Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Cze 2015 10:24 

Cześć szukam chętnych na 2 tygodniowego tripa do Kuala Lumpur i okolica bądź Bangkok i okolice - październik/listopad.

Kuala Lumpur od 12 do 24 października za 1990. Promocja Turkish Airlines jest do 15 czerwca więc kto chętny to pisać na bieżąco i kupujemy bilety :)

Inne miejsce w Azji - temat otwarty :)

Pozdrawiam :)

Ostatnio edytowany przez Abcn, 14 Cze 2015 18:09, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️ W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️
Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️ Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️
#2 PostWysłany: 07 Cze 2015 13:05 

Cześć, byłbym zainteresowany, chciałbym zobaczyć również Bali :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Cze 2015 13:39 

Loty: 20
Kilometry: 67 605
niebieski
Tez lecimy w tym terminie, wybralismy Ubud na Bali i Lombok (start i powrot z Kuala Lumpur), pogodowo powinno byc najlepiej no i jeszcze tam nie bylismy :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 07 Cze 2015 13:41 

@aviel, możesz podać więcej informacji? Bo jestem na etapie poszukiwań :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 07 Cze 2015 14:04 

Loty: 20
Kilometry: 67 605
niebieski
Hej. Planowalam trase pod pogode. Tajlandia odpada tylko polnoc pogodowo ok (Bangkok Chiang Mai), Malezja wsshodnie wybrzeze odpada - monsun, zachodnie tak sobie. Wiec wybralismy Indonezje, w ktorej nie bylismy jeszcze. Ale gdyby to byla moja pierwsza podroz do Azji to polaczylabym Kambodze lub Wietnam z Bali. Ceny Air asia jeszcze za wysokie, tak na marginesie. Zauwazylam ze zmienili troche polityke cenowa i teraz najlepsze ceny sa na miesiac-dwa przed wylotem. My bedziemy w KL 3 dni (uwielbiam to miasto!) a potem Ubud i Lombok gdzie wynajelam domek na plazy w Kuta. Prywatny wolnostojacy dom. I powrot z Lombok do KL.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 07 Cze 2015 14:14 

Zazdroszczę :D Ja aktualnie szukam współtowarzyszy na październik / listopad, kierunek to oczywiście Azja, podoba mi się połączenie Kuala Lumpur z Bali, może są tutaj jakieś zainteresowane osoby, jest czas do 15 czerwca na bileciki w dobre cenie :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 09 Cze 2015 08:45 

Hej,
Chętnie bym dołączyła do podróży, proszę o kontakt! :)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 14 Cze 2015 14:51 

Siema. Jestem zainteresowany wyjazdem. Jeśli nadal szukasz szukasz chętnych proszę o wiadomość na priv :)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 15 Cze 2015 18:31 

Loty: 35
Kilometry: 107 187
niebieski
Ja mam cały październik wolny i szukam kogoś z Krakowa lub okolic w wieku do 30 lat kto by chciał poleciec ze mną w tamtym kierunku :)

#10 PostWysłany: 25 Cze 2015 14:21 

Loty: 29
Kilometry: 49 708
Hej, Z żoną będziemy w KUL 16.X, a 29.X may powrót. Nie mamy jeszcze konkretnych planów. Jeśli macie jakieś ciekawe opcje w tym czasie, bądź szukacie towarzyszy zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 27 Cze 2015 22:08 

Cześć, szukam współtowarzyszy na wyjazd do Tajlandii - szczegóły do uzgodnienia - mój lot 13-30/11 WAW-Bankgkok, kontakt lime66@onet.pl :P
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość