Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 436 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Następna
Autor Wiadomość
#201 PostWysłany: 05 Lut 2015 17:15 

Anonymous napisał(a):
Było już tu pisane, że w Maladze NIE MA

Potwierdzam, byłem nie tak dawno temu i nie ma.
 Profil Relacje PM off  

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#202 PostWysłany: 05 Lut 2015 18:33 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 39 898
A na LGW?
 Profil Relacje PM off  

#203 PostWysłany: 05 Lut 2015 18:37 

niebieski
Na LGW jest ich cała masa :)
 Profil Relacje PM off  

#204 PostWysłany: 11 Lut 2015 14:34 

Czy orientuje się ktoś jak wygląda check-in na lotnisku w Warszawie jeśli chodzi o loty do Madrytu? nie mam opcji zrobić tego na 24h przed wylotem w domu więc jedyną opcją jest udanie się do okienka? (odprawa norwegianem jest darmowa? czy mogę zrobić to samodzielnie na lotnisku (self check-in) ?
 Profil Relacje PM off  

#205 PostWysłany: 11 Lut 2015 14:38 

Zrobisz odprawę przy okienku na lotnisku - za darmo.
 Profil Relacje PM off  

#206 PostWysłany: 11 Lut 2015 14:40 

srebrny
Tylko przy okienku, więc warto przyjść wcześniej, a nie na ostatnią chwilę.
 Profil Relacje PM off  

#207 PostWysłany: 11 Lut 2015 15:58 

Misiatek napisał(a):
Tylko przy okienku, więc warto przyjść wcześniej, a nie na ostatnią chwilę.

Akurat pociąg mam tak, że będę około 4 godzin przed odlotem więc nie ma obaw :) dzięki za szybką odpowiedź, pozdrawiam :)
 Profil Relacje PM off  

#208 PostWysłany: 15 Lut 2015 21:59 
Awatar użytkownika

Loty: 57
Kilometry: 163 516
niebieski
Cześć czołem!

Niedługo lecę Norwegianem i szukam informacji jak to jest z wejściem do samolotu, gdy mam podręczny duży i mały plus chce zrobić zakupy na lotnisku? Gdzie mogę znaleźć oficjalne jakieś info? Szukałem, ale niestety nic nie mogę znaleźć...

Pozdro :)
 Profil Relacje PM off  

#209 PostWysłany: 16 Lut 2015 12:20 
Awatar użytkownika

srebrny
Chyba nie znajdziesz formalnego zapisu co do zakupów z duty free. Na większości lotnisk zakupy w dodatkowej torbie spokojnie przechodzą, chociaż widziałem już jak w przypadku tanich linii (Wizz, Ryan) kazali upychać do podręcznego. Norwegian jest jednak bardzo liberalny jeżeli chodzi o bagaż, szczególnie na lotniskach nie-polskich. Spotykałem wielokrotnie ponadwymiarowe bagaże podręczne i nigdy nikt nie zwracał uwagi, także nie sądzę żeby się czepiali torby z duty free.
 Profil Relacje PM off  

#210 PostWysłany: 16 Lut 2015 12:23 
Awatar użytkownika

niebieski
Piotras_5 napisał(a):
Cześć czołem!

Niedługo lecę Norwegianem i szukam informacji jak to jest z wejściem do samolotu, gdy mam podręczny duży i mały plus chce zrobić zakupy na lotnisku? Gdzie mogę znaleźć oficjalne jakieś info? Szukałem, ale niestety nic nie mogę znaleźć...

Pozdro :)

Za każdym razem jak leciałem i jak znajomi lecieli, to na lotnisku, przy drukowaniu kart pokładowych, pytali się, czy wziąć duży podręczny do luku bagażowego. Z siatkami nie ma problemu, w listopadzie na Okęciu wszedłem do Norwegiana mając w siatach: dwa czteropaki Żywców, sporo czekolady, napoje do samolotu i inne takie rzeczy, nikt nawet nie mrugnął na mnie okiem.
 Profil Relacje PM off  

#211 PostWysłany: 16 Lut 2015 12:30 
Awatar użytkownika

srebrny
Image

"podręczny" tego pana odwróconego plecami robił spore wrażenie, a nie był wyjątkiem :)
 Profil Relacje PM off  

#212 PostWysłany: 17 Lut 2015 22:11 

Witam.
Tak jak w tytule zarezerwowałem lot do Uk w Norwegian, w wysłanych do mnie szczegółach rezerwacji piszą...
''Z uwagi na względy bezpieczeństwa wBrytanii, wszyscy pasażerowie muszą podać władzom dane paszportowe przed odlotem.
Zarejestruj dane paszportowe teraz.
Paszport(y) został(y) zweryfikowane: 0/1''
...nie rozumiem tego, do Anglii przecież można lecieć na dowód... mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi ?
Z góry dziękuje.
 Profil Relacje PM off  

#213 PostWysłany: 17 Lut 2015 22:19 
Awatar użytkownika

złoty
Władze Wielkiej Brytanii chciałby mieć więcej czasu by się przygotować na Twoje przybycie (czytaj - zweryfikować czy przypadkiem nie masz ochoty zrobić czegoś radykalnego) i dlatego poprzez Twoją linię lotniczą chcą poznać dane Twojego dowodu\paszportu. Norwegian troszkę myląco pisze tylko o paszporcie - można podać też numer dowodu.
 Profil Relacje PM off
poszukujacy lubi ten post.
poszukujacy uważa post za pomocny.

#214 PostWysłany: 02 Mar 2015 20:36 

Loty: 10
Kilometry: 22 933
Podpowie ktoś może jak z zakupami w samolocie Norwegian na trasie Londyn - Fort Lauderdale i Fort Lauderdale - Oslo? W jakiej walucie można płacić?
 Profil Relacje PM off  

#215 PostWysłany: 06 Mar 2015 10:52 

witam, zamierzam lecieć norwegianem WAW-LGW za 2-3 tygodnie, mam natomiast problem ponieważ nie posiadam karty kredytowej/debetowej, i zostaje mi kupić bilet przez jakiegoś pośrednika, czy możecie mi kogoś polecić?
 Profil Relacje PM off  

#216 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:47 

platynowy
Prawie każdą kartą do konta zapłacisz w internecie. Dowiedz się w swoim banku czy Twoja karta pozwala na transakcje internetowe.

#217 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:53 
Awatar użytkownika

niebieski
ragnar111 napisał(a):
witam, zamierzam lecieć norwegianem WAW-LGW za 2-3 tygodnie, mam natomiast problem ponieważ nie posiadam karty kredytowej/debetowej, i zostaje mi kupić bilet przez jakiegoś pośrednika, czy możecie mi kogoś polecić?

na flipo.pl możesz płacić za bilety przelewem, ale bezpieczniej zawsze jest kartą
 Profil Relacje PM off  

#218 PostWysłany: 06 Mar 2015 14:09 

lagor napisał(a):
na flipo.pl możesz płacić za bilety przelewem, ale bezpieczniej zawsze jest kartą

Właśnie o taką stronę mi pośredniczącą chodzi, mam nadzieję że ta którą podałeś jest wiarygodna bo najprawdopodobniej skorzystam. A co myślicie o tej:esky.pl ?
 Profil Relacje PM off  

#219 PostWysłany: 06 Mar 2015 14:10 

platynowy
Na tych stronach zapłacisz nawet kilkadziesiąt złotych prowizji. Jak sam nie masz karty do płatności internetowych to poproś kogoś znajomego o przysługę.

#220 PostWysłany: 06 Mar 2015 14:13 
Awatar użytkownika

niebieski
ja na flipo kupiłem kilkanaście (a może już kilkadziesiąt) biletów, w tym też opłacałem je przelewem - zawsze wszystko było ok (ale na pewno znajdziesz też negatywne opinie na ich temat)
Esky to też raczej w porządku firma
zobacz jeszcze na empiktravel albo na tripsta.pl

tam wszędzie chyba można płacić przelewem (przynajmniej za niektóre loty)
wybrałbym po prostu najlepszą cenę ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 436 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości