Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Majorka
#1 PostWysłany: 11 Lip 2010 17:57 

Hej,

Jestem nowy na forum, znacie jakiś sposób na znalezienie taniego loty na Majorkę (Palma de Mallorca)?? Szukałem tylko przez skyscanner, ale wychodzą mi tylko jakieś astronomiczne, kwoty typu 1300 za łączony. Interesuje mnie wylot w następny weekend, czyli 17 - 18 i powrót za tydzień, da radę zrobić to taniej niż propozycja skyscanner???

dzięki,
V
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
 Temat postu: Re: Majorka
#2 PostWysłany: 17 Lip 2010 18:29 

Hej!

Z Bratysławy jest dużo tanich lotów bezpośrednich z Ryanair, nie wiem jak ceny w lecie ale Maj/Czerwiec było bardzo dużo tanich terminów.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Sie 2010 17:17 

Witam!
jestem bardzo początkująca jeśli chodzi o takie rzeczy jak samodzielne planowania lotów.... i jak na razie idzie mi bardzo ciężko:)
szukam lotu do Palmy na Majorce od 17-18 września do 25-26 września.... próbowałam przez różne miejsca i może nawet wszystko byłoby ok gdyby nie koszty typu odprawa online (w ryanair 21zł) i opłata za płacenie każdą inną niż MAstercard kartą (21zł z tego co pamiętam...) kombinowałam najróżniejsze trasy i na razie najlepsza byłaby do Alicante bo stamtąd znalazłam lot na Majorke za 37zł... tylko jak się tanio TAM dostać?kurcze pomóżcie coś bo już na prawdę nie ogarniam.... dodatkowo mam pytanie-czy to robi różnicę kto płaci za te bilety?np. gdyby kolega posiadający karte Mastera zapłacił za mój bilet?to chyba możliwe prawda?
będę wdzięczna za wszelką pomoc...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 05 Sie 2010 17:32 

niebieski
Suri napisał(a):
(...)dodatkowo mam pytanie-czy to robi różnicę kto płaci za te bilety?np. gdyby kolega posiadający karte Mastera zapłacił za mój bilet?to chyba możliwe prawda?
będę wdzięczna za wszelką pomoc...

nie ma znaczenia kto płaci za bilet. Może to być Twój kolega jak i nieznajomy który siedzi 5000km stąd. Równie dobrze możesz sama zakupić kartę MasterCard PrePaid w BZWBK za 20pln i zapłacić sama. O karcie napisano na tym forum i na tej stronie wiele więc wszystkiego możesz się dowiedzieć
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Sie 2010 18:04 

dzięki bardzo!! właśńie czytałam o tej karcie BZWBK i okazuje się że nie tak łatwo ją wyrobić. w sensie że sporo się trzeba z tym bujać.... czy jeszcze jakoś można obejść te opłaty?żeby zredukować cenę jak najbardziej?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 05 Sie 2010 20:13 

Jeśli kupno karty w banku, albo przez neta za 20zł to jest problem, to chyba nie chcesz słyszeć o innych sposobach na obejście opłaty, no chyba że ktoś Ci użyczy swojej karty.

#7 PostWysłany: 05 Sie 2010 22:44 

niebieski
Suri napisał(a):
dzięki bardzo!! właśńie czytałam o tej karcie BZWBK i okazuje się że nie tak łatwo ją wyrobić. w sensie że sporo się trzeba z tym bujać.... czy jeszcze jakoś można obejść te opłaty?żeby zredukować cenę jak najbardziej?

tak jak pisał Ci jasek.. Jeśli odwiedzenie oddziału bądź dwóch albo zamówienie przez stronę internetową to dla Ciebie wielki problem to może nie ruszaj się z domu?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 05 Sie 2010 23:41 

oj.... troszkę widzę źle mnie zrozumiałeś... no ale nie ważne. chodzi mi o inne opłaty które wytycza przewoźnik.
no ale nie ważne
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 06 Sie 2010 07:33 

niebieski
Nie ma innych opłat, które się da ominąć. Chyba że myślisz o ubezpieczeniu , priorytecie wejścia itp.. ale wtedy po prostu tego nie wybierasz.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 12 Sie 2010 12:47 

niebieski
Ja bukowałem Majorkę na wrzesień jak była promocja 3 €
łącznie wyszło mi ok 30 € trasa KTW-BGY-REU-PMI PMI-GRO-BLQ-KTW
teraz ta sama trasa jest w granicach 75 €
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 12 Sie 2010 21:31 

ja rezerwowałam dziś na Majorkę na wrzesień. Wyszło mi 63 ero za os. w obie strony
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 25 Sty 2011 17:57 

Witam,
jestem tu nowy i nie bardzo wiem czy w dobrym miejscu piszę, może powinienem zacząć nowy temat? ale nie chcę niepotrzebnie nowych wątków zaczynać.
A chodzi mi o lot na Majorkę we wrześniu, czyli prawie jak w tym wątku, z tym że we wrześniu 2011. Wylot 16.09.2011 powrót 25.09.2011 lub 24.09.2011 ale po południu.
Poszukuję jak najtaniej dla 21 osób. Szukam od kilku już dni i nic poniżej 1200 nie znalazłem. Może za wcześnie zacząłem poszukiwania? Ma ktoś jakiś pomysł? Bilety po 1000 zł/osoby by mnie w pełni satysfakcjonowały.

Pozdrawiam i dzięki
Franek
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 25 Sty 2011 18:33 
Awatar użytkownika

Tak, zdecydowanie za wcześnie szukasz. Trzeba poczekać na promo Ryanaira na wrzesień, czyli jeszcze kilka miesięcy. Dla początkujących polecam poradnik http://www.fly4free.pl/lecisz-samolotem ... -pasazera/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości