Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Podczas zamieszczania postów w tym temacie prosimy o skorzystanie z następującego szablonu:

Kod:
Nazwa hotelu:[b].......[/b]

Twój status w programie lojalnościowym:[b].......[/b]

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:[b].......[/b]

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:[b].......[/b]

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):[b].......[/b]

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):[b].......[/b]

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:[b].......[/b]

Inne uwagi:[b].......[/b]

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1504 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 76  Następna
Autor Wiadomość
#1281 PostWysłany: 08 Lut 2024 21:32 

niebieski
Nazwa hotelu:Boeira Garden Hotel Porto Gaia, Curio Collection by Hilton

Twój status w programie lojalnościowym:Diamond

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:KING GRAND PREMIUM ROOM

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Śniadanie, wstawka z owocami i winem, list

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):pełna

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):NA

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Głównym powodem wybrania przeze mnie tego hotelu była cena dla 3 osób. Był to najtańszy hotel z grupy Hilton w Porto. Ma też ogród, co pewnie latem czyni robotę. Do hotelu dotarłem późno, ale zawsze piszę maila do hotelu z informacją kto będzie, o której i nigdy nie upominam się o upgrade. Zameldowanie sprawne, poczęstowano nas ich lokalnym (bodajże hotelowym) Porto. Przydzielono nam pokój na poziomie -1 (taka tam różnica poziomów.). Poniżej była strefa SPA z basenem, a jeszcze niżej parking. Na "moim" piętrze przez 6 dni nie spotkałem żadnego innego gościa. Prowadzono za to prace malarskie, przez co niesamowicie śmierdziało. Smród próbowano zamaskować elektrycznym odświeżaczem, ale niewiele to dawało. Za to przy wyjściu z pokoju na balkon na poziomie zero można było pokonać murek i wyjść na zewnętrzny plac zabaw. Nie wiem co w pokoju było premium, bo nawet TV obudowany szklaną szafką był stosunkowo mały. W opisie pokoju było centrum multimedialne, ale ja niczego takiego nie stwierdziłem. W pokoju czekała na nas butelka wody mineralnej (jedna na cały pobyt) oraz wstawka z owocami, małą butelką wina oraz list powitalny. Internet działa dobrze, a łóżka były wygodne. Ciekawa łazienka, gdyż bez drzwi. W jej wnętrzu są 2 osobne pomieszczenia ze szklanymi (mlecznymi) i niezamykanymi na klucz drzwiami. Śniadania jak na 5 gwiazdek z dość słabym wyborem. Parę rodzajów serów i wędlin, podstawowe warzywa, ciepłe gofry, jogurty, słodki kącik, sparkling wine i owoce. Obsługa wręcza również menu, z którego można zamówić coś na ciepło. Do wyboru było: jajecznica, jajko na twardo, omlet, jajko po benedyktyńsku, śniadanie angielskie oraz owsianka. Wybiera się jedną pozycję z tej listy. I to tyle. Żadnych sałatek, ciepłych wędlin czy bekonu. No chyba, że zamówi się śniadanie angielskie. Za to krótko czeka się na wybrane potrawy (bardzo mało ludzi bywało na śniadaniach - poza naszą trojką zazwyczaj zajęte były 2-3 stoliki). Jakość potraw dobra i smaczna. Wieczorami w barze hotelowym potrafi być DJ lub muzyka na żywo. Dziwnie to wygląda, bo Klientów korzystających z baru można policzyć na palcach jednej ręki. Bywały dni, że siedzieliśmy tam sami. Ceny w barze wyższe niż na mieście i to sporo, np. frytki z serem 6 EUR, gdzie na mieście za 7 EUR można wyhaczyć Francesinhe. Kieliszek Porto kosztuje od 7 EUR, a w hotelowej winnicy (bo taka jest) butelka 750ml tego samego trunku kosztuje 14 EUR. Obsługa miła, zwłaszcza jedna z pań kelnerek oraz pani z winnicy. Karty do pokoju są drewniane, a zamiast zawieszek typu: nie przeszkadzać, wciska się odpowiedni przycisk przy drzwiach. I kolejna ciekawostka: pomimo różnych pozycji przycisku od sprzątania pokoju, to zawsze był sprzątany. A jak na cały dzień zostawiliśmy wciśnięty przycisk: nie przeszkadzać, to o godz. 16 dostałem maila, żebym poinformował recepcję czy wszystko jest. Po powrocie do pokoju w drzwiach wetknięty był liścik z recepcji z takim samym pismem co w mailu. Chyba się martwili, ale recepcja nie zaczepiła mnie, ja maila odczytałem późnym wieczorem. Recepcji nie poinformowałem i nikt nie drążył dalej tematu. Ze SPA i basenu nie korzystałem, gdyż zazwyczaj wracałem po ich zamknięciu. Generalnie mam mieszanie uczucia. Pobyt był niby udany, ale hotel napewno nie zasługuje na 5 gwiazdek, rozpoznanie statusu w porównaniu do Hiltona na Grzybowskiej, Hiltona w Gdańsku czy DT we Wrocławiu bez startu. Do tego umieszczenie mnie na pustym i remontowanym piętrze też dziwne. Przy ponownym pobycie w Porto wybrałbym ten hotel tylko w przypadku dużo niższej ceny od pozostałych przybytków Hiltona.

Inne uwagi:lokalizacja zaraz obok posterunku ichniejszej straży miejskiej, szpitala, Pizzy Hut i paru barów. 5 min do Lidla i 7 do przystanku metro-tramwaju. Ok. 10 min. piechotą jest do jednego z dwóch przystanków kolejowych. Dojście do mostu Ponte Dom Luis I to jakieś 20 minut.
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

Teneryfa all inclusive za 2449 PLN🍹🍴 Tygodniowy relaks na Wyspach Kanaryjskich 🌴☀️ Teneryfa all inclusive za 2449 PLN🍹🍴 Tygodniowy relaks na Wyspach Kanaryjskich 🌴☀️
Korfu na bogato w świetnej cenie od 1999 PLN ✨💎 Luksusowe ⭐⭐⭐⭐⭐ all inclusive 🥂😎 Korfu na bogato w świetnej cenie od 1999 PLN ✨💎 Luksusowe ⭐⭐⭐⭐⭐ all inclusive 🥂😎
#1282 PostWysłany: 10 Lut 2024 08:00 
Awatar użytkownika

Loty: 201
Kilometry: 399 152
niebieski
Nazwa hotelu:Hilton Garden Inn Bang Tao Phuket

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:KING

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:up do king deluxe w balcony, voucher na napój, 25% w restauracji

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):NA

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: obecna oferta HH na Phuket jest bardzo mała, ledwie dwa hotele w tym jeden na Patayya czyli plazy która dla wielu osób odpada na starcie. Tutaj jest relatywnie nowy HGI. Z minusów : zagrzybiona klimatyzacja, jednak dość małe pokoje, nie zawsze dobre sprzątanie (np raz nawet zostawiono mokrą szmatę na biurku). Z plusów fajna knajpa z relatywnie dobrymi cenami (okolice Bang Tao są drogie jak na tajskie warunki, ceny podobne jak w PL). Kolejny plus to relatywnie mało ruskich (jak na warunki Phuket).

Inne uwagi: sympatyczna obsługa, pozwoliła nam zostawić na 3 noce bagaże między jednym z drugim pobytem
2 ludzi lubi ten post.

#1283 PostWysłany: 10 Lut 2024 18:55 

HON fly4free
@dziabulek: DT w Patong jest blisko plaży, ale nie przy samej co IMO jest jego dużą zaletą, bo mimo że jest absolutnie w samym centrum Patong i w pierwszej linii od morza, to jest zarazem cofnięty od nadmorskiej ulicy i samej plaży, dzięki czemu w hotelu jest bardzo spokojnie + ma trzy duże, bardzo fajne baseny, które mimo obłożenia w sezonie są praktycznie puste. Oczywiście Patong to jednak miejscówka przede wszystkim 'rozrywkowa', a nie na chill rodzinny więc w tym sensie trzeba świadomie wybrać tę czy inną lokalizację. Co do "Ruskich" to akurat tydzień temu trochę ich właśnie w DT w Patong było (pośród wielu innych nacji) i zachowywali się absolutnie normalnie, dokładnie tak jak wszyscy inni goście.
 Profil Relacje PM off  

#1284 PostWysłany: 11 Lut 2024 00:00 

kacper451 napisał(a):
Nazwa hotelu: Hilton London Canary Wharf

czy dobrze widzę, że alkohol był bez limitu?
 Profil Relacje PM off  

#1285 PostWysłany: 11 Lut 2024 06:22 
Awatar użytkownika

Loty: 201
Kilometry: 399 152
niebieski
@marek2011 oczywiscie wiem, ze nie jest przy samek plazy. Okreslajac w ten sposob lokalizacje chodzilo mi o "miejscowosc".

#1286 PostWysłany: 11 Lut 2024 07:36 

platynowy
@jrusz oczywiście, bez limitu
 Profil Relacje PM off
jrusz uważa post za pomocny.

#1287 PostWysłany: 16 Lut 2024 15:55 

niebieski
Nazwa hotelu:Hilton London Canary Wharf

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:Double Guest Room

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Up do King Executive Room na 14 piętrze, wczesne zameldowanie, śniadanie, wstęp do EL,

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):
Wszystko identycznie jak opisał @kacper451 . Patrząc po zdjęciach jakie dodał to ja miałem inne wina :) Jedzenie było identyczne ( te same pierożki z frytury, koreczki i sałatka). Generalnie całkiem smaczne.

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Hotel nie najnowszy ale dobrze utrzymany. Lokalizacja dobra blisko metra a pod hotelem w okolicach biur strefa gdzie stoi 6 food trucków (polecam z jedzeniem indyjskim).

Inne uwagi:Na recepcji dwie Polki :)
 Profil Relacje PM off
kacper451 lubi ten post.

#1288 PostWysłany: 17 Lut 2024 11:07 

niebieski
szymonpoznan1 napisał(a):
Nazwa hotelu:HILTON Świnoujście

Cześć, widzę że byłeś z dzieckiem, bez problemu wstawili łóżeczko ? Chce jutro jechać z rodziną ( dzieci 4 i 7 lat ) ale widzę informacje ze nie ma możliwości wstawienia ani łóżek ani łóżek dziecięcych do pokoju. Pierwszy raz takie coś widzę w hiltonie. Zawsze nawet jak nje było upgrade pokoju to jedno spało z nami, drugie w łóżeczku.
 Profil Relacje PM off  

#1289 PostWysłany: 17 Lut 2024 12:26 
Awatar użytkownika

Loty: 506
Kilometry: 736 023
złoty
Jak najbardziej jest taka możliwość, ale nie we wszystkich pokojach i chyba max. 3 osoby w pokoju (my spaliśmy w 4, ale jedna to niemowlę i spała z nami):
Image
 Profil Relacje PM off  

#1290 PostWysłany: 18 Lut 2024 11:23 

Loty: 372
Kilometry: 907 939
niebieski
Nazwa hotelu:Hilton Garden Bali

Twój status w programie lojalnościowym Diamond

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: King Room

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Voucher na drink powitalny

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): Brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: W przeszłości byłem tam wielokrotnie i powrót okazał się rozczarowaniem . Jest brudno na korytarzach . Wiadomo , że upgradu nie robią . Śniadanie też jakościowo spadło . Pobyt uratował basen oraz voucher na welcome drinki , których kiedyś nie było . Cena skoczyła x3 sprzed covid -19 ,ale jakość spadła x3. Gdybym nie robił szybkiego ,, Diamonda " to raczej nie wybrałbym już tego hotelu . Zresztą byłem też w Ibis Styles Legian i tam zapłaciłem o 50 % mniej a czułem się jak król Fajne jest że basen czynny aż do 22.00 . Nie ma już transferu z lotniska .

Inne uwagi: Na prośbę by welcome drinki podać na basen barman powiedział , że on tam nie świadczy usług i jest zarobiony Byliśmy sami w barze , który od basenu dzieli 20 metrów . Czekając na drinki podeszła inna osoba i powiedziała , że nie ma problemu napoje przyniesie jak barman je zrobi ...
Podczas kolejnego pobytu i następnego wziąłem 750 pkt zamiast śniadania . Jakość potraw i inwazja gości Państwa Środka ( dosłownie ) skutecznie zniechęciły mnie do ponownego kosztowania ...
Raczej już tu nie przyjadę ( chyba że znowu za 5k pkt jak kiedyś )
Image

Ostatnio edytowany przez savoj, 18 Lut 2024 12:04, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#1291 PostWysłany: 18 Lut 2024 11:42 

Loty: 372
Kilometry: 907 939
niebieski
Nazwa hotelu:Hilton Garden South & North Kuala Lumpur

Twój status w programie lojalnościowym Diamond

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:Queen Room

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Raz downgrade, kilka razy upgrade do pokoju z widokiem na KLCC lub Petronas Tower

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):Brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym? Przyznam szczerze , że ponownie tu zawitałem , bo cena jeszcze jest atrakcyjna .
Pokoje czyste i w porządku . Natomiast poprosiłem , żeby przestali mi już dawać upgrade , bo okna po stronie KLCC były tak brudne że wolałem bez widoków , ale czyste .
Podczas pierwszego pobytu w North mimo wcześniejszej korespondencji nie czekał na mnie pokój . Pani podczas check in klikała i klikała w komputer nie odezwała się do mnie słowem aż w końcu powiedziała , że pokój nie jest gotowy ( była 12.00 ). Pokazałem wiadomości od osoby z którą pisałem ,ale nie zrobiło to niej żadnego wrażenia . Powiedziała , że może dać mi mały single room ( zarezerwowałem Queen Room) pytając dosłownie : ,,Bierzesz czy czekasz "
Śniadania szczególnie w North to piękna katastrofa . Ludzie przepychają się by zabrać ostatni omlet lub jajka . Wybór jest bardzo mały a jakościowo to dramat . Zacząłem więc brać pkty podczas kolejnych pobytów .
Nigdy nie było za to problemów z późniejszym check out ( brałem do 15.00)
W okresie Chińskiego Nowego Roku w windach dramat , do tego wycieczki dzieci . Na szczęście podczas szczytu świątecznego uciekłem z KUL.
Tak jak pisałem już oceniając HGI Bali przywiódł mnie tutaj zysk w postaci szybkiego Diamonda.
Teraz z perspektywy czasu stwierdzam , że nie warto . Kuala Lumpur ma lepsze hotele w tej kategorii cenowej
ImageImage
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
marek2011 uważa post za pomocny.

#1292 PostWysłany: 18 Lut 2024 14:58 
Awatar użytkownika

srebrny
savoj napisał(a):
Nazwa hotelu:Hilton Garden Bali
[...]Jakość potraw i inwazja gości Państwa Środka ( dosłownie ) skutecznie zniechęciły mnie do ponownego kosztowania ...

@savoj na końcu sali (od strony wind) jest "akwarium" tj. osobna sala za szklanymi drzwiami. Tam można odpocząć przy śniadaniu od "krzykaczy". Polecam.

Co do upa dot. pokoju - gdzieś na forum już pisałem że są dość atrakcyjne stawki na płatny upgrade i są one mocno negocjowalne.

Natomiast hotel jest rzeczywiście mocno zużyty i brudny.

Ja jeszcze latem 2023 brałem pokoje za 5000pkt, ale trzeba było się napocić żeby znaleźć (tylko dłuższe pobyty w niektórych datach).

Jedzenie warto zamawiać grabem do pokoju. Nie robią problemów, tylko trzeba na parkingu odebrać od kierowcy.
 Profil Relacje PM off
savoj lubi ten post.

#1293 PostWysłany: 20 Lut 2024 23:58 
Awatar użytkownika

srebrny
Mateusz099 napisał(a):
szymonpoznan1 napisał(a):
Nazwa hotelu:HILTON Świnoujście

Cześć, widzę że byłeś z dzieckiem, bez problemu wstawili łóżeczko ? Chce jutro jechać z rodziną ( dzieci 4 i 7 lat ) ale widzę informacje ze nie ma możliwości wstawienia ani łóżek ani łóżek dziecięcych do pokoju. Pierwszy raz takie coś widzę w hiltonie. Zawsze nawet jak nje było upgrade pokoju to jedno spało z nami, drugie w łóżeczku.

Sorry, dopiero odczytałem. Nigdy nie robili problemu, wstawiali za darmo, nigdy wcześniej nie zgłaszałem tylko prosiłem przy meldowaniu albo później dzwoniłem i przynosili. Byłem tam kilka razy, nigdy problemów nie bylo. Choć ja jeździłem z 1-2-3latkiem. Znaczy z jednym ale tak przez ostatnie 3 lata :D Z dwójką i to starszych może być inaczej. Bo dla 7-latka (a nawet 4) raczej łóżeczko nie rozwiąże problemu :D
pawi uważa post za pomocny.

#1294 PostWysłany: 01 Mar 2024 12:49 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
niebieski
Nazwa hotelu:Millennium Hilton New York One UN Plaza.

Twój status w programie lojalnościowym:diamentowy.

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: najtańszy

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: up do 2 full bed na wyokim pietrze i 2 x 18 usd dziennie do wydania

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Jak ktoś ma coś do załatwienia na ONZ to polecam, natomiast na zwiedzanie miasta nie za bardzo

Inne uwagi:Pobierają opłatę resortowa, która wynosi 30 usd i jest do wydania potem w hotelowej restauracji i kawiarni. Nie wykorzystywałem kredytów na śniadania, tylko jadłem sobie lunch/obiad. W sumie miałem 58 usd dziennie. Jedna uwaga, że jak na rachunku macie 58 usd już z taxami, to taksy i tak zapłacicie przy wymeldowaniu. Więc opłaca się po prostu brać rzeczy za 58 usd bo tak czy tak tax będzie trzeba zapłacić lub ja za mniej to dopisać TIP-a, pobiorą z kwoty voucherowej. Sam hotel przyjemny. miła i sprawna obsługa. Taki o amerykański standard+
 Profil Relacje PM off  

#1295 PostWysłany: 01 Mar 2024 16:54 

skąd się wzięła ta kwota dzienna o której piszesz tzn. 58$, bo wcześniej pisałeś że tax dzienny to 30$ i 18$ kredyt na śniadanie - to daje 48$
 Profil Relacje PM off
gruby_inversia lubi ten post.

#1296 PostWysłany: 01 Mar 2024 16:59 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
niebieski
Sic moja matematyka - powinno być 66 USD :D
30 + 2 x 18 usd= 66 USD
Za śniadania masz po 18 na paxa, teoretycznie dopisane do pokoju, ale u mnie nie trzeba było. Wystarczyło ze powiedziałem że nie będę sam.
 Profil Relacje PM off
MoonPatrol lubi ten post.

#1297 PostWysłany: 06 Mar 2024 18:53 
Awatar użytkownika

platynowy
@MoonPatrol
https://stories.hilton.com/releases/hil ... age-credit

Załączniki:
Zrzut ekranu 2024-03-6 o 17.51.06.png
Zrzut ekranu 2024-03-6 o 17.51.06.png [ 174.53 KiB | Obejrzany 1050 razy ]
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#1298 PostWysłany: 12 Mar 2024 22:25 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Było, nie było?
Krakowski combo-hotel (Hampton/DoubleT.) stracił w mojej opinii jeden ze swoich głównych atutów.
Od sierpnia zeszłego roku (dawno u nich nie byłem) brak parkingu bezpłatnego.
Sprytnie dogadali się z właścicielem działki po wyburzonym centrum handlowym i oba parkingi (hotelowy i ten pomcentrum) są płatne - 60 PLN za dobę.
Nie dość że położenie tego obiektu dalekie od wszystkiego (chyba że ktoś idzie na koncert w pobliskiej Arenie), to jeszcze dla zmotoryzowanych nowy podatek parkingowy.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi uważa post za pomocny.

#1299 PostWysłany: 12 Mar 2024 23:39 
Awatar użytkownika

Loty: 495
Kilometry: 511 304
srebrny
Zdjęć nie robiłem więc nie będzie super prezentacji, ale napisze garść może komuś przydatnej wiedzy na temat 3 hoteli z USA z ostatniego tygodnia :)

DoubleTree by Hilton Hotel New York City - Chelsea - Diamond, najtańszy pokój i upgrade na ostatnie piętro z widokiem na Empire State Building.
Dostaliśmy kredyt do wykorzystania 36$ na osobę na dzień w hotelowej restauracji. Starczyło na zestaw pancakes i kawę

Hampton Inn Washington-Downtown-Convention Center - Diamond, najtańszy pokój i bez upgrade'u. Śniadanie darmowe dla każdego - straszne trociny w jednorazówkach :/

New York Hilton Midtown - Diamond, najtańszy pokój i upgrade na 40 piętro. Śniadania w saloniku ( bardzo przeciętne w porównaniu do Europu) + kredyt do wykorzystania w gastro 72$ od osoby na pobyt ( dwie doby)

Wszystkie pokoje były rezerwowane jako najtańsze 2 double bed.
Ogólnie sieć Hilton w NYC czy DC to straszny paździerz. Budynki z zewnątrz wyglądają ok, ale w środku to jest dramat i dotyczy to każdego z w/w hoteli.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
carlaK uważa post za pomocny.

#1300 PostWysłany: 13 Mar 2024 02:13 

HON fly4free
Zdecydowana większość hoteli nowojorskich w H (i nie tylko) jest stara i zapuszczona, albo od dekad nie widziała remontu, albo wnętrza były tylko byle jak "odświeżane" i to też zwykle już dawno temu. Są jednak wyjątki, np. opisywany przeze mnie kiedyś The Bernic Tapestry, gdzie wszystko jest nowoczesne i fajnie urządzone.
 Profil Relacje PM off
tartal lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1504 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 76  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości