Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Paź 2014 15:34 

Cześć, szukałem dosyć długo i chyba nie znajdę. Znalazłem jakie są bilety na transport publiczny w Mediolanie i z tego co widzę, to na strefy podmiejskie można kupić bilet kumulacyjny, który kosztuje tyle co "urban ticket" + opłata za strefę.

Czyli np.: U* + 1 e ½ Zones 120 minutes from stamping = 3.10 €.

Tylko że w żaden sposób nie mogę znaleźć mapy tych stref, a próbuję oszacować koszt przejazdu. Szukałem na stronie oficjalnej przewoźnika, niestety jest mapa transportu ale bez zaznaczonych stref. Ktoś może pomóc?

Podróż życia 🌍 Dookoła świata 😎 Irlandia, Nowa Zelandia, Polinezja Francuska i Kalifornia za 5451 PLN 😱✈️ Podróż życia 🌍 Dookoła świata 😎 Irlandia, Nowa Zelandia, Polinezja Francuska i Kalifornia za 5451 PLN 😱✈️
Egipt kusi luksusem i wysokimi temperaturami 🌊🏖️ Tydzień w 4* hotelu z all inclusive przy plaży za 2699 PLN ☀️ Egipt kusi luksusem i wysokimi temperaturami 🌊🏖️ Tydzień w 4* hotelu z all inclusive przy plaży za 2699 PLN ☀️
#2 PostWysłany: 11 Paź 2014 20:14 

Witam
Według mnie musisz ustalić cenę biletu po miejscowości wykaz tu link http://www.atm.it/SiteCollectionDocumen ... lativi.pdf
np. miasteczko Bresso ( in superfice) to zona U + ½ Zona ważna 90 min. 1,90 € a Bresso ( via Sesto M1 tj. skorzystasz z metra czerwonego przystanek końcowy Sesto 1 Maggio znajduje się poza strefą limite tariffa urbana) to zona U + 1 Zona ważna 105 min.2,50 € Dla obydwóch jest area piccola tj. całodzienny wynosi € 5,80
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości