Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Cze 2011 21:41 

Witam, wybieram się na dniach do Paryża i mam pytanie. Gdzie można kupić tam karnet 10 biletów Ticket t+ w automacie czy w kasach oraz takie samo pytanie dotyczące weekendowego imiennego Ticket Jeunes ?

Pozdrawiam

Weekend w Rzymie za 749 PLN 💚🤍❤️ Znakomite godziny lotów i noc w 4⭐ hotelu ze śniadaniem ☕🍽️ Weekend w Rzymie za 749 PLN 💚🤍❤️ Znakomite godziny lotów i noc w 4⭐ hotelu ze śniadaniem ☕🍽️
Tydzień na Kanarach z HB 🌤️🏖️ Pobyt w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 2299 PLN ☕🍸🍽️ Tydzień na Kanarach z HB 🌤️🏖️ Pobyt w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 2299 PLN ☕🍸🍽️
#2 PostWysłany: 27 Cze 2011 23:57 

Zestaw 10 biletów kupisz w automacie na pewno.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 28 Cze 2011 00:26 

HON fly4free
Kupisz oba zarówno w automacie jak i w kasach. Wiele automatów przyjmuje tylko bilon albo karty płatnicze (które nie zawsze działają - zawodzi najcześciej MasterCard).
TJ tylko do 26 lat (sprawdzają to w razie kontroli) i działa tylko w soboty, niedziele i święta w wybranych przy zakupie strefach .
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 08 Sty 2012 22:15 

Mam pytanie,skąd mam wiedzieć z planu metra w Paryżu w jakiej strefie znajduje się dana stacja,co wiąże się potem z ceną biletu? Na przykład stacja Villejuif-Louis Aragon linii metra nr 7.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Sty 2012 23:14 

niebieski
Zobacz tutaj http://parisbytrain.com/files/2008/05/zones.pdf

#6 PostWysłany: 08 Sty 2012 23:53 

Wielkie dzięki barrob1
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 11 Sty 2012 00:06 

bilet 2-dniowy działa 48h od chwili skasowania na zone 1-3 na metro i kolejkę RER ?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 11 Sty 2012 00:27 

Działa, ale tylko w strefie 1-3
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 20 Sty 2012 22:56 

chciałem zweryfikować to co napisał poprzednik

bilet Ticket Visitor 2 dniowy nie działa 48h tak jak zapewniał poprzednik.

Jestem właśnie świeżo po powrocie z Paryża i kupiłem ten bilet. Działał 2 dni od momentu skasowania tj. kupiłem go we wtorek o 17, działał wtorek i środę, natomiast czwartek rano był już nieaktywny. Czyli bilet 2dniowy nie działa tak jak u nas 48h od momentu skasowania tylko 2 dni! Ważny oczywiście tylko z etui i i wpisanymi danymi na etui i bilecie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości