Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Sty 2025 14:30 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 1 229 791
niebieski
Nie wiem kiedy to dokladnie zmienilo sie, ale przy lotnisku w Seattle jest nowy terminal dla wszystkich wypozyczalni. Z lotniska jezdzi specjalny autobus, ktory odjezdza co pare minut. Kierowca laduje i wyladowuje walizki. Wszystkie wypozyczalnie maja stanowiska na jednym poziomie, a potem schodzi sie na odpowiednie pietro, w zaleznosci do wypozyczalni.

Ja korzystalam z Enterprise, ktore ma parking na 4 pietrze. Jest sporo aut i mozna wybrac sobie samemu z danej kategorii. Ja mialam zarezerwowana kategorie Sporty Car, ale nie mieli zadnego dostepnego Challengera, a nie chcialam Camaro czy Mustanga, wiec wzielam Genesis z kategorii Luxury, 2 oczka wyzej.

Dojazd do terminala bardzo dobrze oznakowany, po zdaniu samochodu transport na lotnisko autobusem. Tutaj znowu kierowca laduje i uklada walizki na stojakach bagazowych. Jest kilka przystankow w zaleznosci od terminala i lini lotnicznych.

Bardzo dobrze sie to wszystko prezentuje i nie trzeba obserwowac busow krazacych przed terminalem, jak na niektorych lotniskach. Tankowac polecam pare dobrych mil od lotniska, bo jest spora roznica w cenie za galon.

Zimowy relaks na Fuerteventurze 🏝️🌞 All inclusive w 4* hotelu z basenem za 2629 PLN Zimowy relaks na Fuerteventurze 🏝️🌞 All inclusive w 4* hotelu z basenem za 2629 PLN
Tydzień w Kenii za 2259 PLN 😲👙🌊 Loty z bagażem i noclegi w apartamencie ✈️🧳🌴🏖️ Tydzień w Kenii za 2259 PLN 😲👙🌊 Loty z bagażem i noclegi w apartamencie ✈️🧳🌴🏖️
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości