Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Sty 2015 18:40 
Awatar użytkownika

Loty: 354
Kilometry: 563 257
platynowy

:)

mam nadzieję, że nie zdublowałem tego linka

Image
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

Lądujesz w raju podwójnie 👙🏖️🌊 Mauritius + Seszele za 3792 PLN Lądujesz w raju podwójnie 👙🏖️🌊 Mauritius + Seszele za 3792 PLN
Plażowanie bez dzieci 👒✈️ Grecja 18+ w czerwcu od 1599 PLN Plażowanie bez dzieci 👒✈️ Grecja 18+ w czerwcu od 1599 PLN
#2 PostWysłany: 16 Sty 2015 21:38 
Awatar użytkownika

Loty: 139
Kilometry: 164 580
niebieski
Coś ostatnio gęsto o tym temacie. Tutaj przynajmniej przedstawiony w zabawny sposób.

#3 PostWysłany: 16 Sty 2015 21:56 
Awatar użytkownika

Loty: 317
Kilometry: 619 201
niebieski
Mnie bardzo rozsmieszyła sytuacja na Ataturku, w czasie lotu powrotnego do WAW. Gdzie ja ze swoimi dwoma znajomymi, troche przysnelismy na lotnisku i przyznaje szczerze, ze na 3 osoby zajelismy -5 miejsc, ale komentarz innych Polaków piętnujący nas ( nie wiedzieli, ze ja nie spie i rozumiem po polsku) byłby na miejscu, gdyby nie to, że sami wpadli, ładnie już zrobieni i cichaczem z foliówki rozpijali sobie winka, prosto z butli, zakupione na bezcłówce przed gatem...
Niestety chyba takie typowe zachowanie nasze - hejtować innych, a samemu na swoje (moze nie haniebne, ale na pewno w pewien sposob zenujace) zachowanie nie patrzec.

#4 PostWysłany: 16 Sty 2015 22:31 

niebieski
Co jest zenujacego w piciu wina prosto z butli w plenerze? :mrgreen:
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 16 Sty 2015 22:36 
Awatar użytkownika

niebieski
dlugi_szmul napisał(a):

a czy ja powiedzialem, ze jest cos zenujacego w piciu wina w plenrze? Kurna nie wiem, ale wydaje mi się ,ze odniosłem sie do konkretnego zdarzenia:
czyli bycia zrobionym przed gejtem i zrobienia się już na "cacy" winem pitym albo w kiblu, albo z reklamówki przed owym gejtem, celem doprowadzenia się do upodlenia mają 50 lat na karku, narzekajac na wszystko dookoła, a nie mogąc się napić lampki wina, ew. dwóch albo i trzech bo trzeba być cebulakiem, tylko walić wino z gwinciora ukryte w reklamówce czy plecaku i popijania jak zulik.
No to jest dla mnie zenujace. Bo ja tak robiłem mając 20 lat, ale roznilem się jedną sprawa nie narzekalem na stan społeczeństwa jakie ono jest złe bo coś tam, jaki ten system jest do dupy bo coś tam...
dlugi_szmul lubi ten post.

#6 PostWysłany: 16 Sty 2015 22:49 
Awatar użytkownika

platynowy
Ja te winka waliłem na plaży w sopocie (wejście nr 23) w każdy piątek w wieku lat 15-16 ;)
ale wracając do filmiku, to okazuje się, że "bicie braw" podczas lądowania znane jest również po drugiej stronie atlantyku ;)

Image
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 16 Sty 2015 22:56 
Awatar użytkownika

niebieski
marcino123 napisał(a):
Ja te winka waliłem na plaży w sopocie (wejście nr 23) w każdy piątek w wieku lat 15-16 ;)
ale wracając do filmiku, to okazuje się, że "bicie braw" podczas lądowania znane jest również po drugiej stronie atlantyku
;)

Ale panowie trzeba rozróznic wiek i okoliczności. Nie widze niczego zdrożnego picia sobie winka na plazy, czy też w ogole za granicą m.in. MainUpfer, Schody Hiszpańskie, itp... Dla przyjemnosci bo słonko, bo piękne widoki, bo przyjemna atmosfera, ale robienie się na całego i walenie wina z reklamówki... w wieku 50 lat(ok nawet nie o wiek chodzi), ale narzekanie na współpasażerów to mi trochę zenadą i cebulactwem śmierdzi.

#8 PostWysłany: 16 Sty 2015 23:00 
Awatar użytkownika

platynowy
W pełni się zgadzam, że trzeba mieć pewne granicę i choć to mało popularne uważam, że pewien wiek zobowiązuje do przestrzegania pewnych standardów.
A już mniej parlamentarnie: nawalenie się przed wejściem na pokład lotu, jest po prostu niefajne.

Image
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 16 Sty 2015 23:54 

niebieski
Robaku napisał(a):
dlugi_szmul napisał(a):

a czy ja powiedzialem, ze jest cos zenujacego w piciu wina w plenrze? Kurna nie wiem, ale wydaje mi się ,ze odniosłem sie do konkretnego zdarzenia:
czyli bycia zrobionym przed gejtem i zrobienia się już na "cacy" winem pitym albo w kiblu, albo z reklamówki przed owym gejtem, celem doprowadzenia się do upodlenia mają 50 lat na karku, narzekajac na wszystko dookoła, a nie mogąc się napić lampki wina, ew. dwóch albo i trzech bo trzeba być cebulakiem, tylko walić wino z gwinciora ukryte w reklamówce czy plecaku i popijania jak zulik.
No to jest dla mnie zenujace. Bo ja tak robiłem mając 20 lat, ale roznilem się jedną sprawa nie narzekalem na stan społeczeństwa jakie ono jest złe bo coś tam, jaki ten system jest do dupy bo coś tam...

Przekonałeś mnie, jak wieś śpiewa i szeleści to nie ma rady :lol:
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości