Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Lut 2012 23:50 

Jak dojechać na lotnisko z przystanku Polskiego Busa?
Czy ktoś mógłby podać orientacyjne koszty (komunikacja miejska/taxi) ?

Image

Ostatnio edytowany przez mashacra, 14 Gru 2014 20:11, edytowano w sumie 1 raz
aktualizacja tytułu
 Profil Relacje PM off  

Odkryj kraj kawy, samby i piłki nożnej ⚽️☕🇧🇷 Tanie loty do Brazylii od 2089 PLN 🌎 Odkryj kraj kawy, samby i piłki nożnej ⚽️☕🇧🇷 Tanie loty do Brazylii od 2089 PLN 🌎
Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 4* hotel tylko dla dorosłych z basenem za 2887 PLN Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 4* hotel tylko dla dorosłych z basenem za 2887 PLN
#2 PostWysłany: 04 Lut 2012 23:52 
Awatar użytkownika

niebieski
jaari napisał(a):

jakdojade.pl
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 04 Lut 2012 23:56 

Loty: 200
Kilometry: 409 881
niebieski
trzeba minąć Dworzec PKP i niedaleko jest przystanek autobusu 406, który zawiezie Cię na lotnisko. Koszt biletu normalnego 2,40 PLN, ulgowy 1,20 PLN.

#4 PostWysłany: 05 Lut 2012 00:03 

jaari napisał(a):

Komunikacja miejską jest dobre połączenie z dworca bezpośrednio. Tyle, że przystanek mieści się po drugiej stronie dworca PKP. To jest z 10minut na piechotę dla niezorientowanej osoby. Bilet jednorazowy normalny 2,40zł kupisz przy PKS w automacie (gotówka lub karta) lub w każdym tramwaju/autobusie (tylko karta; PINu się nie podaje). Jak z bagażami to można podjechać tramwajem i się przesiąść na przystanku Eureka (ul. Kołątaja), wtedy lepszy bilet 60minutowy za 3,60zł zamiast dwóch pojedynczych po 2,40zł:).
Gdzie mieszczą się przystanki i jak to wygląda na mapie - http://www.jakdojade.pl dokładnie pokaże. Autobus jedzie około 30-40minut.
Taxi będzie kosztować z postoju około 40-50zł, zamówiona przez telefon nieco taniej. Uwaga na prywatne "taxi", bez oznaczeń korporacji - kurs może wyjść baardzo drogo (100zł+).

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Lut 2012 00:28 

Powrót mam późno wieczorem... Czy ok 22-23 też jest szansa na komunikację miejską?

Image
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 05 Lut 2012 00:41 
Awatar użytkownika

niebieski
jaari napisał(a):
Powrót mam późno wieczorem... Czy ok 22-23 też jest szansa na komunikację miejską?

jakdojade.pl .....
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 05 Lut 2012 11:57 

Blackall napisał(a):
jaari napisał(a):

jakdojade.pl .....

Tak, tak... Już doczytałem :)
Wielkie dzięki za wszystkie podpowiedzi.
Pozdrawiam!!!

Image
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 05 Lut 2012 13:02 

niebieski
Blackall napisał(a):
jaari napisał(a):

jakdojade.pl .....

Jak masz tak odpowiadać na czyjeś pytanie na forum, to może lepiej przesadź kwiaty w domu i nie zachowuj się jak wszechwiedzący bufon.

#9 PostWysłany: 05 Lut 2012 14:42 
Awatar użytkownika

niebieski
so-fly napisał(a):
Blackall napisał(a):
jaari napisał(a):

jakdojade.pl .....

Jak masz tak odpowiadać na czyjeś pytanie na forum, to może lepiej przesadź kwiaty w domu i nie zachowuj się jak wszechwiedzący bufon.

Odpowiedzialem na pytanie. Mialem jeszcze podac konkretne autobusy i godziny? Dałem konkretną odpowiedz - strona jest tak zrobiona, ze kazdy inteligentny czlowiek sobie poradzi i sprawdzi sam. Ja wiem, ze ty jestes tak miły, że wszystko opiszesz tutaj i chwała ci za to, ale (na szczescie) wiele informacji w internecie juz jest i wystarczy wskazac, gdzie sie znajdują (zwlaszcza, jesli sa w ojczystym jezyku).

To raczej autor powinien lepiej czytac temat, skoro odpowiada, że "dopiero doczytał" jak mu napisałem odpowiedz po raz kolejny, wiec moze nie do mnie pretensje. Ty pomożesz raz, a ja w tym samym czasie obskocze kilka tematów, a jesli ktos czegos nie zrozumie, nie poradzi sobie sam - wtedy spyta o jakis szczegół.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 05 Lut 2012 19:16 

niebieski
To może zwyczajnie pozwól innym pomagać a Ty sobie będziesz obskakiwać swoje inne tematy i tyle. Może się zdziwisz, ale Twoja obecność w każdym wątku tutaj nie jest konieczna, więc wiesz, nie chcesz odpowiedzieć komuś konkretnie, to nie pisz nic, znajdą się inni, którzy Cię wyręczą. Proste.
RamonJola lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości