Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Madaba
#1 PostWysłany: 15 Paź 2021 14:37 

W Madabie zdecydowanie polecam nocleg Hotel Mount Nebo Hotel & Restaurant . Blisko galerii Madaba i głównych atrakcji. Hotel butikowy, pięknie urządzony z dbałością. Największą zaletą hotelu są właściciele - widać ,że kochają to co robią i dbają o każdy detal w hotelu i o gości. Zdecydowanie polecam opcję z kolacją- najlepsza kolacja jaką w życiu jadłem, warta każdej wydanej złotówki. Bliskość od Ammanu sprawia ,że mogę polecić aby specjalnie nocować w Madabie dla tej kolacji/ tego hotelu.
 Profil Relacje PM off
Zeus uważa post za pomocny.

☀️ Dwie podróże w jednej ✈️ Porto i Wyspy Zielonego Przylądka za 793 PLN 🌊🌴 ☀️ Dwie podróże w jednej ✈️ Porto i Wyspy Zielonego Przylądka za 793 PLN 🌊🌴
Gorące all inclusive na Riwierze Tureckiej🏝️🍹 Tydzień w 5* hotelu przy plaży za 2679 PLN 😎 Gorące all inclusive na Riwierze Tureckiej🏝️🍹 Tydzień w 5* hotelu przy plaży za 2679 PLN 😎
 Temat postu: Re: Madaba
#2 PostWysłany: 31 Sie 2023 17:21 

Ja polecam hotel Mosaic City - bardzo wygodne i przestronne pokoje, rezerowaliśmy 3os dostalismy 4os, śniadanie w cenie bardzo dobre , dobrze działająca klimatyzacja, duży prywatny parking i blisko do "atrkacji" :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość