Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 32 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Nettbuss.no
#21 PostWysłany: 17 Kwi 2015 18:18 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 188
Kilometry: 335 734
Dziwnie trochę działa ten kod, bo chciałam kupić bilety dla dwóch osób RT a zniżka naliczyła się tylko na OW dla jednej osoby. W związku z tym wszystkie bilety musiałam kupować oddzielnie, ale jest sukces. Dzięki
 Relacje PM off  

#22 PostWysłany: 13 Maj 2015 20:54 
Awatar użytkownika

Loty: 570
Kilometry: 1 051 418
niebieski
25% zniżki w czerwcu!
Zniżka dla przejazdów odbywających się w okresie 1 - 21 czerwca.
Zarejestruj się na stronie nettbuss.no i zakup podróż przed dniem 20 maja.

Kod promocyjny Juni2015

Aby uzyskać jak największą zniżkę warto kupować bilety osobno dla każdego pasażera.

#23 PostWysłany: 22 Cze 2015 11:17 

a jak to jest z rezerwacją miejsc w Nettbuss? czy trzeba rezerwować z dopłatą czy można kupić bez rezerwacji i co wtedy? miejsce wolne albo będzie albo nie?

pzdr
kr
 Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 30 Cze 2015 22:20 
Awatar użytkownika

niebieski
ostatnio mój znajomy który często lata do Alesund i dalej nettbuss-em powiedział mi że w przypadku studentów(bez aktualnej karty isic) lub osób młodo wyglądających lepiej kupić bilet u kierowcy ponieważ rzadko kiedy weryfikuje czy rzeczywiście mamy status student a jak to robi to nawet nie sprawdza ważności legitki.

#25 PostWysłany: 10 Lip 2015 12:01 

Loty: 55
Kilometry: 83 455
niebieski
Kupiłem bilet na Nettbuss, ale prawdopodobnie z jednego będę musiał zrezgynować. Nie wiecie jak jest z anulacją? Odsyłają pełną kwotę na konto czy jak?
pzdr

#26 PostWysłany: 10 Lip 2015 12:28 

Bilety są sprzedawane na konkretny autobus i konkretną godzinę. Trudno mi sobie wyobrazić, że na jeden autobus będzie sprzedane 70 biletów, a miejsc jest 48.

kamrzy napisał(a):
a jak to jest z rezerwacją miejsc w Nettbuss? czy trzeba rezerwować z dopłatą czy można kupić bez rezerwacji i co wtedy? miejsce wolne albo będzie albo nie?

pzdr
kr

-- 10 Lip 2015 13:31 --

Zresztą wszystko jest możliwe, w polskim busie gdy zdarzały się takie pomyłki to podstawiali nowy autobus.
 PM off  

#27 PostWysłany: 10 Lip 2015 12:57 
Awatar użytkownika

Loty: 570
Kilometry: 1 051 418
niebieski
Dwa tygodnie temu właśnie przydarzył mi się taki overbooking nettbussa gdy jechałem z Rygge E6 do Oslo.
Gdy autobus zatrzymał się na przystanku to nie było żadnego miejsca siedzącego dla 14 osób, które czekały już na przystanku.
Po dłuższej rozmowie z kierowcą udało się wszystkich zabrać lecz cała podróż spędziliśmy na stojąco.
Podejrzewam, że overbooking był spowodowany bardzo dużym eventem w centrum Oslo z licznymi gwiazdami muzyki pop.

#28 PostWysłany: 30 Lip 2015 23:50 

Loty: 260
Kilometry: 347 488
złoty
Ktoś coś wie na temat ewentualnego zawieszenia/likwidacji trasy Nettbussa z Rygge do Oslo? Nie ma w systemie połączeń po 19 sierpnia, a na inne trasy bilety dostępne są już od dawna... :(

#29 PostWysłany: 12 Sie 2015 18:42 

Loty: 260
Kilometry: 347 488
złoty
Odpowiadam sam sobie: wrzucili kolejną pulę, ale dopiero 10 sierpnia na przejazdy od 19 sierpnia.

#30 PostWysłany: 08 Sty 2017 13:47 

Witam ;)
Prosze o jakąś aktualiację. W jaki sposób teraz najlepiej jest kupic bilet na nettbuss z Oslo na lotnisko Sandefjord ?
Chciałbym zrobić to najlepiej przelewem, stąd pytanie czy dalej nie akceptują nie-norweskich kart?
 Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 08 Sty 2017 15:00 

Loty: 55
Kilometry: 83 455
niebieski
danielooo007 napisał(a):
Witam ;)
Prosze o jakąś aktualiację. W jaki sposób teraz najlepiej jest kupic bilet na nettbuss z Oslo na lotnisko Sandefjord ?
Chciałbym zrobić to najlepiej przelewem, stąd pytanie czy dalej nie akceptują nie-norweskich kart?

A na pewno nie akceptują? Próbowałeś?
Ja na sucho wszedłem, wybrałem dwa dowolne bilety i są dwie opcje: PayPal i Visa/Mastercard. A kiedyś nim jechałem, więc któraś z opcji musiała przejść..

#32 PostWysłany: 08 Sty 2017 15:15 

Loty: 187
Kilometry: 334 665
niebieski
danielooo007 napisał(a):
Witam ;)

Skoro chcesz przelewem, to załóż sobie darmowe konto na PayPal'u, przelej tam pieniądze i następnie zapłać PayPal'em za Nettbussa ;)

[ 32 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 1 gość