Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 819 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 41  Następna
Autor Wiadomość
#261 PostWysłany: 08 Mar 2013 13:48 

niebieski
Bilet na A można też kupić w automacie koło przystanku
 Profil Relacje PM off  

🔥UWAGA❗🔥 Bezpośrednie loty na Wyspy Kanaryjskie (Fuerteventura) za 145 PLN 😱😍☀️ 🔥UWAGA❗🔥 Bezpośrednie loty na Wyspy Kanaryjskie (Fuerteventura) za 145 PLN 😱😍☀️
Zobacz najpiękniejsze zakątki Filipin 🌴😍 Boracay, Cebu i Palawan w jednej podróży za 3081 PLN 🌊☀️ Zobacz najpiękniejsze zakątki Filipin 🌴😍 Boracay, Cebu i Palawan w jednej podróży za 3081 PLN 🌊☀️
#262 PostWysłany: 08 Mar 2013 14:03 

platynowy
digger napisał(a):
NBE322

nie wprowadzaj w blad - autobus za 5 EUR (na lotnisko) to linia A, linia 365A to podmiejski jezdzacy z Charleroi Sud do Brukseli, nie wiem gdzie niby zajedziesz nim za 5 eur?

Nie wprowadzam w błąd (a już drugi raz w tym wątku jest mi to zarzucane ;) ) Autobus 365a z Charleroi do Brukseli też kosztuje €5 i też można go kupić u kierowcy :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#263 PostWysłany: 10 Mar 2013 10:47 

Witam, czy może mi ktoś pomóc i napisac skąd dokladnie w Brukesli odjeżdzają autobusy na lotnisko Charleroi ? Chodzi mi o te przewozy: http://www.charleroi-airport.com/en/pas ... index.html
Dziwne że na stronie jest tylko rozkład autobusów ale zero mapy, informacji skąd odjeżdzają w strone lotniska ? Informacja tylko że stacja Midi, ale na stacji również zero wskazówek,reklam...
 Profil Relacje PM off  

#264 PostWysłany: 10 Mar 2013 11:26 

Dorzucam jeszcze jedno pytanie: Jak często jeździ linia A ? Czy ma ktoś jej rozkład?
Ląduję w sobotę o 12:00 - > o której będę miała autobus do Charleroi Sud ?
 Profil Relacje PM off  

#265 PostWysłany: 10 Mar 2013 16:23 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
niebieski
majoofka napisał(a):
Dorzucam jeszcze jedno pytanie: Jak często jeździ linia A ? Czy ma ktoś jej rozkład?
Ląduję w sobotę o 12:00 - > o której będę miała autobus do Charleroi Sud ?

http://www.infotec.be/PDFtemp/PDFgen-H- ... f41042.pdf

#266 PostWysłany: 10 Mar 2013 19:16 

Witam.
Co do tego autobusu 365a, to na który przystanek (jaka ulica) z lotniska najbliżej będzie z bucika uderzyć? :roll:
 Profil Relacje PM off  

#267 PostWysłany: 10 Mar 2013 21:59 

platynowy
AdrianAZ napisał(a):
Witam, czy może mi ktoś pomóc i napisac skąd dokladnie w Brukesli odjeżdzają autobusy na lotnisko Charleroi ? Chodzi mi o te przewozy: http://www.charleroi-airport.com/en/pas ... index.html
Dziwne że na stronie jest tylko rozkład autobusów ale zero mapy, informacji skąd odjeżdzają w strone lotniska ? Informacja tylko że stacja Midi, ale na stacji również zero wskazówek,reklam...

http://www.charleroi-airport.com/en/pas ... index.html
"The shuttle coach stop is at the crossing of rue de France and rue de l'Instruction."

Rimes napisał(a):
Witam.
Co do tego autobusu 365a, to na który przystanek (jaka ulica) z lotniska najbliżej będzie z bucika uderzyć? :roll:

viewtopic.php?f=42&t=24137'
 Profil Relacje PM off  

#268 PostWysłany: 12 Mar 2013 01:33 

digger napisał(a):
dzieki mojej wspanialej ofercie odsprzedazy dwoch przejazdow RailPass (po cenie nominalnej, odbior w Wwie, moze byc kolo Novotela na Zwirkach czyli w drodze na lotnisko) ...

Cześć.
Jestem zainteresowany odkupieniem tych dwóch odcinków RailPass'a. Nie mogę wysłać PW - jeśli oferta jest aktulana wyślij mi adres mailowy na PW, odpiszę. Jestem z Wa-wy.
Pzdr.
Tomek
 Profil Relacje PM off  

#269 PostWysłany: 12 Mar 2013 23:22 

Info z dnia 5.03.2013

Taksówka z lotniska Charleroi na dworzec Sud kosztuje 5e od osoby, a kierowca słysząc, że mamy bilety na pociąg powiedział, że nas nie zawiezie gdyż możemy jechać za darmo linią A. Co dziwne mieliśmy bilety GO PASS 1 (Charleroi Sud - Brugge). Wydawało mi się, że nie zawierają one dojazdu na dworzec a tu taka miła niespodzianka ;)
W stronę powrotną już nie zadziałało.
 Profil Relacje PM off  

#270 PostWysłany: 13 Mar 2013 01:53 

platynowy
Tylko bilety normalne, kupione w automacie na lotnisku są ważne na autobus A. Wtedy automat TEC drukuje Ci bilet typu Charleroi Airport - Bruxelles Midi.
Bilety typu Charleroi Sud - Bruxelles Midi (czyli Go Pass itp.) nie są ważne na linii A. Jak cie kierowca przepuścił to miałeś chyba niezłego farta :) Potwierdza to też fakt, że w drugą stronę kierowca nie przepuścił..

A co do taksówek z lotniska do dworca Charleroi to z tego co się orientuje biorą 5 euro od osoby, ale tylko jak mają komplet osób (czyli 4 albo 6 osób).
 Profil Relacje PM off  

#271 PostWysłany: 15 Mar 2013 11:53 

@NBE322
Dzięki serdeczne ;)
 Profil Relacje PM off  

#272 PostWysłany: 15 Mar 2013 15:04 

Hej!
Co sądzicie na temat poziomu bezpieczeństwa na dworcu Gare midi w Brukseli ( noc z soboty na niedzielę, ok. 3 - 4 rano ) .
Będziemy w 3 dziewczyny i trochę się cykamy...
Jakieś rady?
Btw- łatwo jest tam znaleźć shuttle busa?
Zaczęłyśmy się już zastanawiać nad powrotem o 20.30, ale czekać do 7.30 na samolot , to można paść z nudów :P
 Profil Relacje PM off  

#273 PostWysłany: 17 Mar 2013 23:11 

Chyba lepiej czekać na lotnisku całą noc niż na tym dworcu, zwłaszcza jeśli będziecie tylko w trójkę. Byłem tam krótko ale nie widziałem, żadnego miejsca gdzie by można było w spokoju przeczekać kilka godzin, ogólnie dużo bezdomnych, dość nieprzyjemne miejsce. Chyba, że zamierzacie spędzić noc gdzieś w centrum Brukseli a na dworzec udać się z samego rana.
 Profil Relacje PM off  

#274 PostWysłany: 17 Mar 2013 23:37 

shuttle bus ma przystanek na przeciw dworca, ja raczej nie polecam siedzieć tam po nocach bo kręci się tam dużo marokanow i różnych typów ;) a w Crl polecam się "zadekowac" za automatem do napojów kolo komputerów ;) fajnie się tam śpi ;)

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#275 PostWysłany: 18 Mar 2013 11:39 
Awatar użytkownika

niebieski
majoofka napisał(a):
Hej!
Co sądzicie na temat poziomu bezpieczeństwa na dworcu Gare midi w Brukseli ( noc z soboty na niedzielę, ok. 3 - 4 rano ) .
Będziemy w 3 dziewczyny i trochę się cykamy...
Jakieś rady?
Btw- łatwo jest tam znaleźć shuttle busa?
Zaczęłyśmy się już zastanawiać nad powrotem o 20.30, ale czekać do 7.30 na samolot , to można paść z nudów :P

Midi w nocy pustoszeje, zostaja jedynie zule i narkomani (no i troche wariatow). To dosc paskudne miejsce, a poza tym tez nie ma co robic. Macie 2 opcje: nocka na lotnisku, albo siedzcie w centrum do 4 (knajpy do 3-4 spokojnie otwarte w sob) a potem taxa pod sam autobus. Taksowkarz juz bedzie wiedzial gdzie was wysadzic, na 3 os tez nie powinien to wyjsc jakis majatek (z De Brouckere stawiam ze jakies 12e za kurs), no i nie bedziecie musialy sie zblizac do Gare du Midi.

#276 PostWysłany: 22 Mar 2013 21:56 

CZy jest daleko od lotniska do pociągu, i ile kosztuke bilet na pociąg?
 Profil Relacje PM off  

#277 PostWysłany: 09 Kwi 2013 14:27 
Awatar użytkownika

niebieski
http://www.voyages-lelan.be/accueil.htm - żeby móc kupić bilet na tej stronie trzeba podać swoje dane w tym kraj, ale w liście wyboru nie ma Polski. Można wybrać cokolwiek?

#278 PostWysłany: 09 Kwi 2013 16:11 

platynowy
Można, ale zwykle nie ma potrzeby kupowania z góry przez internet. Nigdy nie widziałem żeby oni byli pełni (jeżdżą co 20 minut). Na lotnisku masz automaty i kasę w których możesz kupić bilet gotówką lub kartą. W samym autobusie też można (ale tylko bilet w 1 stronę).
 Profil Relacje PM off  

#279 PostWysłany: 09 Kwi 2013 17:16 
Awatar użytkownika

niebieski
Mi pare razy zdarzylo sie, ze do kupienia byly bilety jedynie na nastepny autobus, bo najwczesniej odjezdzajacy byl juz wykupiony, ale to bylo zanim zwiekszyli czestotliwosc z 30min do co 20min, teraz to rzeczywiscie chyba sie nie zdarza.
Plus kupowania po przylocie,a nie przez net jest tez taki, ze jesli taksowka (arabski busik ;) ) ma juz prawie komplet ludzi to zabieram sie z nimi, cena do Midi ta sama, a szybciej.

#280 PostWysłany: 22 Kwi 2013 10:48 

Kochani będę potrzebowała się dostać z Charleroi do Antwerp Central Station. Jakieś rady jak najtaniej będzie?;> Dodam, że będę sama i w niedziele (18 sierpnia).
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 819 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 41  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość