Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 709 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 36  Następna
Autor Wiadomość
#121 PostWysłany: 07 Gru 2015 20:21 
Awatar użytkownika

Loty: 157
Kilometry: 186 837
niebieski
Hej, nie jest strzeżony
 Profil Relacje PM off
Shaq uważa post za pomocny.

Azja w dobrej cenie 🔥 Loty z 3 polskich miast do Hongkongu od 2019 PLN✈️ 🇭🇰 Azja w dobrej cenie 🔥 Loty z 3 polskich miast do Hongkongu od 2019 PLN✈️ 🇭🇰
Urlop nad Atlantykiem 😎 Loty do Agadiru i 4* hotel z widokiem na ocean za 787 PLN 🌊 Urlop nad Atlantykiem 😎 Loty do Agadiru i 4* hotel z widokiem na ocean za 787 PLN 🌊
#122 PostWysłany: 09 Gru 2015 18:15 

witam ?
zrobiłem rezerwacje parkingu na http://www.ber-airport-parken.de/pl-startseite.html na maila nie przyszło żadne podwierdznie , na jakiej zasadzie dzała rezerwacja ?
 Profil Relacje PM off  

#123 PostWysłany: 09 Gru 2015 18:26 
Awatar użytkownika

niebieski
sprawdź spam, zawsze przychodzi potwierdzenie
 Profil Relacje PM off  

#124 PostWysłany: 09 Gru 2015 18:39 

okej ja wiem patrzyłem w spam a w nim tylko to"

Załączniki:
2015-12-09 17.34.06.png
2015-12-09 17.34.06.png [ 42.6 KiB | Obejrzany 3031 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#125 PostWysłany: 09 Gru 2015 22:19 

Jeśli komuś nie przeszkadza parking niestrzeżony to można zaparkować za torami(przejście przez stację), koło budynku Deutsche Bank, przy ulicy. Stają tam też niemieckie samochody.

Wysłane z mojego JY-G2F przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#126 PostWysłany: 11 Gru 2015 09:58 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 195 396
niebieski
Andrzej Krupa napisał(a):
witam ?
zrobiłem rezerwacje parkingu na http://www.ber-airport-parken.de/pl-startseite.html na maila nie przyszło żadne podwierdznie , na jakiej zasadzie dzała rezerwacja ?

Nie mogłem zarezerwować przez internet, to Wczoraj przyjechalem bez rezerwacji. Było kilka wolnych miejsc, pobierasz bilet i wjeżdżasz. Nie ma nikogo z obsługi, płaci się w automacie więc nie sądzę że Ci ta rezerwacja potrzebna

#127 PostWysłany: 13 Sty 2016 00:34 
Awatar użytkownika

niebieski
Skorzystałem w grudniu (2 dni - 14 euro) z parkingu http://www.cc-mobile.de/de/parkplaetze. Parking znajduje się tuż za Inter City Hotel, płaciłem gotówką gościowi w budce po wcześniejszym przedstawieniu rezerwacji, kontakt tylko w języku niemieckim ;) jakieś 5 min pieszo do terminala A easyjet, wszystko bez problemów więc polecam
 Profil Relacje PM off
szeptana lubi ten post.
szeptana uważa post za pomocny.

#128 PostWysłany: 15 Lut 2016 15:13 

niebieski
Skorzystałam z powyższego parkingu i gorąco polecam. Parking dozorowany, oświetlony i ogrodzony. Czynny od 03:00 do 24:00. Rezerwacje można zrobić przez internet (i radzę z tego skorzystać bo miejsca tam raczej mało a w ubiegły weekend wszystko było pozajmowane). Po zapytaniu o konkretny termin przychodzi info zwrotne o cenie i wolnych miejscach. Potwierdzamy, że akceptujemy warunki a płacimy już na miejscu u obsługi. 1 dzień 7.50E; 2 dni 14E; od 3 dnia 4E.
 Profil Relacje PM off  

#129 PostWysłany: 15 Lut 2016 16:44 

HON fly4free
Juve napisał(a):
Odnośnie parkingu przy Esso:
- parking jest zamknięty na klucz, po który trzeba podejść do stacji Esso
- brama wjazdowa jest masakrycznie mała i ustawiona pod kątem 90stopni do wąziutkiej dróżki. Samochód o gabarycie audi A6 lub A8 raczej się nie wciśnie.
- najlepiej zrobić rezerwację przez internet ponieważ jest bardzo mało miejsc parkingowych
odnośnie klucza nic się nie zmieniło, (tym bardziej, że zanim go dostaniesz, musisz zapłacić), ale brama jest teraz na wprost, co znacznie ułatwia wjazd, a i parę miejsc przybyło
w tym roku również zrobiłem rezerwację przez internet, ale tym razem sporo (5-8) miejsc było wolnych

warto wziąć pod uwagę, że oni nie rozdrabniają się i operują całymi dniami postoju, więc tydzień to u nich np. poniedziałek, 20:00 - niedziela, 10:00 (chociaż i tak przy klasycznych wyjazdach tygodniowych, trzeba z reguły kalkulować cenę za 8 dni, a tu jest konkurencyjna - obecnie 23,90€)

inny minus parkingu - konieczność spaceru na lotnisko, ok. 1 km

obecna strona - http://parkandfly-ber.de/
 Profil Relacje PM off
Juve uważa post za pomocny.

#130 PostWysłany: 15 Lut 2016 18:43 

Ostatnio stałem przy Lidlu - w zasadzie to na Uranusstraße (przy Lidlu stały raptem z dwa trzy samochody - późny wieczór - na niemieckich numerach). OK. Pieszo na terminal z 10 min chodnik cały czas.
Po drodze widziałem, że stali też obok salonu Mercedesa - tzn po drugiej stronie na Notteweg i przy torach na Umgehungsstraße - tyle, że tam jest raczej ciemno i trochę na uboczu, ale za to bliżej.
 Profil Relacje PM off  

#131 PostWysłany: 04 Kwi 2016 15:49 

Odnośnie Parkingu CC Mobile - otrzymałem od nich maila zwrotnego z cena w danym terminie, odpowiedziałem na niego że chciałbym zarezerwować miejsce i od tamtej pory cisza. Jak wyglądało to w waszym przypadku ?
 Profil Relacje PM off  

#132 PostWysłany: 11 Kwi 2016 13:23 

niebieski
dokładnie tak samo. Oni nie przesyłają drugiego maila. Druknij sobie maila z ceną i to wszystko.
 Profil Relacje PM off  

#133 PostWysłany: 16 Kwi 2016 14:34 

Cześć,

za kilka dni wybieram się na Majorkę z tego lotniska i szukam miejsca, gdzie mogę zostawić samochód na tydzień za darmo.

Przeczytałem temat i z tego co widzę najbliżej lotniska jest parking obok Lidla. Czy ta opcja wciąż jest aktualna i bez opłat można zostawić tam samochód na tydzień? Czy prawie na pewno zastanę wolne miejsca?

Druga opcja, to P&A Altglienicke - czy tu również nic się nie zmieniło i można bez problemu dojechać S-Bahnem na lotnisko?

Co lepiej wybrać? Proszę o opinię osób, które były niedawno w tych miejscach.
Z góry dziękuję!
 Profil Relacje PM off  

#134 PostWysłany: 16 Kwi 2016 14:40 
Awatar użytkownika

srebrny
Parking przy Lidlu w nocy jest puściutki - o miejsca bym się nie martwił. Ja tam jednak wolę zostawiać samochód na między blokami tuż obok Lidla, bo mniej wtedy rzuca się w oczy niż na Lidlu ;)
MuchAdam lubi ten post.

#135 PostWysłany: 16 Kwi 2016 15:42 

Które miejsce masz konkretnie na myśli, może jakaś sprawdzona miejscówka?

Będę tam pierwszy raz, dlatego jeśli mógłbyś zaznaczyć na google maps, to będę wdzięczny.
 Profil Relacje PM off  

#136 PostWysłany: 16 Kwi 2016 16:21 

niebieski
A ja polecam ulice kirchstrasse. Juz o tym pisałem
 Profil Relacje PM off
MuchAdam lubi ten post.

#137 PostWysłany: 16 Kwi 2016 16:29 
Awatar użytkownika

złoty
jesion83 napisał(a):
A ja polecam ulice kirchstrasse. Juz o tym pisałem

potwierdzam, szczególnie w tylnej części ulicy jest spoko i 10min spacerem na termC
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#138 PostWysłany: 16 Kwi 2016 23:12 

Ok, dzięki za pomoc!

Tak dla pewności:
Image
czy chodzi o ten region?
Startuję z terminala D, więc byłoby dość blisko.

Czy nie powinno być problemów z miejscem około 10:00 we wtorek?
Rozumiem, że nie muszę obawiać się niespodzianek w postaci mandatów lub innych dodatkowych opłat? ;- )
 Profil Relacje PM off  

#139 PostWysłany: 17 Kwi 2016 14:21 
Awatar użytkownika

złoty
ulica długa, miejsc też dużo, trzeba szukać w okolicy nazwy ulicy na mapie wtedy 100% bez problemów, z przodu są wyznaczone godziny parkowania, z tyłu stoi czasem cała europa
 Profil Relacje PM off
MuchAdam uważa post za pomocny.

#140 PostWysłany: 16 Maj 2016 12:20 
Awatar użytkownika

Loty: 5
Kilometry: 14 400
Ta ul. Kirschstrasse...
Wylatuję w niedzielę z rana, wracam w czwartek. Czy jest szansa, że auto nie zostanie odholowane na bardzo drogi parking policyjny? :)
heniek uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 709 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 36  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość