Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 312 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Autor Wiadomość
#301 PostWysłany: 12 Sie 2025 19:07 
Awatar użytkownika

srebrny
sanchopan napisał(a):
Czyli jakby marokański Bareja z Misiem z tymi radarami - no ale ważne jest to, co piszecie. Dziękuję :)

Jest dokładnie odwrotnie 😂 Oni się tam nie bawią w jakieś ćwiczenia refleksu z suszarką albo wysyłanie listów na Berdyczów. Ot, stoi radar w miejscu X spięty chyba z jakimś systemem, do którego podpięty jest też policjant w miejscu X+Y km, oczekujący z ładnym zdjęciem i wypisanym mandatem. Płatność na miejscu i miłej drogi. Przynajmniej w moim przypadku tak było.

PS Jak nie ma OkMobility, to agadirskie Wheego jest bardzo ok. 5 minut spacerem od lotniska.

Poszukaj słońca w Egipcie ☀️🌴 4* hotel z all inclusive i prywatną plażą za 1833 PLN 🌊🏝️ Poszukaj słońca w Egipcie ☀️🌴 4* hotel z all inclusive i prywatną plażą za 1833 PLN 🌊🏝️
Świąteczny city break w Rzymie 🎄🏛️ Loty z Warszawy i 4⭐️ hotel za 949 PLN 🎅 Świąteczny city break w Rzymie 🎄🏛️ Loty z Warszawy i 4⭐️ hotel za 949 PLN 🎅
#302 PostWysłany: 12 Sie 2025 19:46 

niebieski
555 EUR/7 dni - zabija ceną. :lol:
 Profil Relacje PM off
benedetti lubi ten post.

#303 PostWysłany: 18 Sie 2025 12:47 
Awatar użytkownika

niebieski
-- 18 Sie 2025 11:39 --

Ktos korzystal z wypozyczalni locationautomorocco ?

Potrzebuje dwa auta wynajac w agadirze. DiscoverCars pokazuje jako najlepsza opcje z oceną 8.8. Ale na mapach google nie znajduje tej wypozyczalni na tym lotnisku.

Ktos korzystal? wie cos wiecej?

-- 18 Sie 2025 11:47 --

.

Załączniki:
1299 Aug. 18 12.42.jpg
1299 Aug. 18 12.42.jpg [ 68.31 KiB | Obejrzany 390 razy ]

#304 PostWysłany: 18 Sie 2025 13:36 

niebieski
Bo biuro jest 2 minuty jazdy zaraz gdzieś poza lotniskiem. Masz tam meet & greet z lokalnym Ziomalem.
 Profil Relacje PM off  

#305 PostWysłany: 18 Sie 2025 13:51 
Awatar użytkownika

niebieski
-- 18 Sie 2025 12:51 --

masz jakies doswiadczenia z tą firmą? wiesz jak ja znalezc na mapie?

-- 18 Sie 2025 12:56 --

Chyba znalazlemn-niestety opinie kiepskie

Załączniki:
1300 Aug. 18 13.55.jpg
1300 Aug. 18 13.55.jpg [ 85.51 KiB | Obejrzany 366 razy ]

#306 PostWysłany: 11 Wrz 2025 01:13 
Awatar użytkownika

niebieski
-- 10 Wrz 2025 23:16 --

ostatnie pare osób polecało wheego a ta wypozyczalnia ma ocene 1.8/5 w agadirze.

ja ciagle szukam wypozyczalni na 10dni na grudzien podobnie jak @sanchopan

popularne wyszukiwarki polecają wiele wypozyczalni od 400zl ale wiekszosc ma sporo komentarzy o próbach scamu (nie przechodzi karta, wykup pelne ubezpuiecznie)
Te sprawdzone jak EUROPCAR zaczynaja ceny od 1000.

Mam VIsa Infinite wiec troche wywalone ale nie chce mi sie z nimi szarpac. POtrzebuje dwa auta. Polecicie cos?

-- 11 Wrz 2025 00:13 --

moze sie komus przyda-europcar ma bardzo dobra ocene 4,7/5 i jest na lotnisku. Na bookingu jest w cenie okolo 800zl za 10dni sandero ale jest firma Kaddy by EUROPCAR i jesto 100zl taniej fiat tipo przez discovercars i to wzialem. Depozyt okolo 6k. To jest podmarka eurpcar i obslugiwana jest przez ta sama osobe wtym samym okienku wiec powinno byc legitnie.
sanchopan lubi ten post.

#307 PostWysłany: 11 Wrz 2025 13:45 
Awatar użytkownika

srebrny
@tommmik Bierz jednak poprawkę na to, że generalnie większość komentujących negatywnie wypożyczalnie w internecie nie ma pojęcia, o czym pisze. Jasne, że nie wszyscy - ale z mojego doświadczenia to jednak większość. Kazali mieć kartę, kazali mieć kredytówkę, mieć kk z limitem X, kk na kierowcę, a nie jego owcę itd. A to dopiero etap karty 😂 No i potem z opcji "jestem jełopem" lub "oszukujo" naturalnie wybierają bramkę nr 2.

Uwaga generalna, nie jakiś szczególny głos za Wheego/Europcarem. Chyba że Goldcar. Goldcar to scam 😂

#308 PostWysłany: 11 Wrz 2025 21:55 
Awatar użytkownika

niebieski
pewnie jednak jak czytam komentarze to wiekszosc z tych tanszych wypozyczalni zajmuje sie scamem. Jestem ostrozny poniewaz sam zostalem tak oszukany w turcji. Koles stwerdzil ze moja KK nie przechodzi jako zastaw, kolejna tez nie, oraz karta mojej kobiety tez nie. Jedyne wyjscie to dokupienie pelnego ubezpieczania czyli podwojenie kosztu wynajmu.
Wole juz zaplacic wiecej niz walczyc z kims na lotnisku o auto.

#309 PostWysłany: 11 Wrz 2025 22:14 

srebrny
Może byś jednak postarał się pisać w miarę poprawnie po polsku, bo aż oczy bolą od czytania.
 Profil Relacje PM off  

#310 PostWysłany: 11 Wrz 2025 22:28 

Wynajmowałem na tydzień w Medusa rent a car . Renault clio 50 000km dieselek. dwuletnie auto trochę porysowane ,ale stan techniczny b .dobry. Formalności bardzo szybkie i bezproblemowe. Dowóz do biura 2 minutki busem po telefonie, że już się jest na lotnisku. Można polecić
 Profil Relacje PM off  

#311 PostWysłany: 11 Wrz 2025 23:22 

srebrny
@tommmik no niestety, tak już czasem jest. Jedni do tego podchodzą ze spokojem i mają to w D, a inni nie chcą w ogóle takich sytuacji i lepiej wtedy dopłacić (dla świętego spokoju i udanych wakacji). Sam się tym nie przejmuję i ze dwa lata temu pokłóciłem się z gościem w Miami, bo próbował mnie naciągnąć na depozyt 3k USD, a w umowie miałem 1k USD (firma SCAM - HDC Rent a Car). Ostatecznie poprosiłem o odwiezienie na lotnisko oraz od razu zadzwoniłem do pośrednika o zwrot za rezerwację.
Jeśli ktoś nie potrafi pobrać pieniędzy z 3 KK, to bym zrobił dokładnie to samo. Od razu dopytam, czy w Turcji to czasem nie był GoldCar? Jeśli tak, to trafiłeś najgorzej jak mogłeś.
Wheego sam tutaj opisywałem i święci nie byli, ale też nie było żadnego problemu. Z tego co wiem @kameander też z nich korzystał i problemu również nie było.
 Profil Relacje PM off  

#312 PostWysłany: 12 Wrz 2025 01:15 
Awatar użytkownika

srebrny
@tommmik No i bardzo dobrze zrobiłeś - jeśli dzięki temu będziesz mieć spokój i udany wyjazd, to warto było za to dopłacić i tyle. Każdy powinien robić, co dla niego najlepsze - dlatego napisałem, że to uwaga ogólna, a nie do tego konkretnego przypadku.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 312 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość