Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Osz
#1 PostWysłany: 10 Lip 2015 21:31 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 108 565
Biy Ordo - popularny fajny chyba najlepszy hostel troche na północ od miasta, wifi a la europejski styl

NIGDY nie próbuj iść do Osz guesthouse - strasznie radykalny muzłumaniec to prowadzi - nie można pić, palić jeść świni, mega ciasny - ciezko brac prysznic;D i przy oknach są napisy żeby nie fotografować z okna i żeby nic nie wyrzucać W OGÓLE NIC NIE WOLNO TAM :D Ooo i nie organizujcie tam nic bo gościu oszukuje - była taka sytuacja że 2 pary chciały jechać do chin w tym samym czasie to oszukał że tylko oni chca jechac i puscil 2 samochody oddzielnie zeby wiecej zarobic - poczytajcie Trip advisor!

W Lonely planet są też spoko noclegi u Mariny, mieszkał z nimi mały kotek (w pażdzierniku - pewnie teraz jest duży :() be wifi
 Profil Relacje PM off  

Niezapomniana wycieczka po Tajlandii 🛺 Bangkok, Phuket i Chiang Mai w jednej podróży z Warszawy za 2716 PLN 🌺 Niezapomniana wycieczka po Tajlandii 🛺 Bangkok, Phuket i Chiang Mai w jednej podróży z Warszawy za 2716 PLN 🌺
Luksusowy 5* hotel z aquaparkiem w Egipcie 🏝️🏊‍♂️🌴 Tydzień z all inclusive za 2390 PLN 🍹😎 Luksusowy 5* hotel z aquaparkiem w Egipcie 🏝️🏊‍♂️🌴 Tydzień z all inclusive za 2390 PLN 🍹😎
 Temat postu: Re: Osz
#2 PostWysłany: 11 Maj 2022 16:27 

platynowy
Park Hostel. Blisko wszystkiego, ceny przystępne, w miarę czysto. Urzekło mnie że zapłaciliśmy za 3 noce, po 2 dniach zdecydowaliśmy się pojechać do Sary Mogol i właściciel bez problemu zwrócił hajs za trzecią noc.
mmaratonczyk lubi ten post.

#3 PostWysłany: 18 Cze 2024 01:12 

Loty: 381
Kilometry: 1 047 525
W Osz polecam Eco House, przy ulicy Łomonosowa, blisko stadionu , za teatrem. Za pokój 2 osobowy wykorzystany jako 1 osobowy płaciłam 25 USD, ale w miejscowej walucie czyli Som, kartą. Pokój z prysznicem i wc osobno, duże ładne podwórko, a właściwie ogródek. Cena obejmuje śniadanie w formie bufetu, dodatkowo pani proponuje na ciepło ryż lub kaszę. Cały dzień darmowa kawa/ herbata/ woda.
Właściciel rano załatwił mi taxi Yandex na lotnisko za 350 som, pomimo, że mnie aplikacja wykazywała 410.
Czysto i miło. Hotel znalazłam na bookingu. strona to: https://ecodom.kg/

Do wejścia na górę Suleyman (z listy UNESCO) pieszo niecałe 3 km. Samo wejście/wyjście znajduje się za meczetem (idź główną drogą w górę jakieś 300m).
Drugie wejście/wyjście jest w bocznej uliczce za Uniwersytetem. Bilet na wejście, na szlak za 80 som + 70 som za wejście do jaskini / muzeum.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 06 Wrz 2025 19:35 

Ja polecam Sultan Saray, jest na Booking. Ma duży dziedziniec wewnętrzny, można spokojnie przechować rower lub motocykl. Rewelacyjne śniadania, cały czas dostęp do kawy, herbaty. Gospodarze mają swoje rodzinne biuro turystyczne, pomagają załatwić zezwolenia na Pamir, służą wiedzą i pomocą co i jak zwiedzić . Dla nas rewelacja :)
Do pełni szczęścia brakowało tylko lampek nocnych przy łóżkach :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość