Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Mukaczewo
#1 PostWysłany: 05 Maj 2026 09:54 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Niestety noclegi są tu ciut droższe niż we Lwowie (bezpieczniejszy region robi swoje), ale da się dorwać coś sensownego. Zwłaszcza na majówkę sporo było już zaklepanych, albo daleko od centrum, albo nie mieli dwóch łóżek.

Apartments Domovik on Beregovskaya 3

https://www.booking.com/Share-JA59qbF

https://maps.app.goo.gl/MEqnGMEfRbTcrX3Y8

Czysto, niedaleko centrum, 15–20 minut pieszo do dworca autobusowego i kolejowego. Mieszkanie jest dość duże i dobrze wyposażone — wszystko, co potrzebne na parę dni, jest na miejscu. Spokojnie może tam nocować 4–5 osób.

Jedyny minus dla mnie to fakt, że remont tego mieszkania wygląda, jakby robił go Bartosz Walaszek (czyli klimat trochę jak u Pana Wiesia lub Bogusław Łęcina). Kafelki nie były dobrze przyklejone do podłogi, więc przy chodzeniu po łazience lekko się ruszały, a sama podłoga miała miejscami takie „mini zagłębienia”.

Ale jak mawia klasyk: „Może i robimy ch**owo, ale kto robi dobrze? A cenę zaśpiewałem unijną”.

Mimo wszystko, szczerze polecam
 Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

Wczasy na Kos: tydzień z all inclusive w 4* hotelu za 2449 PLN 🌊☀️🍹 Wczasy na Kos: tydzień z all inclusive w 4* hotelu za 2449 PLN 🌊☀️🍹
Kawa na Manhattanie?☕ Leć do Nowego Jorku z Warszawy za 1960 PLN 🚕 Kawa na Manhattanie?☕ Leć do Nowego Jorku z Warszawy za 1960 PLN 🚕
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość