Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 436 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Następna
Autor Wiadomość
#241 PostWysłany: 02 Kwi 2015 19:49 

Chciałabym zapytać o płatności w norwegianie. Planuję kupić bilety do Madrytu na lipiec i kilkukrotnie wchodziłam już na stronę norwegiana i zawsze ceny były podane w PLN, dzisiaj chciałam sprawdzić terminy znowu i ceny pojawiły się w EUR, z listy nie można wybrać żadnej innej opcji, tylko EUR. Moje pytanie brzmi czy nastąpiła jakaś zmiana i teraz w norwegianie trzeba płacić w EUR co równa się z przewalutowaniem czy może mam jakieś błędne ustawienia przeglądarki etc..
 Profil Relacje PM off  

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#242 PostWysłany: 02 Kwi 2015 19:57 

niebieski
Ja też widzę ceny tylko w EUR !
Wygląda więc na to że teraz tylko w takiej walucie zapłacimy za bilety bez względu na port wylotu.
 Profil Relacje PM off  

#243 PostWysłany: 02 Kwi 2015 22:02 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Potwierdzam, od kilku dni jest tylko waluta EUR
 Profil Relacje PM off  

#244 PostWysłany: 03 Kwi 2015 23:09 

Witam, mam szybkie pytanie. Okazało się, że potrzebuję jeden bagaż rejestrowany. Nie ma opcji dokupienia, ponieważ zostało poniżej 25godz do lotu (co za głupia zasada!) a nigdzie nie mogę znaleźć informacji o kupieniu bagażu na lotnisku.

Jeszcze jedna dodatkowa informacja, jedna osoba z naszej wspólnej rezerwacji zreygnowała i teoretycznie mamy jeden bagaż extra ale nie wiem czy to przejdzie... dwa podręczne na jeden rejestrowany.
 Profil Relacje PM off  

#245 PostWysłany: 03 Kwi 2015 23:13 

Patryczon napisał(a):
jedna osoba z naszej wspólnej rezerwacji zreygnowała i teoretycznie mamy jeden bagaż extra ale nie wiem czy to przejdzie... dwa podręczne na jeden rejestrowany.

Osoba nie leci, nie ma też dodatkowego bagażu (osoba nie leci to i nie leci należny mu bagaż, obecnie podstawowa zasada bezpieczeństwa)
 PM off  

#246 PostWysłany: 03 Kwi 2015 23:18 

Anonymous napisał(a):
Patryczon napisał(a):
jedna osoba z naszej wspólnej rezerwacji zreygnowała i teoretycznie mamy jeden bagaż extra ale nie wiem czy to przejdzie... dwa podręczne na jeden rejestrowany.

Osoba nie leci, nie ma też dodatkowego bagażu (osoba nie leci to i nie leci należny mu bagaż, obecnie podstawowa zasada bezpieczeństwa)

tego się spodziewałem ;) dalej nigdzie nie widzę cennika. 64zł na stronie, jeżeli ok. 100zł na lotnisku to spoko gorzej jak 200zł czy coś w tym stylu. ktokolwiek wie?

EDIT znalazłem to:
"Checked baggage purchased at the airport
Checked baggage is charged per item, per one way*. Baggage charges will vary depending on your itinerary.

Direct flights
Domestic: 25 USD
International: 50 USD"

czyli 50$
 Profil Relacje PM off  

#247 PostWysłany: 03 Kwi 2015 23:32 

http://www.norwegian.com/pl/customer-se ... owne/fees/
 PM off
Patryczon uważa post za pomocny.

#248 PostWysłany: 05 Kwi 2015 19:54 

Loty: 129
Kilometry: 292 570
niebieski
Hej niedługo lece z Krakowa do Oakland z przesiadka w Sztokholmie. Czy bagaz nadawany bedzie bezposrednio do Oakland? Mam tez pytanie co odnosnie bagazu podrecznego. Czy w Krakowie sprawdzaja walizke i trzeba wkladac do koszyka. Walizka bez kółek ma 56 z kółkami gorzej. Zastanawiam się jaka maja polityke bo to bedzie moj pierwszy raz Norwegianem. Dzieki za odpowiedz

-- 05 Kwi 2015 19:54 --

Hej niedługo lece z Krakowa do Oakland z przesiadka w Sztokholmie. Czy bagaz nadawany bedzie bezposrednio do Oakland? Mam tez pytanie co odnosnie bagazu podrecznego. Czy w Krakowie sprawdzaja walizke i trzeba wkladac do koszyka. Walizka bez kółek ma 56 z kółkami gorzej. Zastanawiam się jaka maja polityke bo to bedzie moj pierwszy raz Norwegianem. Dzieki za odpowiedz

#249 PostWysłany: 05 Kwi 2015 20:42 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 39 898
Wszystko co chcesz wiedzieć jest napisane w tym temacie
 Profil Relacje PM off  

#250 PostWysłany: 22 Kwi 2015 13:24 

Loty: 40
Kilometry: 80 330
czy przy zmianie terminu lotu na tej samej trasie płacę zarówno różnicę w cenie + dodatkowa opłata wg cennika?
Na stronie nie moge znaleźć info o tej różnicy w cenie.
 Profil Relacje PM off  

#251 PostWysłany: 17 Cze 2015 11:03 

Odświeżam trochę temat, mam taki problem. Mam zarezerwowany bilet w Norwegian , dostałem kod i chciałbym teraz wydrukować sobie bilet. Przeszukałem całą stronę i nigdzie nie ma takiej możliwości. Mógłby mnie ktoś nakierować , pomóc ?
 Profil Relacje PM off  

#252 PostWysłany: 17 Cze 2015 11:14 

Loty: 248
Kilometry: 395 056
niebieski
nie wiem czy o to chodzi ale na tej stronie (dolna sekcja) wpisujesz numer PNR i nazwisko i mozesz wydrukowac potwierdzenie rezerwacji- to nie jest jeszcze Boarding Pass
https://www.norwegian.com/ssl/pl/custom ... reslookup/
 Profil Relacje PM off  

#253 PostWysłany: 17 Cze 2015 11:44 

Dzięki za szybką odpowiedź. Okazało się, ze w Norwegian nie trzeba nic drukować. Wystarczy numer rezerwacji który podajemy na lotnisku.
 Profil Relacje PM off  

#254 PostWysłany: 17 Cze 2015 11:47 
Awatar użytkownika

Loty: 646
Kilometry: 831 725
niebieski
Wystarczy nawet sam dokument tożsamości.

#255 PostWysłany: 17 Cze 2015 11:49 

można też wydrukować potwierdzenie rezerwacji z jej nr. i z dokumentem podróży na 2-godziny przed lotem podchodzicie do stanowisk nadawania bagażu rejestrowanego i wam wszystkim nawet podróżując tylko z bagażem podręcznym karty pokładowe wydrukują (a i podróżując w grupie jest większa szansa siedzenia obok siebie)
 PM off  

#256 PostWysłany: 19 Cze 2015 10:29 

Loty: 40
Kilometry: 80 330
2 sprawy

1. Pierwsza nietypowa. Zmieniłem datę wylotu, wpisałem nr karty i nic nie zeszło mi z konta. Nawet nie ma blokady na karcie.
Natomiast dostałem maila z potwierdzeniem zmiany. Potwierdzenie rezerwacji też zawiera nową datę.
Pobiorą z karty za jakiś czas czy może anulują rezerwację pomimo jej potwierdzenia? Nie wiem o co chodzi...

2. Nadbagaż kosztuje krocie. Taniej wychodzi wykupienie dwóch bagaży po 20kg.
Czy mając wykupione 2 x20kg mogę zabrać 1x32kg?
 Profil Relacje PM off  

#257 PostWysłany: 05 Lip 2015 23:28 

Hej, wie ktoś może gdzie są stanowiska odpraw norwegiana na Berlińskim SXF? Lądowałem tam w maju, obszedłem cały terminal i nie mogłem znaleźć, a lotnisko w końcu spore nie jest.;) W sierpniu śmigam z kobietą do Oakland, odlot po 12:00 jak myślicie czy odprawiając się po 09:00 istnieje możliwość nieodpłatnego wyboru miejsc przy stanowisku obsługi u pracownika Norwegiana a jeżeli tak nie jest i robi to automat to czy szuka miejsc obok siebie?
 Profil Relacje PM off  

#258 PostWysłany: 05 Lip 2015 23:56 
Awatar użytkownika

srebrny
Stanowisk atomatycznych Norwegiana na SXF chyba w ogóle nie ma.
 Profil Relacje PM off  

#259 PostWysłany: 06 Lip 2015 08:00 

To wiem, ktoś pisał już o tym wcześniej. Chodzi mi bardziej o biuro obsługi tej linii gdzie mógłbym porozmawiać z jakąś życzliwą Panią.:)
 Profil Relacje PM off  

#260 PostWysłany: 06 Lip 2015 09:20 
Awatar użytkownika

srebrny
Przecież na każdym lotnisku nie ma biur obsługi każdej linii. Biura Norwegiana będziesz miał raczej w Skandynawii. Porozmawiasz sobie z życzliwą Panią przy odprawie i jak będziesz 3 godziny przed lotem, to nie powinno być problemu z miejscami :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 436 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości