Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Wrz 2018 17:59 
Awatar użytkownika

Loty: 425
Kilometry: 667 983
srebrny
Czytając ostatnio posty na temat jednego z ukraińskich miast, odkryłem pierwszy post, napisany przez aktywnego i kompetentnego użytkownika forum, który – nieplanowanie – przysporzył mi sporo radości.
Wiecie. To jakby znaleźć stare zdjęcie. Premiera. Z trawką. Sprzed 30 lat.
Natchniony owym znaleziskiem musiałem sprawdzić jak wyglądał mój pierwszy post na forum flyforfree. Uwaga! Prognozowany wysoki poziom żenady!
Załącznik:
Komentarz do pliku: 1post
1post.png
1post.png [ 208.04 KiB | Obejrzany 1690 razy ]

Skąd? Naprawdę nie pamiętam. Mój najbardziej prawdopodobny trop sugeruje, że trafiłem na forum z przekierowania googla.
Dlaczego? Dorwałem swój pierwszy w życiu lot poza Europę. W promocji na 10 lecie Wizz, 2 w cenie 1, kupiłem – wraz z przyjacielem - bilety do DUBAJU za bagatela ~700 zł RT, łącznie z dolotem do Budapesztu. Rewelacja! 5h na pokładzie! Wow! Że ten samolot tak długo może lecieć i nie spada! Ale co to ma wspólnego z postem powyżej? Otóż, przyjaciel oglądał wtedy całą masę pół-profesjonalnych arabskich teledysków, które trudno było odróżnić od siebie i stwierdził, że bez problemu, możemy nagrać coś podobnego, musimy jedynie kupić te arabskie ciuszki…
I co dalej? No właśnie nic… Zapomniałem o tym poście na dobre pół roku! Zalogowałem się później, długo po powrocie z Emiratów Arabskich i moim oczom ukazało się…
Załącznik:
Komentarz do pliku: 2nd
2s.png
2s.png [ 3.27 KiB | Obejrzany 1690 razy ]

Zainicjowałem tę, ekh, burzę, nie będąc tego świadomym.

Niestety, cały pomysł z teledyskiem nie wypalił ze względu na…. abstrakcyjne ceny kandury! Może i dobrze dla świata :)
Po pierwszym niewypale na forum wróciłem ok. rok później planując wyjazd do Indonezji, potem wprosiłem się na zlot do Budapesztu i… tak już zostałem.

Zachęcam do dzielenia się własnymi, mniej lub bardziej wstydliwymi, początkami na forum!
11 ludzi lubi ten post.

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#2 PostWysłany: 30 Wrz 2018 18:25 

Eh "Różnice kulturowe" - łza się w oku kręci na wspomnienie tej miłej dyskusji. Piękny temat, aż jestem zaskoczony, że nie został zamknięty.
"Różnice kulturowe" i "Nasz wizerunek za granicą" to tematy kultowe, przypadające na najlepszy okres na Forum.
 PM off
4 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 30 Wrz 2018 22:47 
Awatar użytkownika

srebrny
U mnie raczej też google, a temat o taki:

Załącznik:
Nr1.png
Nr1.png [ 79.09 KiB | Obejrzany 1509 razy ]

voucher był dla @inmost :)
2022 dhow-przez-zatoke-chwaka-bay-czyli-zanzibar-z-plecakiem,213,168117
2018 Alesund na trzecią randkę
2017 Na Białoruś z Waszmościami
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości