Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Mar 2013 10:58 

Witam,

mam następujący problem: niemowlę jest przypisane do osoby z x clubem, która nie leci. Tylko ze wszyscy są już ODPRAWIENI.. Dlatego dzwoniąc na infolinię usłyszałem, że nie mogą nic zmienić bo odprawa już jest zrobiona (wylot 6 marca). A babka na infolinii powiedziała, że nie może zagwarantować, że niemowlę poleci jeśli nie będzie osoby do której jest przypisane. Dlatego myślicie jakie jest wyjście z tej sytuacji? Zdarzyło się kiedyś, że niemowlę nie poleciało bez osoby do niej przypisanej?

Z drugiej strony zastanawia mnie niekompetencja osoby na infolinii (nie może zagwarantować że niemowlę poleci). Jeśli jest zasada to wiadomo, że: tak, albo nie. Więc osoba jest niekompetentna czy nie ma jasnej zasady?
Po drugie zastanawia mnie fakt, że nie można przyporządkować niemowlęcia do innej osoby niż tej z klubu (jest to robione automatycznie). Dlatego czemu pasażerowie maja ponosić konsekwencje niedopracowanego interfejsu strony internetowej wizza?
Po trzecie, nie jestem prawnikiem, ale czy nie jest tak, ze odpowiedzialnym za niemowlę może być rodzić lub prawny opiekun? Dlatego jeśli to niemowlę leciałoby tylko z osobą z klubu (czyli nie mając żadnego stopnia pokrewieństwa), to czy nie byłoby to łamanie prawa?

Jeśli ktokolwiek pomógłby mi rozwikłać te kwestie będę ogromnie wdzięczny,byle przed 6 marca, bo w tedy jest lot.
 Profil Relacje PM off  

Zobacz Park Narodowy Krugera 🦒🐘 Tanie loty do RPA od 1756 PLN 🔥 Zobacz Park Narodowy Krugera 🦒🐘 Tanie loty do RPA od 1756 PLN 🔥
Tanio 🚨 Loty na Maltę z Warszawy i Katowic za 170 PLN 🔥 Tanio 🚨 Loty na Maltę z Warszawy i Katowic za 170 PLN 🔥
#2 PostWysłany: 07 Kwi 2013 15:19 

Witam,
Mam podobny problem.
Czy udało się niemowlakowi polecieć?
Nie było żadnych problemów?
Z góry dziękuję za odpowiedź,
Pozdrawiam,
sidair
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości