Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM PRZYPOMINAM, ŻE JEST TO OTWARTE FORUM I TAK JAK WY I JA, TEŻ PRACOWNIK BANKU MOŻE JE CZYTAĆ, NAWET TAKI SPECJALNIE ODDELEGOWANY, BY ŁATAĆ CO TRZEBA. MIŁEGO DNIA.

Od 20 lutego 2024 r. Bank Pekao S.A. oferuje karty kredytowe we współpracy z Miles and More

Posiadacze Karty Kredytowej z Żubrem zyskują:
- 1000 mil powitalnych po pierwszej transakcji kartą (mile powitalne pojawiają następnego dnia po zaksięgowaniu pierwszej operacji)
- Mile za transakcje – im wyższy pakiet karty, tym więcej mil Miles & More!
Pakiet Platynowy: 6 zł = 1 mila
Pakiet Złoty: 10 zł = 1 mila
Pakiet Standard: 20 zł = 1 mila
- Ochronę przed utratą ważności mil zgodnie z zasadami Miles & More

Bank nalicza mile za płatności w sklepach stacjonarnych i w internecie, wypłaty gotówki w bankomatach oraz za przelewy z karty.
Mile za operacje pojawiają się rano następnego dnia po zaksięgowaniu.

Kartę można dodać do google wallet i apple pay bez posiadania fizycznej karty - w aplikacji jest opcja pokaz dane karty (Nr. Karty, Ważność i Kod pojawia się w aplikacji).

Posiadacze Karty Kredytowej z Żubrem z Miles & More w Pakiecie Złotym i Platynowym dodatkowo mogą korzystać z bezpłatnej odprawy Business Check-in na lotnisku Chopina w Warszawie podróżując liniami lotniczymi PLL LOT.

Informacje na stronie banku: https://www.pekao.com.pl/klient-indywid ... ieram-mile

Jak sprawdzić ważność mil: pytania,1574,5236&p=1532690&hilit=JSON#p1532690

jeśli klikasz "spłać kartę" to jest limit nadpłaty 30%, jeśli zrobisz "zwykły przelew" to można więcej.

Można również samodzielnie zmienić limit karty dodatkowej. Posiadacz karty głównej musi zalogować się na swoje konto i wejść w zakładce "twoje produkty" w kartę dodatkową - tam kliknąć "..." (trzy kropki) i wejść w "zmień limit karty".

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4767 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213 ... 239  Następna
Autor Wiadomość
#4181 PostWysłany: 23 Cze 2024 18:58 

Loty: 128
Kilometry: 221 261
niebieski
Ja byłam 21 w banku a dzisiaj dostałam smsa, że kartę wysłali. Także warto spróbować, moim zdaniem.

🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN 🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN
Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN
#4182 PostWysłany: 23 Cze 2024 19:04 

Loty: 23
Kilometry: 54 104
Ja już założyłem konto i czekam na kartę. Dla przyśpieszenia kurier ma przywieźć kartę za 36 zł w 3 dni. Za późno doczytałem na forum, że można dorzucić online jako kartę płatniczą. Czas założenia konta z kartą kredytową to około 2 dni, ponieważ chwilę trwa zanim ZUS wyśle zaświadczenie o niezaleganiu. Jak jesteś klientem to pewnie w trakcie jednej wizyty albo online wszystko załatwisz.
 Profil Relacje PM off  

#4183 PostWysłany: 24 Cze 2024 00:41 

Washington napisał(a):
Czy karta dodatkowa jest widoczna w aplikacji właściciela karty głównej - czy tam podajemy numer M&M? Bo dziś pracowniczka banku stwierdziła że widoczna powinna być w aplikacji użytkownika karty dodatkowej - tyle że użytkownik nie ma aplikacji (a znając ten cudowny bank nie będzie możliwe jej założenie bez wizyty w banku ;) ). Ktoś pomógłby rozwiać wątpliwości?

Jest widoczna dla właściciela karty głównej jako odrębny produkt. Natomiast do M&M zarejestrować kartę musi posiadacz karty dodatkowej (i o ile nallczone mile za transakcje widać na tym produkcie tak mile powitalne zobaczy tylko posiadacz karty dodatkowej w swojej aplikacji). Karta dodatkowa chyba tylko w oddziale, taką przechodziłem ostatnio. nie znam innej ścieżki
 Profil Relacje PM off
Washington lubi ten post.
Washington uważa post za pomocny.

#4184 PostWysłany: 24 Cze 2024 13:27 
Site Admin

Ok, potwierdzam, karta jest widoczna dla właściciela ale dodać numeru miles&more nie mogę, musi zrobić to posiadacz karty. Tyle że w oddziale jak wyrabialiśmy kartę to nic o tym nie wspomnieli i posiadacz nie ma dostępu do aplikacji.. próbuje założyć konto darmowe przez internet by mieć dostęp, ale wyrzuciło jakiś błąd (pewnie dlatego że jest założona karta klienta już tylko bez żadnych dostępów), także pewnie skończy się na ponownej wizycie w banku :/

#4185 PostWysłany: 24 Cze 2024 13:51 

niebieski
I to zapewne niejednej ;)
 Profil Relacje PM off  

#4186 PostWysłany: 24 Cze 2024 14:57 
Awatar użytkownika

srebrny
Washington napisał(a):
Ok, potwierdzam, karta jest widoczna dla właściciela ale dodać numeru miles&more nie mogę, musi zrobić to posiadacz karty. Tyle że w oddziale jak wyrabialiśmy kartę to nic o tym nie wspomnieli i posiadacz nie ma dostępu do aplikacji.. próbuje założyć konto darmowe przez internet by mieć dostęp, ale wyrzuciło jakiś błąd (pewnie dlatego że jest założona karta klienta już tylko bez żadnych dostępów), także pewnie skończy się na ponownej wizycie w banku :/
@Washington - polecam najpierw zadzwonić do banku ( tj. do lokalnego oddziału w którym byłeś) bo czasami zdalnie na tym etapie mogą pewne rzeczy odblokować, bez konieczności wizyty w banku.
 Profil Relacje PM off

#4187 PostWysłany: 24 Cze 2024 15:05 
Site Admin

Apke udalo sie zainstalowac ale karta mimo ze widoczna u wlasciciela nie jest widoczna u posiadacza. Czyli infolinia

#4188 PostWysłany: 24 Cze 2024 17:24 
Awatar użytkownika

złoty
@Washington, ja mam dokładnie to samo...

Dzwoniłem na infolinię, nie można tego tak załatwić, bo właściciel karty musi podpisać umowę o prowadzenie bankowości internetowej, a jeśli tego nie zrobił przy zakładaniu karty dodatkowej, to kolejna wycieczka do oddziału.

Szkoda, że pracowniczka nie wspomniała o tym ani słowa przy zakładaniu karty, ale czego się spodziewać, skoro musiała dzwonić do centrali o pomoc jak w ogóle zakłada się kartę dodatkową :roll:
 Profil Relacje PM off

#4189 PostWysłany: 25 Cze 2024 16:41 

Loty: 12
Kilometry: 62 544
niebieski
Pytanie do osób mających KK w Pekao i nie mających tam konta. Po jakim czasie po przelewie na konto karty pojawiła Wam się ta spłata? Minęły już 24h (3 pełne księgowania) i nadal nie widzę śladu wpływu...

Numer konta sprawdzałem i na umowie i w apce. Zgadza się.

Ps. Po moich przejściach z kanałami komuniakcji Pekao wolę najpierw zapytać tutaj ;)

Zapraszam również na profil facebookowy: https://www.facebook.com/seetheworld89/
 Profil Relacje PM off  

#4190 PostWysłany: 25 Cze 2024 16:43 

złoty
Jutro kochanieńki

Wyslane z telefonu przez Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#4191 PostWysłany: 25 Cze 2024 17:31 

zwykle sie to pojawia popoludniu kolejnego dnia
 Profil Relacje PM off  

#4192 PostWysłany: 25 Cze 2024 20:27 
Awatar użytkownika

srebrny
Dzień po księgowaniu u nich. Czyli jak wyślesz 1. dnia po południu, 2. się zaksięguje u nich, a 3. po południu będzie to widoczne w aplikacji. To w najgorszym scenariuszu.
Jak wyślesz przelew do południa to powinno być następnego dnia widoczne.
 Profil Relacje PM off  

#4193 PostWysłany: 26 Cze 2024 11:47 
Awatar użytkownika

A próbował ktoś z was zmiany konta M&M przypisanego do karty pekao?

Przykładowo chciałbym przepiąć naliczanie mil na kartę partnerki na jakiś czas. Po jakimś czasie z powrotem połączyć ze swoją kartą M&M.
 Profil Relacje PM off  

#4194 PostWysłany: 26 Cze 2024 11:57 
Awatar użytkownika

Loty: 430
Kilometry: 743 690
niebieski
Ja próbowałam i na infolinii powiedzieli że niedasię
 Profil Relacje PM off  

#4195 PostWysłany: 26 Cze 2024 12:08 
Awatar użytkownika

Loty: 509
Kilometry: 981 752
złoty
@maginiak Ale próbowałaś w systemie? Czy jak?
Ja na samym początku się pomyliłam i przypięłam kartę męża do swojego konta. Zrobiłam więc "rezygnację z programu" i ponownie się zapisałam ze swoją kartą. Wszystko zadziałało poprawnie.
2 ludzi lubi ten post.
4 ludzi uważa post za pomocny.

#4196 PostWysłany: 26 Cze 2024 12:31 
Awatar użytkownika

O właśnie o tą informację mi chodziło. Dziękuję. Też sobie popełnię podobną pomyłkę :)
 Profil Relacje PM off  

#4197 PostWysłany: 26 Cze 2024 12:36 

HON fly4free
Pytanie jest, czy pozwolą ci "pomylić się" dwukrotnie.
 Profil Relacje PM off  

#4198 PostWysłany: 26 Cze 2024 13:10 
Awatar użytkownika

Loty: 430
Kilometry: 743 690
niebieski
@elwirka nie w systemie nie próbowałam, dzwoniłam tylko a że jakoś bardzo mi nie zależało to nie drążyłam tematu
 Profil Relacje PM off  

#4199 PostWysłany: 26 Cze 2024 13:35 

Czy ktoś ostatnio zamawiał kartę i już ją fizycznie otrzymał?
Ja 11 czerwca dostałem info, że wysyłają moją kartę, ale nie ma jej do tej pory.
W apce jest, ale nie aktywowałem, bo nie wiem kto na poczcie się nią bawi.
Przesyłka teraz faktycznie trwa ponad 2 tygodnie ???
 Profil Relacje PM off  

#4200 PostWysłany: 26 Cze 2024 13:38 

złoty
Tak

Wyslane z telefonu przez Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4767 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213 ... 239  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości