Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 351 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Majorka - nocleg
#21 PostWysłany: 24 Sty 2012 20:40 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
suszek napisał(a):
temat odswiezam, moze sa jeszcze jakiej nowe sugestie ? btw. przy okazji jak wygladaja koszty wynajęcia samochodu na miejscu ??

W pazdzierniku 2010 placilem 9 eue/dzien za smarta (dostalem fieste) przez www.doyouspain.com
Moge polecic nocleg http://www.booking.com/hotel/es/carmen-playa.pl.html pokoj dbl HB kosztowal 30eur/noc :)
 Profil Relacje PM off  

W😲W❗ Loty do Apulii w supercenie 168 PLN 🔥 Mnóstwo dostępnych terminów 💚🤍❤️ W😲W❗ Loty do Apulii w supercenie 168 PLN 🔥 Mnóstwo dostępnych terminów 💚🤍❤️
Wietnam na bogato 💎🤩 8 dni w Da Nang w luksusowym 5* Wyndham Golden Bay ze złotym basenem za 3762 PLN💛😱 Wietnam na bogato 💎🤩 8 dni w Da Nang w luksusowym 5* Wyndham Golden Bay ze złotym basenem za 3762 PLN💛😱
#22 PostWysłany: 24 Sty 2012 21:12 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
dzieki za odp. a jak wyglada sytuacja z paliwem ? ok . ile km zrobiles ?;) sorki ze szczegolowe pytanka
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 24 Sty 2012 21:16 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
suszek napisał(a):
dzieki za odp. a jak wyglada sytuacja z paliwem ? ok . ile km zrobiles ?;) sorki ze szczegolowe pytanka

Ponad 600km, dotankowalem na trasie kilka litrow, oddalem pusty bak. Za benzyne policzyli podobnie jak cena na stacjach.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 16 Lut 2012 20:53 
Awatar użytkownika

niebieski
Czy koś może jeszcze coś polecić-blisko lotniska : )

#25 PostWysłany: 16 Lut 2012 21:08 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Pawel_T napisał(a):
suszek napisał(a):
temat odswiezam, moze sa jeszcze jakiej nowe sugestie ? btw. przy okazji jak wygladaja koszty wynajęcia samochodu na miejscu ??

W pazdzierniku 2010 placilem 9 eue/dzien za smarta (dostalem fieste) przez http://www.doyouspain.com
Moge polecic nocleg http://www.booking.com/hotel/es/carmen-playa.pl.html pokoj dbl HB kosztowal 30eur/noc :)

Październik 2011, auto brałem w doyouspain.com auto 54e za 5 dni (chyba już nie pamiętam)
rezerwowałem smarta, dostałem opla corse (na liczniku 29tyś) ja zrobiłem około 1100 km
Cały bak 78e płatne przy wynajęciu + 25e do tankowane na trasie.
Za hotel płaciłem około 100ł za 2 osoby, opcja HB.

całe info mam na blogu ;)

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 16 Lut 2012 21:40 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzięki.
Niestety nie mam prawa jazdy, a lecę tylko z 3 letnim synem :mrgreen:
Nie da się w tym hotelu zarezerwować miejsca-patrzyłam przez różne wyszukiwarki, może remont?
Inne propozycję :D

Czytałam blog-fajny :)

Ostatnio edytowany przez dorota.sz, 16 Lut 2012 21:43, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 16 Lut 2012 22:07 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzięki Don Juan fajny, ale trochę daleko od lotniska : ((

#28 PostWysłany: 16 Lut 2012 23:28 

A ja mam takie pytanie... przepraszam, że tutaj, ale nie za bardzo wiedziałem gdzie to zamieścić :p

Jak jeśli w ogóle można wyszukiwać na booking.com hoteli z all inclusive w cenie noclegu albo hb? Chodzi mi o to czy można tak zaznaczyć żeby właśnie np na Majorce wyświetlały mi się tylko hotele z opcją all albo hb w noclegu? A jeśli nie to czy znacie może jakąś stronę, która takową możliwość daje?

Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 17 Lut 2012 00:25 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
abuk190 napisał(a):
A ja mam takie pytanie... przepraszam, że tutaj, ale nie za bardzo wiedziałem gdzie to zamieścić :p

Jak jeśli w ogóle można wyszukiwać na booking.com hoteli z all inclusive w cenie noclegu albo hb? Chodzi mi o to czy można tak zaznaczyć żeby właśnie np na Majorce wyświetlały mi się tylko hotele z opcją all albo hb w noclegu? A jeśli nie to czy znacie może jakąś stronę, która takową możliwość daje?

Pozdrawiam.

na booking.com raczej nie
takie opcje masz na http://www.hotels4u.com lub http://www.alpharooms.com/

dorota.sz
jeżeli chodzi o bliskość lotniska to szukaj w rejonie s'Arenal

tutaj masz hotele znaleziony przy pomocy hotels4u.com
http://www.hotels4u.com/area/c-an-pastilla-hotels.aspx

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 17 Lut 2012 15:08 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzięki za wszystkie podpowiedzi : )

#31 PostWysłany: 17 Lut 2012 20:22 
Awatar użytkownika

niebieski
Co sądzicie o tym hotelu-czy ktoś z Was był w nim ?
http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g580295-d259302-Reviews-Roc_Leo_Hotel-Can_Pastilla_Majorca_Balearic_Islands.html

#32 PostWysłany: 18 Lut 2012 00:49 
Awatar użytkownika

niebieski
Dziękuję-już się cieszę, że w maju tam będę :D :D

#33 PostWysłany: 19 Lut 2012 21:04 

Doradźcie proszę odnośnie rezerwacji hotelu na Majorce. Bilety mamy w terminie od 10 lipca na 2 tygodnie. Od paru dni szperam po różnych stronach w poszukiwaniu hotelu. Wstępnie zrobiłam rezerwację na booking.com, na 11 dni na wschodnim wybrzeżu -apartament bez wyżywienia za 625E i na 3 dni hotel z HB blisko lotniska za 240E.
Sprawdzam dalej ponieważ nie wiem czy to są dobre ceny i czy jest to dobry czas na rezerwacje?
Czy czekać jeszcze na tzw. okazję? czy rezerwować z tego co teraz jest na innych stronach? co wiąże się w większości z opłaceniem z góry.
Piszę rezerwować myśląc o innym hotelu na te 11 dni, bo wolałabym jednak z wyżywieniem.
Szukam hotelu 2,3* z basenem (wyjazd z dziećmi) najlepiej na wschodnim wybrzeżu,północy ale niekoniecznie.
No i odnośnie dzieci też mam pytanie. Jak myślicie czy mogę zrobić rezerwacje pokoju dla trzech dorosłych osób?, gdzie nasz skład to 2+2 (3,7lat). Generalnie nie jest nam potrzebny pokój z czterema łóżkami.
Będę wdzięczna za wszelkie sugestie :)
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 19 Lut 2012 21:42 

anita2805: Jedziemy z dziećmi 3 lata i 7 lat , z tym że wylot tydzień później :P Gdy szukałam hotelu, to za 3 letnie dziecko też chcieli dopłatę. Nawet przy noclegu z rodzicami. Miałam już wstępnie wybrany jakis hotel, potwierdziłam potencjalną cenę telefonicznie, ale jak znalazłam go na youtube ( pamiątkowy film wczasowiczów) to mi się odechciało :roll: Ostatecznie zdecydowaliśmy się wynająć mieszkanie dwupoziomowe 120 metrowe, wyposażone maksymalnie we wszystko, przy plaży. koszt mieszkania dla 8 osób to 800 EUR za 2 tygodnie. 100 wpłaciliśmy teraz. Tu masz mieszkania, domki letniskowe i apartamenty http://www.homelidays.co.uk/EN-Holidays ... ist_r2.asp

a ja mam do ciebie pytanie, lecicie w takim składzie jak my, planujecie wynająć auto ? Jeżeli tak, to jak rozwiązujecie kwestie fotelików? koszt siedziska dla 7 latki to u nas 12 zł w markecie, a wynajęcie auta z siedziskiem na Majorce to nawet ... 70 EUR więcej. Najtaniej wyszło 25 EUR, ale wtedy samo auto kosztowało 50 więcej :roll:
Siedzisko za 12 zł zabieramy więc ze sobą i zostawimy na miejscu, ale cały czas mamy dylemat jak rozwiązać kwestię fotelika dla 3 latki :evil:
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 19 Lut 2012 21:57 

niebieski
Hej, gdzie jest jakiś kupon zniżkowy na resorthoppa? Przydałby mi się bardzo - ktoś wyżej wspominał ale za Chiny nie umiem wykopać.
Z góry dzięki.
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 19 Lut 2012 22:16 

Penelopa : teraz dopiero zauważyłam, że chyba mi sie rączka omsknęła na klawiaturze i synka o rok odmłodziłam ;) Nasz zestaw to 2+2 (4 i 7) :)
O samochodzie oczywiście myślimy i na pewno będziemy wynajmować na pierwsze 4,5 dni (z lotniska, aby mieć już też z głowy transport do hotelu) i może na 2,3 dni na koniec. O fotelikach to szczerze jeszcze nie myślałam, ale pewnie to zrobię :) W zeszłym roku byliśmy na Fuertawenturze i nie było problemu, że dzieciaki jeździły tylko na siedziskach.

Skąd wylatujecie?
I jeśli możesz podpowiedz na jaką miejscowość się zdecydowaliście? Bo ja z tym to jeszcze też mam na razie problem.
O apartamentach myślałam, między innymi z racji obniżenia kosztów, ale moje dzieciaki jak jest hasło "wyjazd na wakacje" to pierwsze pytanie z ich strony jakie pada to : "a czy bedzie tam basen?". No i jest mały dylemat :? Nie bardzo chcę ich rozczarować. A po drugie chyba wolałabym wziąć troche skromniejszy hotel, ale jednak z jakimis posiłkami i odpącząć trochę od kuchni. Nie myślę tu o wielkich gotowaniach, ale wiadomo, że śniadania czy kolacje to w takiej sytuacji raczej sie samemu przygotowuje. No, ale i tej opcji definitywnie nie odrzucam ;)
Dzięki za stronkę zaraz ją sobie przejrzę :)
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 20 Lut 2012 21:57 

niebieski
Zrób symulacje rezerwacji na resorthoppa i wycofaj sie -przyślą ci kod zniżkowy na 10 %
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 26 Lut 2012 17:31 

Czy ktos sie moze wypowiedziec jak jest z tanimi hotelami, ktore oferuja all inclusive, czy jest to faktycznie oplacalne, czy jedzenie bedzie niejadalne? Czy jedynym rozsadnym i zywym miejscem beda okolice Palmy (czesto im dalej od palmy to standard w danej cenie sie zwieksza) czy nie ma to az takiego znaczenia? Czy moze ktos polecic jakis hotel allinclusive w rozsadnej cenie? Dziekuje.
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 27 Lut 2012 21:40 

Hej.

Właśnie zamówiłem 2 hotele na H4U - 2+2 (10 i 6 lat). Lecimy 5-19 lipca z Magdeburga. Jeśli chodzi o ceny (oba hotele są na wschodzie - Callas de Mallorca) dałem w sumie 769£ za 11 dni All Inclusive.

Samoa Hotel - bylem tam 2 lata temu i dlatego wracam :) za 6 dni 424£ - blisko plaża, animacje po polsku (2 lata temu były dziewczyny ze Sky Club'u). Z cennika wynika, że im wcześniej tym taniej, cena zmienia się praktycznie z każdym dniem pobytu. Nie mam tu na myśli daty rezerwacji ale datę pobytu: początek lipca jest sporo tańszy jak 2 dekada. 2 lata temu jechałem tam taksówką za 50E.

Canarios Park Hotel - zdecydowała cena i ciekawe opinie na TripAdvisor. Teraz szukam czegoś na ostatnie 3 dni blisko Palmy bo mamy tam jeszcze kilka rzeczy do odwiedzenia (Akwarium itp.) Rodzinom z dziećmi (i nie tylko) polecam wizytę w Marineland.

#40 PostWysłany: 14 Mar 2012 15:13 

Hej!
Jest nas dość dużo i ciężko znaleźć mi jakieś sensowne loku. Przeglądałam już większość stron, próbowlam użyć miliona kodów ale nie moge sobie z tym poradzić - potrzebuje noclegu dla 10 osob w dniach 22.04-29.04 Najlepiej do 350 zł za osobe no i w miejscowości el Arenal...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 351 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość