Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Sie 2014 09:32 

Zbanowany
Witam,

Od jakiegoś czasu myślę o Maroku, nie ukrywam, że nawet chciałam zabukować bilet. Lecz z powodu niezdecydowania pewnej bliskiej osoby musiałam na razie odłożyć ten plan na nieokreslony termin. Chciałabym zebrać ekipę (2-5 osób) na 11-14 dniowy pobyt w tym niezwykle pięknym kraju. Preferowane różne miejsca przylotu i wylotu, najlepiej by to był Ryanair ze względu na bagaż. Znalazłam loty za ok. 400 zł. W-wa, Kraków, Gdańsk, Katowice, Wrocław. Jeżeli chodzi o lotniska w Maroku, to najlepiej by był to Fez, Marrakesz, Tangier, Casablanka.
Agadiru i Wadżdy nie biorę pod uwagę, bo wiadomo że tam prawie nic nie ma i byłaby to strata czasu.

Wylot z Polski po 7.11 , a powrót może być przed 27.11, zależy kto i gdzie preferuje. Noclegi na CS i w hostelach. Zależy mi na tym, by wyprawa była niskobudżetowa, w końcu to nie jest drogi kraj. Fajnie byłoby, by jak najwięcej zwiedzać, ale to nie znaczy, że wszystkie zakątki trzeba zaliczyć bo wiadomo, że czasu nie starczy na nie. Nie mam także nic przeciwko zostaniu na kilka dni po powrocie z Maroka w jakimś mieście europejskim, z którego można wylecieć do PL.

Coś o sobie. Mam 26 lat, trochę podróżuję, jak tylko czas mi pozwala na to. Jestem sympatyczna, kocham przygody i mam różnorodne zainteresowana. Jak na razie wystarczy ; )

Ktoś chciałby dołączyć do mnie ? Jeśli macie jakieś sugestie czy pytania, to śmiało.
 Profil Relacje PM off  

Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt
⭐⭐⭐⭐ all inclusive na Zakintos za 2497 PLN 👙👣🌊🏖️ ⭐⭐⭐⭐ all inclusive na Zakintos za 2497 PLN 👙👣🌊🏖️
#2 PostWysłany: 20 Sie 2014 08:29 

Cześć,

Mam podobny problem ze swoimi znajomymi (brak zdecydowania, tudzież brak funduszy), ale zdecydowałem się już zabukować bilety. Lecę z Krakowa 17.10 do Madrytu, tam spędzam weekend i wylatuję 20.10 do Rabatu. Powrót 07.11 z Marrakeszu przez Madryt do Krakowa. Cały trip to 3 tygodnie i termin nieco wcześniejszy, ale jeżeli możesz zmienić swój harmonogram to zapraszam :) Niestety najpierw zabukowałem bilety, a dopiero teraz zaczynam szukać towarzyszy ;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Sie 2014 19:07 
Awatar użytkownika

Loty: 367
Kilometry: 570 014
platynowy
A może odrobinę zmienicie plany i dołączycie do styczniowej wyprawy : maroko-puchar-narodow-afryki-2015-kms-xii-2014r,1497,48307 ? :) Nie szukamy na siłę kibiców, a osób chcących przeżyć fajną przygodę.

Image
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Wrz 2014 19:10 

Witam
Dzis kupilem bilety:
gdansk londyn
londyn rabat

rabat londyn
londyn gdansk

Jestesmy para 30 latkow, wylot 11 listopada, powrot 25 do Londynu, 26 rano powrot do PL.

Zapraszam do kontaktu.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Wrz 2014 10:09 

hah, mam za malo postow zebym mogl Ci odpisac na privie ;) podaj mi swoj fb w wiadomosci to odpowiem na wszystko:)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 05 Wrz 2014 11:08 

Zbanowany
Witam,

W dalszym ciągu szukamy jeszcze czwartego towarzysza. W planie jest wynajęcie samochodu, 14 dniowa i niskobudżetowa wyprawa, dużo atrakcji do zobaczenia. Ktoś jest jeszcze zainteresowany ?
 Profil Relacje PM off
Monty lubi ten post.

#7 PostWysłany: 05 Wrz 2014 13:11 

ja bym się chętnie wybrał, niestety termin listopadowy 7 -27.11 raczej odpada w moim przypadku :(
Wylot po 21 jedynie w moim przypadku wchodzi grę bądź zupełnie inny termin..

#8 PostWysłany: 06 Wrz 2014 19:45 

Ja ponawiam chęć spotkania 19-21.11 jestem w Marrakeszu.
Wcześniej "brykam" po Italii i z Bergamo wylatuję do Afryki
 PM off  

#9 PostWysłany: 05 Paź 2014 15:48 
Awatar użytkownika

witam!
wraz z koleżanką będziemy w Maroku w I-wszej połowie listopada, a dokładniej 10.11-15.11.
Lądujemy w Fezie, wylot z Rabatu.
Jeśli jest tutaj ktoś, kto będzie w tym terminie w ww.miastach (lub ok. 13/14.11 w Marakeszu) - zapraszam do kontaktu. Szukamy kogoś, kto razem z nami zechce zwiedzać ww.miasta i przetransportować się między poszczególnymi punktami.
Pozdrawiam! :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość