Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 66 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 21 Lip 2024 21:21 
Moderator forum
Awatar użytkownika

36 stopni w nocy w Dubaju i stojące powietrze bez grama wiatru były dla mnie osobiście straszne. Do tego asfalt w nocy oddaje ciepło i ma się wrażenie jakby chodziło się po zgorzelisku.
W dzień tylko klimatyzowane pomieszczenia i taksówki.
Nawet woda w basenie w hotelu nie była ukojeniem. Ale znaleźliśmy na to sposób: szybkie wejście do podgrzewanego jacuzzi a potem powrót do basenu, który wówczas wydawał się chłodniejszy.

HIT 🔥 Loty na Mauritius od 1734 PLN 😍✈️🏝️ HIT 🔥 Loty na Mauritius od 1734 PLN 😍✈️🏝️
Weekend w Rzymie za 749 PLN 💚🤍❤️ Znakomite godziny lotów i noc w 4⭐ hotelu ze śniadaniem ☕🍽️ Weekend w Rzymie za 749 PLN 💚🤍❤️ Znakomite godziny lotów i noc w 4⭐ hotelu ze śniadaniem ☕🍽️
#62 PostWysłany: 25 Lip 2024 00:08 

Loty: 97
Kilometry: 188 088
Potwierdzam , Jestem teraz w Abu Dhabi na 2 noce i w czasie dnia trudno mówić o jakiejś przyjemności z poruszania się po mieście. Choć sam osobiście lubię ciepło to muszę przyznać że podczas dzisiejszego zwiedzania telefon kilkukrotnie odmówił robienia zdjęć ze względu na przegrzanie . I gdyby nie to że pomieszczenia wielkiego meczetu są klimatyzowane to nie miał bym żadnych fotek z wycieczki. Znajomy który tu mieszka mówił że kilka dni temu mieli 50 stopni więc było jeszcze ciekawiej do tego co dziś czyli 43 stopni.
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 25 Lip 2024 09:42 

niebieski
Wg mnie to po prostu tydzień tygodniowi nie jest równy w ZEA co chodzi o lipiec/sierpień, dlatego nie ma co generalizować. Byłem w drugiej połowie sierpnia w ub roku i byłem zaskoczony jak znośny jest klimat (mieszkałem tam 8 lat), natomiast faktycznie może się trafić taki okres że jest bardzo ciężko. Natomiast ja osobiście lepiej znoszę 40 w Dubaju, niż 32 w Wawie gdzie absolutnie nie ma czym oddychać.
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 25 Lip 2024 15:08 
Awatar użytkownika

platynowy
Pasjonujący temat idealny na wakacje. Ile wpisów tyle opinii.
Aby ułatwić decyzje OP postaram się dokonać małej syntezy: odpowiedzi dążą do 2ch rozkładów binormalnych z 2oma wartosciami oczekiwanymi wokol TAK i NIE.
Nie manza co.
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#65 PostWysłany: 25 Lip 2024 16:40 

srebrny
Trzeba w życiu chociaż raz spróbować aktywności w temperaturze 40+, żeby mieć własne zdanie. Ja spróbowałem raz, nieoczekiwanie latem w Podgoricy, i wiem już, że to nie dla mnie. :) Ale ktoś inny może pewnie to pokochać! ;)
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 25 Lip 2024 16:45 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Kwestia przyzwyczajenia i tyle.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 66 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość