Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Gru 2011 09:56 

Witam

Poszukuje lotu (kilku) najlepiej z Poznania do .. no właśnie. Chcę zrobić prezent dziewczynie (i sobie) na święta i w okresie 11 - 19 luty wykupić jakiś bilet(y) na ciekawą podróż. Oczywiście głównym czynnikiem jest cena. Może ktoś pomoże i rzuci jakimiś promocjami, a mi uda się to jakoś wszystko sensownie skleić :)

Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Florydzie za 3234 PLN 🌤️👙⛱️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Miami Beach Relaks na Florydzie za 3234 PLN 🌤️👙⛱️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Miami Beach
Wakacyjne loty na Maltę z Polski od 263 PLN (w obie strony) 🌤️😎 Wakacyjne loty na Maltę z Polski od 263 PLN (w obie strony) 🌤️😎
#2 PostWysłany: 20 Gru 2011 10:48 

Londyn, Paryż albo Rzym?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Gru 2011 11:07 

Cahir napisał(a):
Londyn, Paryż albo Rzym?

Rewelacja :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Gru 2011 11:23 

niebieski
ale skonkretyzuj ile mozesz wydać , jaka ma być przerwa miedzy lotami czy zamierzasz spać na lotniskach ,czy mieszkać w hotelu ile miast chciałbys odwiedzic ,musisz podać te informacje bo inaczej trudno ci będzie pomóc :D
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 20 Gru 2011 11:33 

wally napisał(a):
ale skonkretyzuj ile mozesz wydać , jaka ma być przerwa miedzy lotami czy zamierzasz spać na lotniskach ,czy mieszkać w hotelu ile miast chciałbys odwiedzic ,musisz podać te informacje bo inaczej trudno ci będzie pomóc :D

Na sam loty nie chciał bym przekroczyć max 300 - 400 zł od osoby. Oczywiście czym taniej tym lepiej.
Wolałbym nie spać na lotnisku, a jeśli chodzi o nocleg będę szukał najtańszych opcji (hostele). Niekoniecznie muszę odwiedzić wiele miast, jeśli znalazł by się jakaś ciekawa oferta w ciepłe rejony mógłbym tam zostać. Termin który podałem jest terminem w którym mogę sobie pozwolić na wyjazd. Ze względów finansowych nie chciałbym, żeby trwał on więcej niż ok 4 dni.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 20 Gru 2011 11:58 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
kombinuj z Barcelona.
powinieneś znaleźć coś ciekawego z Poznania.

#7 PostWysłany: 20 Gru 2011 13:07 

Sprawdź Rzym. W tym okresie pogoda przeciętna, ale za to tanie loty. Pamiętam, że rok temu w lutym poleciałem do Rzymu Wizzair za 69 czy 79 zł, powrót trochę drożej.

PS. sprawdziłem, że 7 i 18 lutego jest za 66 zł :) Sprawdź powroty (patrz też np. na Warszawę) i możesz zlożyć fajny wypad :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości