Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 157 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 20 Maj 2022 21:20 

Witam, w niedzielę mam lot do Włoch, właśnie zrobiłem test z immunerem, lecz dostałem tylko certyfikat bez tłumaczenia. Czy godzina jest za późna i reszty powinienem oczekiwać rano czy tylko to będzie i wystarczy?

Załączniki:
test.png
test.png [ 225.43 KiB | Obejrzany 3195 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Egipski aquapark i plaża 🏖️ 5* hotel z all inclusive za 2298 PLN Egipski aquapark i plaża 🏖️ 5* hotel z all inclusive za 2298 PLN
Luksusowy 5* resort na Krecie ☀️🏊‍♂️ All inclusive w Filion Suites Resort za 2314 PLN Luksusowy 5* resort na Krecie ☀️🏊‍♂️ All inclusive w Filion Suites Resort za 2314 PLN
#142 PostWysłany: 20 Maj 2022 21:33 

platynowy
Ale Ty chcesz tlumaczenie na wloski czy jak?
 Profil Relacje PM off  

#143 PostWysłany: 20 Maj 2022 21:37 

Kothson napisał(a):

Wcześniej widziałem, że te certyfikaty wyglądały inaczej, więc jestem ciekaw czy to tylko to i czy w takiej formie przejdzie. Tak jak wyglądało to w tym linku https://imgur.com/a/mj8qNRB
 Profil Relacje PM off  

#144 PostWysłany: 20 Maj 2022 21:43 

platynowy
Ale Twoj jest po angielsku, wiec chyba nie ma problemu?
 Profil Relacje PM off  

#145 PostWysłany: 20 Maj 2022 22:12 

Kothson napisał(a):
Nie. Zrob drugi test w ramach tego samego procesu, ale plyciej wsadz paleczke do nosa.

Uważasz, że uda się identycznie opisać płytkę (test) i czas pomiędzy rozpoczęciem starego testu i wynikiem nowego testu zostanie zaakceptowany?
 Profil Relacje PM off  

#146 PostWysłany: 20 Maj 2022 22:15 

platynowy
A dlaczego nie? Przeciez to trzy litery na na tescie, dasz rade napisac tak samo?

Testy ktore dzisiaj robilem Sejoy z allegro daja wynik w minute, a w Testifly robisz zdjecie probki po odczekaniu 15 minut, wiec zdecydowanie do zrobienia.
 Profil Relacje PM off
remineus lubi ten post.
remineus uważa post za pomocny.

#147 PostWysłany: 20 Maj 2022 22:27 

Kothson napisał(a):
A dlaczego nie? Przeciez to trzy litery na na tescie, dasz rade napisac tak samo?

Testy ktore dzisiaj robilem Sejoy z allegro daja wynik w minute, a w Testifly robisz zdjecie probki po odczekaniu 15 minut, wiec zdecydowanie do zrobienia.

1.OK, musisz użyć testu, który pokaże wynik w czasie krótszym niż 15 min.
2.Trzy litery muszą być napisane identyczne (podobnie), nie wiem w jaki sposób oni to weryfikują.

Sprawdziłeś swój test na dwóch płytkach?
 Profil Relacje PM off  

#148 PostWysłany: 20 Maj 2022 22:32 

platynowy
Nie rozumiem dlaczego chcesz brnac w to glebiej. Napisalem Ci, ze te testy Sejoy/Boson daja wynik w pol minuty / minute. Zdazylbym zrobic w tym czasie ich 7, gdyby byla taka potrzeba. Na tescie piszesz flamastrem trzy litery i robisz zdjecie przed zrobieniem testu i po zakonczeniu. Nie wydaje mi sie, ze to sztuka napisac na dwoch testach trzy litery w ten sam sposob.

Druga sprawa, ze to nie temat o kombinowaniu, wiec utnijmy go. Kto znajdzie sie w takiej sytuacji i BEDZIE CHCIAL podrozowac z pozytywnym covidem (co nie wydaje sie byc dobrym posunieciem, szczegolnie lecac na inny kontynent), to z pewnoscia sobie poradzi.
 Profil Relacje PM off  

#149 PostWysłany: 20 Maj 2022 22:42 

Zgadzam się w 100%, nie ma sensu dalej ciągnąć tematu, tak jak nie ma sensu udzielać niesprawdzonych porad. Miłego weekendu.
 Profil Relacje PM off  

#150 PostWysłany: 20 Maj 2022 23:10 

Kothson napisał(a):

A gdybym potrzebował na język włoski to jest taka możliwość ?
 Profil Relacje PM off  

#151 PostWysłany: 21 Maj 2022 06:12 

platynowy
Fly1707 napisał(a):
Zgadzam się w 100%, nie ma sensu dalej ciągnąć tematu, tak jak nie ma sensu udzielać niesprawdzonych porad. Miłego weekendu.
Ja juz odpisalem ze to mozliwe. Nie robiles nigdy Testifly, wiec masz problem z wyobrazeniem sobie tego procesu, ktory z reszta jest banalny.
 Profil Relacje PM off  

#152 PostWysłany: 24 Maj 2022 22:14 
Awatar użytkownika

Fly1707 napisał(a):
Kothson napisał(a):

1.OK, musisz użyć testu, który pokaże wynik w czasie krótszym niż 15 min.
2.Trzy litery muszą być napisane identyczne (podobnie), nie wiem w jaki sposób oni to weryfikują.

Sprawdziłeś swój test na dwóch płytkach?

Wychodzi Ci pozytyw? kupujesz nowy test i robisz do skutku jak zależy Ci na negatywie.

nie wiem po co piszesz o niesprawdzonych poradach skoro te testy są akceptowane niezależnie jaki proces za nimi realnie stoi. To nie ma znaczenia - jest test, jest negatyw i tyle.

Immuner.de nie jest weryfkowany W OGÓLE a akceptują go wszędzie tak jak testfily
 Profil Relacje PM off  

#153 PostWysłany: 11 Lip 2022 23:32 
Awatar użytkownika

Immuner.de niestety wprowadził 19E opłaty za certyfikat... zostaje testifly.de / kod ACP22 na -10%, a jak sie pojawi promo na 2.69E ponownie nakupować testów na zapas
 Profil Relacje PM off
Antek12 uważa post za pomocny.

#154 PostWysłany: 08 Sty 2023 10:47 

Korzystał ktoś z certyfikatu ozdrowieńca z tej strony?
 Profil Relacje PM off  

#155 PostWysłany: 08 Sty 2023 11:04 

złoty
Ktoś tu chyba wybiera się do Tajlandii :twisted:

Z tych ciekawszych zaliczone: Mikronezja, Syria, Liban, Izrael, Kosowo, Laponia, Hawaje, Kazachstan, Guam, Wietnam, Filipiny, Svalbard
 Profil Relacje PM off
remineus lubi ten post.

#156 PostWysłany: 08 Sty 2023 11:39 

jaras724 napisał(a):
Ktoś tu chyba wybiera się do Tajlandii :twisted:

:D
 Profil Relacje PM off  

#157 PostWysłany: 16 Sty 2023 14:28 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
niebieski
Mamy jakąś darmową/tańszą opcje niż 9 euro?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 157 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości