Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 19 Sie 2015 15:18 
Awatar użytkownika

Loty: 404
Kilometry: 665 486
niebieski
Dokładnie, a żeby było jeszcze gorzej w tym temacie to badanie na np. HIV wykrywa wirus w 99 % do dwóch tygodni przed badaniem bo niestety w międzyczasie jest on pod osłoną :o Także do niewtajemnioczonych, jbc to róbcie badanie/a około miesiąc po obwitych wczasach :D
 Profil Relacje PM off  

Zanzibar z all inclusive za 3891 PLN 👙👣🌊 Loty z Warszawy i ⭐⭐⭐⭐ hotel przy plaży 🏖️🍸 Zanzibar z all inclusive za 3891 PLN 👙👣🌊 Loty z Warszawy i ⭐⭐⭐⭐ hotel przy plaży 🏖️🍸
Zobacz Nowy Jork i odpocznij na Bahamach🛳️✈️ Loty z Warszawy i rejs za 4969 PLN 🍹🍺☕ Zobacz Nowy Jork i odpocznij na Bahamach🛳️✈️ Loty z Warszawy i rejs za 4969 PLN 🍹🍺☕
#22 PostWysłany: 19 Sty 2016 23:07 
Awatar użytkownika

Loty: 28
Kilometry: 43 062
Washington napisał(a):
Tajlandia dyskwalifikuje ze wzgledu na HIV a nie malarie.. i nie wazne ze jedziesz z zona itd - nie ufaja ;)

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka

Te listy krajówregionów i przyczyn dyskwalifikacji zmieniają się dość dynamicznie. W ciągu 6 miesięcy od powrotu z Bałkanów zdawałam krew 2 razy, każdorazowo musiałam się dokładnie spowiadać z Grecji, mimo, że tylko lądowanie w Salonikach i szybko pociągiem do Macedonii. Argument "przecież ostatnio nie dostałam dyskwalifikacji" niczego nie zmienił, lekarz mi powiedział, że to się non stop aktualizuje. W 2013, kiedy byłam w Tajlandii, dyskwalifikowano tylko ze względu na malarię, HIV to nowość chyba z ubiegłego roku. Sporo zależy od lekarza, mi chciano dać bana na rok, ostatecznie dostałam na pół.

Pytałam o badania na malarię (w celu wcześniejszego oddawania krwi), dostałam odp., że są drogie. W Polsce chyba tylko Gdańsk je robi, nie dam sobie uciąć rąk, przy najbliższej donacji dopytam.

Image
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 7 gości