mieszkasz? Przymierzam się do wyniesienia się z Polski w jakieś fajne, słoneczne klimaty, ale wciąż nie wiem czy i gdzie :) Jak Ci się tam mieszka? Jak z pracą?
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 15 Sie 2011 13:02 

Mieszkam stale na stale :D, juz bardziej na stale sie nie da.

Mieszka mi sie fajowo. Ogolnie Hiszpanie/Kanaryjczycy to minimum stresu i maximum cieszenia sie zyciem. W urzedach bezproblemowo i milo, w restauracjach jedzenie super, plaz na szczescie jest duzo, takze nawet w czasie najbardziej turystycznego okresu, znajdzie sie i miejsce dla miejscowych :D
Nie wiem jak z praca lokalnie, bo ja prowadze wlasny niewielki biznes i klientow mam zewszad. Wiem tylko, ze, jesli chodzi o Hiszpanie, to wyspy sa regionem o najwiekszej stopie bezrobocia (na obecna chwile).
Na poludniu wyspy bez hiszpanskiego (np znajac niemiecki i angielski) da sie spokojnie zyc, pracowac - z tego co slyszalam raczej nie, bo pracodawcy wymagaja poziomu komunikatywnego. Na polnocy juz bez hiszpanskiego sie raczej zyc nie da, bo tu ludzie maja o wiele mniejsza znajomosc jezykow obcych.

Jak masz konkretne pytania, mozesz pisac na privat (albo zadzwonic, jesli uda mi sie w tym miesiacu do PL dotrzec, hehe), a ja ci powiem jak to jest, oczywiscie z mojego punktu widzenia, wiesz ludzie maja rozne doswiadczenia.
Pzdr,
:lol:
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 16 Sie 2011 15:59 

Dzięki za odpowiedź ;) Jak coś mi wpadnie do głowy to na pewno napiszę. Póki co młody jestem, chciałem skończyć studia /zostaly jeszcze 2 lata/ więc jest czas na myślenie... i naukę hiszpańskiego ;) Jedno wiem - chcę prowadzić spokojne życie gdzieś na słonecznych wyspach, wśród cieszących się życiem, zrelaksowanych ludzi :)

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 19 Sie 2011 18:49 

To te wyspy mozesz rozwazyc, bo slonecznie, zrelaksowanie i przyjemnie jest :D Dodatkowym atutem jest odleglosc do PL, bo wyspy to wciaz Europa i jak ci sie zechce np pooddychac polskim powietrzem, to szybko mozna na weekend, albo tydzien przyleciec.. eh, juz sie nie moge doczekac na polskie paczki w przyszlym tygodniu!

Powodzenia na studiach! ;)
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości